Пичове днеска на божура в клас С ще участва Илия Царски с интегралето Без нитро е и вчера давало някви времена... било реален претендент за първото място Айде всички на абажура :P Успех на Царски
Намачка бмв-то на али (с нитро),намачка октавията (с турбина и нитро),падна от сиерата (турбини и нитро) (с много малко падна) и от 997 турбо(също с малко)...Впрочем тая 997-ца и дават каталожни данни 11.8 на 400м а тя прави 11.6-7,съмнява ме тая кола,на божура винаги дават по слаби времена колите,а той дава по добри Собственика твърди,че няма чип,ама мене ме съмнява...Иначе ланчията беше.... просто нямам думи...яката работа Като за първо излизане на пистата мисля,че Царски се представи много добре.Евалата LANCIA POWER !
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Мерси за снимките и аз намерих една на която искамда забележите какво им пише на тениските Хората знаят на къде духа вятъра http://www.tuning.bg/img/news/140.jpg a това около което се въртят е двигателя на нервното интеграле
Аз се напъвах да търся филмчета или нещо. Стана ми интересно.Царски сигурно си е мислел че ще излезне и ще бие всичко живо.
Въобще не си е мислил така Просто е искал да пробва първи старт,да усети колата на драг спрямо другите драг автомобили и просто "да си начеше крастата"
...Впрочем тая 997-ца и дават каталожни данни 11.8 на 400м а тя прави 11.6-7,съмнява ме тая кола,на божура винаги дават по слаби времена колите,а той дава по добри Собственика твърди,че няма чип,ама мене ме съмнява...
другите две 997 са дали подобни времена - 11,6х и 11,7хявно заводските данни се разминават с реалността
във вбох-а има качени доста на търсачката божурище пишете ще излезнат а иначе да и ланчията и царски ме изкефиха тотално жалко че е без нитро иначе да и за 1во може да се бори а царски със какъв хъс кара не е истина бях на старта точно просто нямам думи как се вживява :D ще чакаме последното драг състезание и ще видим кои кого сиерата ще я пипат ли още че аудито и е конкуренциа ланчията с нитро а и киров ако иска да се бори вече трябва да пипка и поршето с това онова няма как за др път знам ли може и ево-то еклипса да са там с скаилаина не знам какво става цял сезон го няма а е добра количка и тои
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар