Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bmw 325 vs bravo hgt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cici написа:
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен
    Нямаш идея колко си прав
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

http://vbox7.com/play:4bdd5f65http:/...lay:2bb02fefИ 2та пъти победи за бившето ми ХГТ,169кс мерено на диното на Madness Motorsport чип,генерация , CAI...

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
        http://vbox7.com/play:4bdd5f65http://vbox7.com/play:2bb02fefИ 2та пъти победи за бившето ми ХГТ,169кс мерено на диното на Madness Motorsport чип,генерация , CAI...
        еиии колега чак първото клипче хай дефинишън и аз със такова бмв се гоних само че бравото ми е си е сток 147 направихме поне 10 старта на 1-ва и 2-ра съм пред него но вкараме ли 3-та си ме дърпа като казвам пред него нямам на предвид с много

Коментар

Колеги,пуснах се с 328 с чип и лек маховик,бяхме един до друг и на 350-я метър започнах да го минава,Бравото ми е 147к.с. но е с валове на 155 или 156 к.с. колкото са по новите,така че мачкайте ги кадето ги видите,с ЦЛК 200 компресор сме 1 на 1 следва продължение скоро.Поздрави
          getrichordietrying

Коментар

lembersk1 написа:
            Колеги,пуснах се с 328 с чип и лек маховик,бяхме един до друг и на 350-я метър започнах да го минава,Бравото ми е 147к.с. но е с валове на 155 или 156 к.с. колкото са по новите,така че мачкайте ги кадето ги видите,с ЦЛК 200 компресор сме 1 на 1 следва продължение скоро.Поздрави
            колега тука лекинко си се поизхвърлил хахаха нема шанс разбери го особено с чип и лек маховик 1-во колата е 190 коня мисля 2-ро старта и е много по силен от на ХГТ 3-то шофера на БМВ-то сигорно е много бос на каране или колата е бая починала но аз пак не вярвам за такъв старт и той да е на струната на ХГТ пусни клип моляте Поздрави и него приемай лично
            като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

как да пусне,когато е сънувал
              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Няма как да ти пусна клип,но следващия път ще направим,нищо му няма на шофера,нз какви фиати карате,но така като ви слушам нито един не варви както трябва,бмв-то си е добре,не ми е само един старта само да кажа,нз какви коли карате,като направи клип ще го пусна обещавам,тогава ще говорим,не съм някакъв рейсър ли там както се казва,просто се пуснах за кеф,но факт е че го минах.Поздрави!!!
                getrichordietrying

Коментар

lembersk1 написа:
                  Няма как да ти пусна клип,но следващия път ще направим,нищо му няма на шофера,нз какви фиати карате,но така като ви слушам нито един не варви както трябва,бмв-то си е добре,не ми е само един старта само да кажа,нз какви коли карате,като направи клип ще го пусна обещавам,тогава ще говорим,не съм някакъв рейсър ли там както се казва,просто се пуснах за кеф,но факт е че го минах.Поздрави!!!
                  колега ако си от софия може да направим една сверка

Коментар

fastandfurious12 написа:
                    lembersk1 написа:
                    колега ако си от софия може да направим една сверка
                    пич щом е така и ти върви фиатката давам една оферта само за теб пали и фичо и те чакам в София да направим сверката да видиш на 400м. кеф ти на 1км. колко щете бие такова БМВ с лек маховик и къси скорости стана студено на вън и секи почна да си пише глупости бавареца тръгва от 193 коня мой човек и нема такава сила да ме накара да ти вярвам без клип или моята оферта която ти прадлагам идваш и ти плащам горивото до тука ако паднеш на 400м което е на 100% ми връщаш двойно парите който ще ти дам за горивото навит ли си?и ще бъде всичко докоментирано братле и пак ти казвам да не бъркаш колите че от 325 и 328 разликата е толкова голяма че си нямаш и никаква представа Поздрави

Коментар

Вметка! Валовете на 147, 155 коньовото Блаво, както и на 2,4 Абарт са еднакви по лифт е градуси
                      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

аз съм с Пунто 2 1.8 хгт VFD с дюзи и спортен филтър само нищо друго 325 е36 припада от мене на въпросната 202ра, астра ц20хе ме държи наравно бия го с много малко
                        leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                          аз съм с Пунто 2 1.8 хгт VFD с дюзи и спортен филтър само нищо друго 325 е36 припада от мене на въпросната 202ра, астра ц20хе ме държи наравно бия го с много малко
                          колега спора и иска на клип е за 328и с лек маховик и чип :D :D :D :D :D :D :D

Коментар

На мен пък ми омръзна от герои с малки пърпорещи колички. Ей преди малко, си карам по Хан Кубрат, таман напазарувал за празниците и някакъв с HGT(незнайно какво, тъмносиньо), ми дава газ и ме гледа лошо...най-смешното беше, че неговият педал до ламарина, се равняваше на моето галене на автоматика...дойде му акъла в последствие де
                            3.0CRD

Коментар

RASTIL написа:
                              Вметка! Валовете на 147, 155 коньовото Блаво, както и на 2,4 Абарт са еднакви по лифт е градуси
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BMW си е куц кон ако ще да е 3000 кубика 18000 магарета

Коментар

Working...
                                X