не знам дали нямаш кирилица,ама мозък нямаш в тая глава , или сменяй ,,стимулантите,,................то бива глупости,ама чак толкова.........РедактираноНарушена точка 1.2. от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bmw 325 vs bravo hgt
Collapse
X
-
lubo44 написа:fastandfurious12 написа:ArdeaEgretta написа:zelenilkata написа:ArdeaEgretta написа:Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :DBravo HGT
Коментар
-
smokie написа:lubo44 написа:fastandfurious12 написа:ArdeaEgretta написа:zelenilkata написа:ArdeaEgretta написа:Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :D
Коментар
-
Добре бе, стопанисвах такъв мъртвец в продължение на 3 години. Беше може би най-запазеното и читаво 147 коньово Браво в София. И преспокойно мога да твърдя, че е ужасно спряла кола. Приятно ускорява по магистралите, след 100км/ч, където обаче, купето, окачването и шумоизолацията си казват своето. Ако на човек му е за градска бегачка и непременно държи да е от ботушообразния полуостров, то това ще е Пунто GT. А с 325 няма НИКАКЪВ шанс.3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:Добре бе, стопанисвах такъв мъртвец в продължение на 3 години. Беше може би най-запазеното и читаво 147 коньово Браво в София. И преспокойно мога да твърдя, че е ужасно спряла кола. Приятно ускорява по магистралите, след 100км/ч, където обаче, купето, окачването и шумоизолацията си казват своето. Ако на човек му е за градска бегачка и непременно държи да е от ботушообразния полуостров, то това ще е Пунто GT. А с 325 няма НИКАКЪВ шанс.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Беше като писано яйце във всяко едно отношение. А относно вървежа - нямаше софийско 147, което да върви повече(поне не и стоково). А иначе, 20ВТ-то бива при едно от 2те условия - да беше със задно или 4х4...ама така е то, като човек се качи на наистина-вървежна кола, става малко по-взискателен :D3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:Добре бе, стопанисвах такъв мъртвец ...И преспокойно мога да твърдя, че е ужасно спряла кола. Приятно ускорява по магистралите, след 100км/ч, където обаче, купето, окачването и шумоизолацията си казват своето...
Коментар
-
Trojaneca написа:hifi_stereo написа:Ъъъ колеги то от месец и отгоре на ул.202 не сложиха ли радар с камера?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар