Здравейте колеги.Скоро ще се състои гонката между двете коли,може би в неделя,за клип дали ще има не съм сигурен,но ще си кажа мнението какво мисля.Първо за колите,Алфата е 2.0 16в 150 коня напълно сток в не много добро състояние(похапва масълце),астрата е 1.8 125 коня в добро състояние и тя също е сток.Личното ми мнение е,че ще ми пръсне сака,но не знам не съм я виждал как върви.Лошото е,че с тази кола не мога да тръгвам,ако тръгна на 3000 оборота върти гуми като обезумяла,ако тръгна на 2000 първо забива муцуна и тогава тръгва и заради лошите ми стартове мисля,че ще ме бие.Давайте предположения.П.П.И да не съм пас,тази неделя се пусках с БМВ 320 е36,на старта ме дръпна с една кола и на 400 метра го бих с около 3 коли,520 е34 не питайте за разликата,че едвам го виждах в далечината Ц200 компресор 192 коня ми направи една кола,но явно му има нещо понеже трябва да върви повечко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145 КуВе vs Опел Астра 1.8ХЕ
Collapse
X
-
Re: Алфа 145 КуВе vs Опел Астра 1.8ХЕ
ivailo rachev написа:Здравейте колеги.Скоро ще се състои гонката между двете коли,може би в неделя,за клип дали ще има не съм сигурен,но ще си кажа мнението какво мисля.Първо за колите,Алфата е 2.0 16в 150 коня напълно сток в не много добро състояние(похапва масълце),астрата е 1.8 125 коня в добро състояние и тя също е сток.Личното ми мнение е,че ще ми пръсне сака,но не знам не съм я виждал как върви.Лошото е,че с тази кола не мога да тръгвам,ако тръгна на 3000 оборота върти гуми като обезумяла,ако тръгна на 2000 първо забива муцуна и тогава тръгва и заради лошите ми стартове мисля,че ще ме бие.Давайте предположения.П.П.И да не съм пас,тази неделя се пусках с БМВ 320 е36,на старта ме дръпна с една кола и на 400 метра го бих с около 3 коли,520 е34 не питайте за разликата,че едвам го виждах в далечината Ц200 компресор 192 коня ми направи една кола,но явно му има нещо понеже трябва да върви повечко.
Коментар
-
Преди малко разбрах,че има скрити козове астрата.Пича на скоро я е блъснал и си е намерил 2.0 150 коня мотор и със сменянето на ламарините е сменил и мотора.Сега ми стана ясно защо е толкова наперен,че му върви много хлопела.Вече не виждам абсолютно никакъв смисъл да се пускам с него защото ситуацията е ясна на всички,а тя е че ще ме бие много тежко.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар