Здравейте. Вчера присъствах на третия (последен за тази година) кръг на организираният от Tuningbg и TrackStar - "Кондофрей Драг Челиндж".Останах разочарован, че нямаше нито една италианска драгстърска "бегачка". За драг масово се пускаха БМВ-та, аудита, VW и опели. Тук-таме някое японско изпълнение и това е. На четвърт миля резултатите бяха между 10 и 14 секунди (с малки изключения от по 9 секунди).Въпросът ми към по-запалените тук, е свързан с не-участието на италиански автомобили на подобни форуми. Няма ли желание от страна на пилотите, или просто алфите, ланчиите и фиатовете, не подлежат на подобно "раздуване"? Надявах се на някое купе, някоя делта турбо, но нямаше участници с такива коли.Мнения по въпроса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли италиански "резачки" тук?
Collapse
X
-
Ние тея "БМВ-та, аудита, VW и опели. Тук-таме някое японско изпълнение " ги хапваме на закуска по светофарите, за кво да ходим на разните му драг мероприатия.иначе бегачко има много особенно легендарните иноишес на Браво. Факт е че има доста колеги дето са с бързи коли но явно време или финанси са решаващи в случая.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Да ме прощава WhitePower-a, но му вземам снимката.Ти, Мартине сигурен ли си, че си бил там? Виж клиповете от Тунинг раздела в темата за Пунтото на WhitePower.Това все на италианки ми приличат? Че и Либра мернах сред тях."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson, ти наясно ли си от кога са тези снимки? Аз споменах, че става въпрос за последния трети кръг, който се проведе вчера (07,10,2012г). Ако на квалификациите (06,10,2012) е имало някакви италиански автомобили, то те не са се класирали за състезанията на 07,10,2012.Колкото до финансите, май това е основното - гуми, горива, др. консумативи...
Коментар
-
Re: Има ли италиански "резачки" тук?
Ma®tin написа:Надявах се на някое купе, някоя делта турбо, но нямаше участници с такива коли.Мнения по въпросаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Re: Има ли италиански "резачки" тук?
ivanko_rs написа:Ma®tin написа:Надявах се на някое купе, някоя делта турбо, но нямаше участници с такива коли.Мнения по въпросакато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар