jimi69 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW 318is vs Audi 1.8t vs Fiat Bravo 2.0 20V
Collapse
X
-
didich написа:jimi69 написа:thecleaner написа:jimi69 написа:БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтили
Коментар
-
jimi69, BMW-то с тия 10+ секунди до 100км/ч и тая маса от 1240кг, ако ще и една "М"-ка да го бута отзад няма как да отиде във високите 15-ки, бих казал, че това БМВ си е една висока 16-ка, да не кажа, че отива и 17-ка и със сигурност няма как да е по бързо от пунто ХГТ, скоро се надявам да си оправя колата и се надявам да се намери човек с такова сток БМВ и ще се види за какво става дума.http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...uel752-155.htmpunto HGT
Коментар
-
Бравото, ако е в кондиция има не лоши шансове и срещу А3-ката! Освен от фенщина и от наличието на известен опит пускам глас за Бравока Лошото е, че са рядкост Бравоци ХГТ в кондиция и още по-рядкост са и А-3 ки 1.8 Т - стокови. Щото при турбо машините с един чип само нещата се променят мноуТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Аз имах бая читаво HGT147, което вървеше много по-добре от повечето HGT147мици из София и просто не виждам как може да има какъвто и да е шанс срещу турбо колата, освен ако 2рата не е с някакви проблеми или карача и не се окопае на старта(ако е с предно). Та дори 4х4-то ми в сток състояние(каквото беше), ще види сметката на такова Браво, напук на килата и загубите по трансмисията...3.0CRD
Коментар
-
Не знам какво сте се хаванали за това ауди .Наистина ако е А3 може би е по леко и върви по-добре.Но А4 не мисля че е кой знае какво ако е стоково просто 150 коня и факта че ще дръпне на фиатката в началото но не мисля че ако бие фиата ще е лесно и то никак.Запазен 155 коня ХГТ мисля че с добър шофер ще бие аудито.Пиша нешата от опит с А4 потдържано сток 1,8Т софия пловдид и обратно съм го карал лично и то на границата на лудостта.Втория път сме карали със собственика на аудито мой много добър приятел заедно , той с Аудито аз с Типото от подписа.Без да се смеете но и той установи че не е тая прехвалена кола която я изкарват макар че не мога да споря че си върви мнооого прилично ,но без пипане не е бегачката за която се слави.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар