Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BMW 318is vs Audi 1.8t vs Fiat Bravo 2.0 20V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jimi69 написа:
    thecleaner написа:
    jimi69 написа:
    БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтили
    нЗа да върви БМВ трее да е от 25ца нагоре останалите са спрели.
    е36 318 сток само без катализатор 15.8 как ше е спряло бе , на 5та на 230 прекасвача удря, ИС е мноо добре но е30 и е36 от там нататъка .... други класове, други времена
    Буахаха, тва на 300 метра, или по нанадолнище. Освен да си продам Рунтото и да си търса ИС ка.

Коментар

didich написа:
      jimi69 написа:
      thecleaner написа:
      jimi69 написа:
      БМВ-то да е е30 пък ше видите аудита, турбота, цилиндри и винтили
      нЗа да върви БМВ трее да е от 25ца нагоре останалите са спрели.
      е36 318 сток само без катализатор 15.8 как ше е спряло бе , на 5та на 230 прекасвача удря, ИС е мноо добре но е30 и е36 от там нататъка .... други класове, други времена
      jimi69, е36 318 мисля, че беше 115 коня, такова БМВ съм карал лично и е мега спряло, едно браво 1,6 16V такъв ластик ще му даде, че не е истина ... ако говориш за 318 IS 140к.с. това БМВ няма как да е пред пунто ХГТ, тоест няма и как да е под 16 секунди, защото пунтото дава висока 16-ка, нещо явно ваще уреди и измервателна техника мерят с по 1 секунда на долу
      сигурно и на сливен техниката мери 1 секунда надолу, или вие мерите по нагорнище или пунто HGT е много бавна.е36 318 е под 16 сек , ако има шофер много ясноима как да е пред punto-то ако пунтото е 16+ и то няколко коли, щото то не е само 140 коня, то е кутия и деферинциал , гуми , джанти ... 115 коня е мърша ама IS е друга бира. :D
      Punto JTD
      http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

318 ис не мисля че е под 16те ако ще и гъза да си съдере
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

jimi69, BMW-то с тия 10+ секунди до 100км/ч и тая маса от 1240кг, ако ще и една "М"-ка да го бута отзад няма как да отиде във високите 15-ки, бих казал, че това БМВ си е една висока 16-ка, да не кажа, че отива и 17-ка и със сигурност няма как да е по бързо от пунто ХГТ, скоро се надявам да си оправя колата и се надявам да се намери човек с такова сток БМВ и ще се види за какво става дума.http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...uel752-155.htm
          punto HGT

Коментар

Бравото, ако е в кондиция има не лоши шансове и срещу А3-ката! Освен от фенщина и от наличието на известен опит пускам глас за Бравока Лошото е, че са рядкост Бравоци ХГТ в кондиция и още по-рядкост са и А-3 ки 1.8 Т - стокови. Щото при турбо машините с един чип само нещата се променят мноу
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Аз имах бая читаво HGT147, което вървеше много по-добре от повечето HGT147мици из София и просто не виждам как може да има какъвто и да е шанс срещу турбо колата, освен ако 2рата не е с някакви проблеми или карача и не се окопае на старта(ако е с предно). Та дори 4х4-то ми в сток състояние(каквото беше), ще види сметката на такова Браво, напук на килата и загубите по трансмисията...
              3.0CRD

Коментар

И аз имам една Мареа, ама не мога да кача клипа с едно s3

Коментар

Ее, ти си нагъл ся S3 е 1.8Т с К04, друга електроника и 4x4...демек бюджетно тунингована А3
                  3.0CRD

Коментар

Бе нагъл съм, ма не моа да кача клипа

Коментар

RASTIL написа:
                      Бе нагъл съм, ма не моа да кача клипа
                      Абре,качи го първо в youtube после постни линка тука Аз клипа съм го виждал,резултата е изненадващ за тези които гледат само каталожни резултати П.П.Освен това отсечката е с наклон на горе и то не малък
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

S.W.A.T. написа:
                        БМВ-то купе/седан/компакт ?
                        купе!

Коментар

бмв-то е 1.8ис 143 коня , бравото е 147 коня а аудито несъм сигурен но мисля че е стоковите коне мисля че не му е пипано нищо ... в бмв-то съм се возил то е на един приятел върви като 1.8 115 коня много слабо

Коментар

Не знам какво сте се хаванали за това ауди .Наистина ако е А3 може би е по леко и върви по-добре.Но А4 не мисля че е кой знае какво ако е стоково просто 150 коня и факта че ще дръпне на фиатката в началото но не мисля че ако бие фиата ще е лесно и то никак.Запазен 155 коня ХГТ мисля че с добър шофер ще бие аудито.Пиша нешата от опит с А4 потдържано сток 1,8Т софия пловдид и обратно съм го карал лично и то на границата на лудостта.Втория път сме карали със собственика на аудито мой много добър приятел заедно , той с Аудито аз с Типото от подписа.Без да се смеете но и той установи че не е тая прехвалена кола която я изкарват макар че не мога да споря че си върви мнооого прилично ,но без пипане не е бегачката за която се слави.
                            Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                            Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Е то точно тия аудита, дето ги карат на границата на лудостта, са най-запазени, ще знаеш Пусто не съм сток вече, да видиш колко НЕ върви това Типо в подписа ти
                              3.0CRD

Коментар

Стига предположения само, искаме гонката !!!! Не се знае нищо докато не се пробват, ако БМВ-то е със 15ки жанти залагам на него :D
                                Punto JTD
                                http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Working...
                                X