колегата от клипа най-вероятно си кара на газ,затова няма и прекъсвач,а днас се базиках точно с 1.6,летящ от 40км до 200км.Ми остана с 1-на композиция/около 160м/............дали вдигна 200 се съмнявам,ама едва се виждаше в оледалото ми. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW 318is vs Audi 1.8t vs Fiat Bravo 2.0 20V
Collapse
X
-
rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:zelenilkata написа:didich написа:jimi69 написа:thecleaner написа:jimi69 написа:БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтили
Коментар
-
rotdot
Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:zelenilkata написа:didich написа:jimi69 написа:thecleaner написа:jimi69 написа:БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтили
Коментар
-
rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:zelenilkata написа:didich написа:jimi69 написа:thecleaner написа:[quote:81a5ae514b="jimi69"]БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтили
Коментар
-
rotdot
Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:zelenilkata написа:didich написа:jimi69 написа:[quote:ac74566236="thecleaner"][quote:ac74566236="jimi69"]БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтили
Коментар
-
rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:rotdot написа:Bimero написа:zelenilkata написа:didich написа:[quote:2c75a14da4="jimi69"][quote:2c75a14da4="thecleaner"][quote:2c75a14da4="jimi69"]БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтили
Коментар
-
Bimero написа:zelenilkata написа:didich написа:jimi69 написа:thecleaner написа:jimi69 написа:БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтиликато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Хора, недейте се пускайте с 1.6...който и собственик да видя с такова Браво, все е правил ластици на коли със ниски 15ки и средни 14ки...никакъв смисъл няма. И наистина, аз с моето 1.8Т се заигравах с едно такова Браво и докато аз бях на 3та със 140, то още беше на 1ва предавка и ме задминаваше стабилно...3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:Хора, недейте се пускайте с 1.6...който и собственик да видя с такова Браво, все е правил ластици на коли със ниски 15ки и средни 14ки...никакъв смисъл няма. И наистина, аз с моето 1.8Т се заигравах с едно такова Браво и докато аз бях на 3та със 140, то още беше на 1ва предавка и ме задминаваше стабилно...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Trojaneca написа:Хора, недейте се пускайте с 1.6...който и собственик да видя с такова Браво, все е правил ластици на коли със ниски 15ки и средни 14ки...никакъв смисъл няма. И наистина, аз с моето 1.8Т се заигравах с едно такова Браво и докато аз бях на 3та със 140, то още беше на 1ва предавка и ме задминаваше стабилно...leave something of the happiness you bring
Коментар
-
VooDoo написа:Trojaneca написа:Хора, недейте се пускайте с 1.6...който и собственик да видя с такова Браво, все е правил ластици на коли със ниски 15ки и средни 14ки...никакъв смисъл няма. И наистина, аз с моето 1.8Т се заигравах с едно такова Браво и докато аз бях на 3та със 140, то още беше на 1ва предавка и ме задминаваше стабилно...
Коментар
-
jimi69 написа:VooDoo написа:Trojaneca написа:Хора, недейте се пускайте с 1.6...който и собственик да видя с такова Браво, все е правил ластици на коли със ниски 15ки и средни 14ки...никакъв смисъл няма. И наистина, аз с моето 1.8Т се заигравах с едно такова Браво и докато аз бях на 3та със 140, то още беше на 1ва предавка и ме задминаваше стабилно...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар