Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bmw 325 vs bravo hgt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zelenilkata написа:
    ArdeaEgretta написа:
    fastandfurious12 написа:
    ааа ясно е мойто е 1215 кг :D
    и е повече кончета
    колко повече е колежке ?140 нема шанс
    Казвах на колегата, че неговото Браво е повечко коне, нищо че е по-тежко....сега дали ме разбра
    Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
    Suzuki Vitara 2.0V6
    Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

УфФФФ поредното хипер-мега -свръхзвуково Браво иноишес, мачкащно БМВ-та и мерцедеси по пътищата на България.Абе пич, засрами се, и ние сме виждали фиати и им знаем възмжностите.ако си мераклия ела да те пробвам с Браво 1.8, разликата не е толкова голяма че да окаже влияание.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        УфФФФ поредното хипер-мега -свръхзвуково Браво иноишес, мачкащно БМВ-та и мерцедеси по пътищата на България.Абе пич, засрами се, и ние сме виждали фиати и им знаем възмжностите.ако си мераклия ела да те пробвам с Браво 1.8, разликата не е толкова голяма че да окаже влияание.
        ?????
        Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
        Suzuki Vitara 2.0V6

Коментар

ArdeaEgretta написа:
          S_BANKOV написа:
          ?????
          Не беше към теб нито към многоуважавения от мен Кирил /Зеленилката/, ами беше към младежа с ХГТ -то дето се държи като тея с Браво иноишес
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            ArdeaEgretta написа:
            S_BANKOV написа:
            ?????
            Не беше към теб нито към многоуважавения от мен Кирил /Зеленилката/, ами беше към младежа с ХГТ -то дето се държи като тея с Браво иноишес
            Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
            Suzuki Vitara 2.0V6

Коментар

S_BANKOV написа:
              Няма Фиат без турбина, който да намачка Браво 1.6.Това е доказано в този форум многократно.За щастие повечето дизели са с турбина Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Но пък е доказано, че няма дизел, който да бие 1.6. Дефакто параграф 22 и това е.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

бо ти си се побъркал

Коментар

BO написа:
                  S_BANKOV написа:
                  Няма Фиат без турбина, който да намачка Браво 1.6.Това е доказано в този форум многократно.За щастие повечето дизели са с турбина Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Но пък е доказано, че няма дизел, който да бие 1.6. Дефакто параграф 22 и това е.
                  ден за веселба :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D тая тема си ме кефи от самото начало
                  като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Банков разкри ме,БМВ-то не го кара собственика му,а този който беше зад волана не е много в час с тази кола,след това се пусках и със собственика и бяха две Дукатота дълга база П.П.Знаех си,че не трябва да си продавам Браво-то (1.6) и да се вземам 145 със скромните 150 коня като все пак ино и шес върви повече от Алфата ми.Предишния ми пост беше свързан с това,че по принцип Алфата се развърта по-бързо от ХГТ,а двигателя ми тъкмо го разработих след основен ремонт и е перфектен,така че според мен БМВ-то е имало проблем по една или друга причина.А това 1.6 да бие 318 ИС дори и да го видя няма да го повярвам,освен ИС-ката да извади две бубини.И 318 ИС слаган в е36 има два мотора и двата са по 140 коня.
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

1.6 не може да бие ИС кво го дъвчите тва още!!!!!

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

Те 1.6 са совалки ... Как няма да го бие ...
                        Мощността продава коли, но въртящия момент печели състезания!

Коментар

fastandfurious12 написа:
                          ArdeaEgretta написа:
                          zelenilkata написа:
                          ArdeaEgretta написа:
                          Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :D
                          колега тея сверки си ги правя редовно и 18-ката треа сте равни нема шанс a 20-ката ТД е 150коня бате нали се сещаш че па там нема шанс а бравото е 140нм а 2.0ТД е над 300нм мисля нютоните вървят а не конете невярвам
                          Всъщност BMW-то 320d е 136 коня, а 318 е 140 коня. Освен това и двете са доста по-тежки (едното около 1200кг, другото 1300кг) от Бравото ми е малко под 1000, а и изобщо не знам в какво състояние са двигателите на въпросните BMW-та, споделям опит.И още нещо, колега, аз не съм "бате", а кака
                          колежке с какъв двигател е твойто браво та тежи по малко от 1000 кг няма ли някой колега с браво 2.0 20в да сподели той как се представя с баварците
                          Мани ги тея тъка кво разправят нютон метри турбини и говна я бягаите юе пускал сум се сус вси4ко все вузмойно и ви казвам 4е законите на нютон за мен не вайат ... едно приятел4е кара Сеат ибиза 6 скорости 1.9 ТДИ 130 к.с. с много по голям вуртя6т момент от моита кола която забравих да спомена 4е е 2.0 20в 147 коня .. не спунатата 155 и му правя 1 кола .. пускал сум се с 325 бмю с шпер незнам тоя шпер дали му помага за някви драг гонки ама на него ЕВЕНТУАЛНО да завуршим равно или му правя 1 кола и на него и с 2-те сум се пускал на 400м ... а да и да ви кайа колата ми е 1200 кг незнам мацката ква кола кара ама мойе и някое типо или пунто 900 кубика да е :Д 6том тейи по малко от 1 тон пускал сум се и с 1.8 бензин ауди без турбото 125 коне и му правя кола и половина 2 ... с 1.8 турбо сум се пускал то ми прави кола абе с много коли ама тия италянските не са за подценяване ... суйелявам 4е имам некви баси тупите гре6ки в текста ама го превейдам от някув кирилизатор в интернет за6тото нямам кирилица на компютараРедактираноНарушена точка 1.12. от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

lubo44 написа:
                            fastandfurious12 написа:
                            ArdeaEgretta написа:
                            zelenilkata написа:
                            ArdeaEgretta написа:
                            Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :D
                            колега тея сверки си ги правя редовно и 18-ката треа сте равни нема шанс a 20-ката ТД е 150коня бате нали се сещаш че па там нема шанс а бравото е 140нм а 2.0ТД е над 300нм мисля нютоните вървят а не конете невярвам
                            Всъщност BMW-то 320d е 136 коня, а 318 е 140 коня. Освен това и двете са доста по-тежки (едното около 1200кг, другото 1300кг) от Бравото ми е малко под 1000, а и изобщо не знам в какво състояние са двигателите на въпросните BMW-та, споделям опит.И още нещо, колега, аз не съм "бате", а кака
                            колежке с какъв двигател е твойто браво та тежи по малко от 1000 кг няма ли някой колега с браво 2.0 20в да сподели той как се представя с баварците
                            Мани ги тея тъка кво разправят нютон метри турбини и говна я бягаите юе пускал сум се сус вси4ко все вузмойно и ви казвам 4е законите на нютон за мен не вайат ... едно приятел4е кара Сеат ибиза 6 скорости 1.9 ТДИ 130 к.с. с много по голям вуртя6т момент от моита кола която забравих да спомена 4е е 2.0 20в 147 коня .. не спунатата 155 и му правя 1 кола .. пускал сум се с 325 бмю с шпер незнам тоя шпер дали му помага за някви драг гонки ама на него ЕВЕНТУАЛНО да завуршим равно или му правя 1 кола и на него и с 2-те сум се пускал на 400м ... а да и да ви кайа колата ми е 1200 кг незнам мацката ква кола кара ама мойе и някое типо или пунто 900 кубика да е :Д 6том тейи по малко от 1 тон пускал сум се и с 1.8 бензин ауди без турбото 125 коне и му правя кола и половина 2 ... с 1.8 турбо сум се пускал то ми прави кола абе с много коли ама тия италянските не са за подценяване ... суйелявам 4е имам некви баси тупите гре6ки в текста ама го превейдам от някув кирилизатор в интернет за6тото нямам кирилица на компютара
                            пич гледам си ми комшия аре да направим една сверка А?с едно BMW 328 искаш ли? Не се заяждам ама да видим как върви твоето Фиатче просто за сверка навит ли си ?
                            като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

zelenika az sum navit ako iska6 moje subota na 202-raМОДЕРИРАНОНарушена т. 1.12. от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

zelenilkata написа:
                                lubo44 написа:
                                fastandfurious12 написа:
                                ArdeaEgretta написа:
                                zelenilkata написа:
                                ArdeaEgretta написа:
                                Мани ги тея тъка кво разправят нютон метри турбини и говна я бягаите юе пускал сум се сус вси4ко все вузмойно и ви казвам 4е законите на нютон за мен не вайат ... едно приятел4е кара Сеат ибиза 6 скорости 1.9 ТДИ 130 к.с. с много по голям вуртя6т момент от моита кола която забравих да спомена 4е е 2.0 20в 147 коня .. не спунатата 155 и му правя 1 кола .. пускал сум се с 325 бмю с шпер незнам тоя шпер дали му помага за някви драг гонки ама на него ЕВЕНТУАЛНО да завуршим равно или му правя 1 кола и на него и с 2-те сум се пускал на 400м ... а да и да ви кайа колата ми е 1200 кг незнам мацката ква кола кара ама мойе и някое типо или пунто 900 кубика да е :Д 6том тейи по малко от 1 тон пускал сум се и с 1.8 бензин ауди без турбото 125 коне и му правя кола и половина 2 ... с 1.8 турбо сум се пускал то ми прави кола абе с много коли ама тия италянските не са за подценяване ... суйелявам 4е имам некви баси тупите гре6ки в текста ама го превейдам от някув кирилизатор в интернет за6тото нямам кирилица на компютара
                                пич гледам си ми комшия аре да направим една сверка А?с едно BMW 328 искаш ли? Не се заяждам ама да видим как върви твоето Фиатче просто за сверка навит ли си ?
                                А ууу брадче , имам чувството че скачаш на жена на бой .
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Working...
                                X