Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си пробваме фиатките на Бояна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да вярно, на бояна колкото пъти съм ходил ме оглеждат полицаи.Ще ми се обаче да е без външнш зяпачи че да не дойдат бързо-бързо и там.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

и аз ще дойда
      Fiat Stilo JTD ....sold
      Volvo C 70 ....

Коментар

Споко, ще отидем към 21.30 на ОМВ и ако има полицай ще се преместим. Не е казано,че като се срещнем на Бояна тябва точно там да се дърпаме
        Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Според вас коя кола ще бие-Fiat Tipo 1.4 или Dacia Logan 1.4?

Коментар

spasov2 написа:
            Eми докарай хората с тези коли на бояна и ще видим нали все пак за това сме пуснали тази тема
            Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

boneff написа:
              spasov2 написа:
              Eми докарай хората с тези коли на бояна и ще видим нали все пак за това сме пуснали тази тема
              Да бе! Ще водя баща ми на бояна,ама...По добре да дойда сам!

Коментар

spasov2 написа:
                boneff написа:
                spasov2 написа:
                Да бе! Ще водя баща ми на бояна,ама...По добре да дойда сам!
                ххахаха :D не знаех че е такава ситуацията.М/у другото баща ми беше взел един голф и с него направихме един старт на Божурище,обаче за Бояна въобще не може и дума да става.
                Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Ей банда,да не забравите ,че утре сме на Бояна
                  Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Аз съм 1,4 12в, но ще дойда за да видя с колко съм по бавен. тъкмо после като махна катализаторите и т.н. ще се разбере дали има разлика.Последно каква е срещата.

Коментар

Към 21.30-22.00 на ОМВ. Предполагам че ще се познаеме Аз съм най-лесен за познаване- Номера ми е кн - от София съм си но ме мързи да я прехвърля :D
                      Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Искам и аз да дойда, ама не разбрах в 21:30 в събота на ОМВ, което е на околовръстното, малко след България ли е сбирката ? 159 A3.000
                        159 A3.000

Коментар

Ще се познаеме как ...аз съм един хлапак

Коментар

graveman написа:
                            Искам и аз да дойда, ама не разбрах в 21:30 в събота на ОМВ, което е на околовръстното, малко след България ли е сбирката ? 159 A3.000
                            Да , Омв на Бояна се води. Намира се на широкото на окловръстното точно над булевард България, намира се в тва платно дето е в посока от Люлин за Младост, не може да го сбъркаш.
                            Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

boneff написа:
                              graveman написа:
                              Да , Омв на Бояна се води. Намира се на широкото на окловръстното точно над булевард България, намира се в тва платно дето е в посока от Люлин за Младост, не може да го сбъркаш.
                              Хмм, сигурен ли си че е в посока младост? Аз се сещам за едно ОМВ, което е от дясно, ако идваш от младост.
                              159 A3.000

Коментар

Аз не съм сигурен за идването точно тогава защото с любимата ще се видим след доста дълго нейно отсъствие. Не знам дали ще се навие. Идва ми се!ОМВ-то е точно до моста. Старата писта за гонки бе хора!
                                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X