http://vbox7.com/play:4bdd5f65http://vbox7.com/play:2bb02fefИ 2та пъти победи за бившето ми ХГТ,169кс мерено на диното на Madness Motorsport чип,генерация , CAI...
еиии колега чак първото клипче хай дефинишън и аз със такова бмв се гоних само че бравото ми е си е сток 147 направихме поне 10 старта на 1-ва и 2-ра съм пред него но вкараме ли 3-та си ме дърпа като казвам пред него нямам на предвид с много
Колеги,пуснах се с 328 с чип и лек маховик,бяхме един до друг и на 350-я метър започнах да го минава,Бравото ми е 147к.с. но е с валове на 155 или 156 к.с. колкото са по новите,така че мачкайте ги кадето ги видите,с ЦЛК 200 компресор сме 1 на 1 следва продължение скоро.Поздрави
Колеги,пуснах се с 328 с чип и лек маховик,бяхме един до друг и на 350-я метър започнах да го минава,Бравото ми е 147к.с. но е с валове на 155 или 156 к.с. колкото са по новите,така че мачкайте ги кадето ги видите,с ЦЛК 200 компресор сме 1 на 1 следва продължение скоро.Поздрави
колега тука лекинко си се поизхвърлил хахаха нема шанс разбери го особено с чип и лек маховик 1-во колата е 190 коня мисля 2-ро старта и е много по силен от на ХГТ 3-то шофера на БМВ-то сигорно е много бос на каране или колата е бая починала но аз пак не вярвам за такъв старт и той да е на струната на ХГТ пусни клип моляте Поздрави и него приемай лично
като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Няма как да ти пусна клип,но следващия път ще направим,нищо му няма на шофера,нз какви фиати карате,но така като ви слушам нито един не варви както трябва,бмв-то си е добре,не ми е само един старта само да кажа,нз какви коли карате,като направи клип ще го пусна обещавам,тогава ще говорим,не съм някакъв рейсър ли там както се казва,просто се пуснах за кеф,но факт е че го минах.Поздрави!!!
Няма как да ти пусна клип,но следващия път ще направим,нищо му няма на шофера,нз какви фиати карате,но така като ви слушам нито един не варви както трябва,бмв-то си е добре,не ми е само един старта само да кажа,нз какви коли карате,като направи клип ще го пусна обещавам,тогава ще говорим,не съм някакъв рейсър ли там както се казва,просто се пуснах за кеф,но факт е че го минах.Поздрави!!!
колега ако си от софия може да направим една сверка
колега ако си от софия може да направим една сверка
пич щом е така и ти върви фиатката давам една оферта само за теб пали и фичо и те чакам в София да направим сверката да видиш на 400м. кеф ти на 1км. колко щете бие такова БМВ с лек маховик и къси скорости стана студено на вън и секи почна да си пише глупости бавареца тръгва от 193 коня мой човек и нема такава сила да ме накара да ти вярвам без клип или моята оферта която ти прадлагам идваш и ти плащам горивото до тука ако паднеш на 400м което е на 100% ми връщаш двойно парите който ще ти дам за горивото навит ли си?и ще бъде всичко докоментирано братле и пак ти казвам да не бъркаш колите че от 325 и 328 разликата е толкова голяма че си нямаш и никаква представа Поздрави
аз съм с Пунто 2 1.8 хгт VFD с дюзи и спортен филтър само нищо друго 325 е36 припада от мене на въпросната 202ра, астра ц20хе ме държи наравно бия го с много малко
аз съм с Пунто 2 1.8 хгт VFD с дюзи и спортен филтър само нищо друго 325 е36 припада от мене на въпросната 202ра, астра ц20хе ме държи наравно бия го с много малко
колега спора и иска на клип е за 328и с лек маховик и чип :D :D :D :D :D :D :D
На мен пък ми омръзна от герои с малки пърпорещи колички. Ей преди малко, си карам по Хан Кубрат, таман напазарувал за празниците и някакъв с HGT(незнайно какво, тъмносиньо), ми дава газ и ме гледа лошо...най-смешното беше, че неговият педал до ламарина, се равняваше на моето галене на автоматика...дойде му акъла в последствие де
Коментар