Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BMW 318is vs Audi 1.8t vs Fiat Bravo 2.0 20V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ма на лед ли само или могат и на сняг
    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

RASTIL написа:
      Ма на лед ли само или могат и на сняг
      На лед само ако са stock, а на сняг ако е Quattro с remap и 63 мм exhaust
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

jimi69 написа:
        VooDoo написа:
        Trojaneca написа:
        Хора, недейте се пускайте с 1.6...който и собственик да видя с такова Браво, все е правил ластици на коли със ниски 15ки и средни 14ки...никакъв смисъл няма. И наистина, аз с моето 1.8Т се заигравах с едно такова Браво и докато аз бях на 3та със 140, то още беше на 1ва предавка и ме задминаваше стабилно...
        С 1.8Т скачаш на 1.6 атмосферен двигател- ГОЛЯМ СИ!!
        ти пък ако си мислиш, че тва турбо вървиии........ ся че вдигат по 230-240 вдига ги, на дългото върви, ама на ускорение ги знаем колко вървят
        С твоя дизел ме съмнява да знаеш колко вървят.........пускал ли си се с такива
        Italfan

Коментар

Аре бе колеги кво стана с гонката, състоя ли се или и тая тема е като останалите 99% от раздела?Пуснах клипче, ясно се вижда че HGT > Golf 1.8T, А3 колко повече върви от Голфа, при разлика от 70 кг едва ли ще е много...
          FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

zelenilkata написа:
            бате аре с тея баварци да се спрете тая зима беше за вас иначе са умрела работа освен да въртят газо на ледо нищо друго не става от тях може да ти кажа човека дето правихме старта ако си в младост 4 понеже доста често засичам бавареца от снимката в младост има една ис-ка на мой колега с нея правихме старта на ИКЕА дали тя е починала доста или аз съм тръгнал по добре до 120км си бехме заедно и не съм казал че едни ишиас вървят много вървят си като за 1.6 103 коня а вие БМВ маняците много влизате във филмите имам много БМВ приятели дето секи ден сме заедно и карат МБВ-та и техното мнение както и мое е че сичко от 28-ца на горе е кола а на долу са ТРУПОВЕ както искаш го разбираи говоря за стоковите сега ми е преебана 3-та иначе с удоволствие бих ти натрил носа да ми дойдеш с една ис-ка да се сверим да видиш нагледно понеже само говорите не казвам пак се повтарям че върви много ама и баварците не са кой знае колко бегачи и за 402м. съм сигорен че нема да е голема разликата в биенето както говорите всички 2 рейса и незнам още кво си и на 1000м. ще е същото вервай ми щото секи пут аз тая кола си я тумба на 4-та до прекъсвач и правя 180 на 6,500 такаче сам си прави изводите на 100м с колко ще ме биеш с 1.8 147 коня не искам с никой в този форум да се карам сичко е написано приятелски http://www.youtube.com/watch?v=fAoN1T9yZLY и ХГТ-то немогло да ходи аре едно поздравче с добри пожелания лека вечер от мен и приятно гледане
            Чакам да падне отново снега, ама такъв хубав, какъвто беше миналата зима, да ми пуснеш едно съобщение за някоя хубава права и крива и да видим кой как върти задница и кой ще бъде на точка в далечината
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Чакам да падне отново снега, ама такъв хубав, какъвто беше миналата зима, да ми пуснеш едно съобщение за някоя хубава права и крива и да видим кой как върти задница и кой ще бъде на точка в далечината [/quote]тая зима си вървех като първия пич без никакъв проблем
              като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

zelenilkata написа:
                тая зима си вървех като първия пич без никакъв проблем
                Я, и аз така.И к’во правим сега?Кой крив, кой прав?
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

А ако ви подшушна,че в тунинг-форума има темичка с намесено "Ино и Шиес"-автомат,което пада от Е30 1.8 90к.с(най-леката версия около 1000кг.ЕКСТРИ-НИКАКВИ)!Много ми е интересно какво ще се изпише по тоя повод!Само да вметна,че ГОНКАТА Е РЕАЛНА,потребител с МНОГО опит е участвал в нея и е ДОСТОВЕРНА.Jimi69 организирахте ли нещо за другата седмица бре(пистата,гонки,хора,Г-тек)!Добре де,аз имам въпрос!Нали имаше един колега,който е от Младост!Ми нали предизвиках ВСИЧКИ 1.6 Бравота от София,аз съм от неговия регион(Младост-Дружба)....................претендента не е страшен(Лагуната-семйното комби)!Да не говорим,че ще го и замериме на Г-тека да видим какво се случва!Никакъв отговор..............!Нещо НЕЯСНО ли пиша,какво става-незнам.Все бързи,бързи,пък никакви ги няма!

Коментар

Bimero, писах ти и в тунинг форума, култовото 1,6 за, което толко много се изписа става дума за БРАВО 1,6, ръчни скорости 103к.с., в оная гонка става дума за 1,6, но БРАВА при това автоматик, 2 фактора, които от 0-100км/ч дават приблизително 1,5-2 секунди разлика, нали се сещаш, че ако излезе това за което говоря ония две коли ще станат точки
                    punto HGT

Коментар

didich написа:
                      Bimero, писах ти и в тунинг форума, култовото 1,6 за, което толко много се изписа става дума за БРАВО 1,6, ръчни скорости 103к.с., в оная гонка става дума за 1,6, но БРАВА при това автоматик, 2 фактора, които от 0-100км/ч дават приблизително 1,5-2 секунди разлика, нали се сещаш, че ако излезе това за което говоря ония две коли ще станат точки
                      Хиииииихххихихииххи!Дам сега видях,че става дума за Брава!Само нещо не ми пасва това с 2-те секунди разлика между двете версий(Браво/Брава,автомат/ръчка)!В смисъл 2-сек. е АДСКИ МНООООООООГО като разлика!

Коментар

Ако вземем пак някаква примерна изходна информация от сайтовете с данните браво ръчни скорости е около 11сек/100км, докато брава автоматична скоростна я дават около 12,2сек/100км, тоест може би малко съм преувеличил с тия 2 сек разлика до 100км м/у двете коли
                        punto HGT

Коментар

къв е проблема 1100кг на 103 коня да е сила за 1.6?и да сила е щото и компакта е горе доло така ама ,та в класа си хеч,1.6,100коня бие мн други(астра,голф,пежо105кс,БМВи др.)
                          F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

wizard88 написа:
                            къв е проблема 1100кг на 103 коня да е сила за 1.6?и да сила е щото и компакта е горе доло така ама ,та в класа си хеч,1.6,100коня бие мн други(астра,голф,пежо105кс,БМВи др.)
                            И пада зверски-зле от Rover 214 si 104 коня...тествано
                            3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
                              wizard88 написа:
                              И пада зверски-зле от Rover 214 si 104 коня...тествано
                              И бие Rover 25 1.4 103 коня ... ТЕСТВАНО 2 пъти
                              Renault Modus 1.2 16v 2006
                              Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

didich написа:
                                точно пак на тебе с твоито спряло пунто ако не ти направаа 1 автовоз на 400м. с моито браво 1.6 трамваи да стана...не казвам че колата ми варви .........а че твойта е пълен спреляк!!!!!!!!!п.п.-без лоши чуства!

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

Working...
                                X