Пичове днеска на божура в клас С ще участва Илия Царски с интегралето Без нитро е и вчера давало някви времена... било реален претендент за първото място Айде всички на абажура :P Успех на Царски
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илия Царски на драга на божурище
Collapse
X
-
pugsy написа:по-точно-за тези които не са ходилиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
boneff написа:Имаш ли да пуснеш някакви снимки на нервната ланчаFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Мерси за снимките и аз намерих една на която искамда забележите какво им пише на тениските Хората знаят на къде духа вятъра http://www.tuning.bg/img/news/140.jpg a това около което се въртят е двигателя на нервното интегралеFiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
geshabeli написа:Аз се напъвах да търся филмчета или нещо. Стана ми интересно.Царски сигурно си е мислел че ще излезне и ще бие всичко живо.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:...Впрочем тая 997-ца и дават каталожни данни 11.8 на 400м а тя прави 11.6-7,съмнява ме тая кола,на божура винаги дават по слаби времена колите,а той дава по добри Собственика твърди,че няма чип,ама мене ме съмнява...
Коментар
-
във вбох-а има качени доста на търсачката божурище пишете ще излезнат а иначе да и ланчията и царски ме изкефиха тотално жалко че е без нитро иначе да и за 1во може да се бори а царски със какъв хъс кара не е истина бях на старта точно просто нямам думи как се вживява :D ще чакаме последното драг състезание и ще видим кои кого сиерата ще я пипат ли още че аудито и е конкуренциа ланчията с нитро а и киров ако иска да се бори вече трябва да пипка и поршето с това онова няма как за др път знам ли може и ево-то еклипса да са там с скаилаина не знам какво става цял сезон го няма а е добра количка и тоиLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар