Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Jimi69 vs Bimero

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега бая дълги са ти скоростите,аз със Алфа Ромео 1.9жтд 115к.с. на 200 съм на 4100-4200 на 215 отива към 4600-4700оборота...

Коментар

Незнам кутията ми дали е от пунто тъй, като на бравото са същите скоростите и предавките, като мойта, но пък съединителя и маховика на двете коли са 1 към 1 ....Аз колата повече от 4500 не съм я вкарвал, даже незнам къде ми е прекъсвача, и дали има, тъй, като таблото очевидно е от бензинка пък и след 4000 спира , турбото разтоварва напълно, някой по запознат ако има с прекъсвачите моля да сподели тъй, като ме е страх да не задържа и да иде на 7
      Punto JTD
      http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Еми аз ще ти кажа моя е на 5200,помпата изкл. и спира да набира,иначе я карам принципно до 4500 след това само тъпче,ама нема 6та и за това така се получава на максимална скорост с тия обороти...иначе ето колко са дълги при смяна на 4500 http://www.vbox7.com/play:3a88d6a8eb

Коментар

Помпата не изключва Просто времето за впръскване на дюзите след 5200 оборота е 0 (за справка погледнете дюрейшън картите в софта) Те това ти е "пекъсвача" Максималната скорост на един автомобил зависи най-вече от предавателното число на дифа и предавателните числа на скоросите.Така че примерно за jtd105 ако има сила да влезе до 5000 оборота на 5-та с предписаните от завода гуми (185/60/14) скоростта ще е 224 km/h

Коментар

janyboy написа:
            Помпата не изключва Просто времето за впръскване на дюзите след 5200 оборота е 0 (за справка погледнете дюрейшън картите в софта) Те това ти е "пекъсвача" Максималната скорост на един автомобил зависи най-вече от предавателното число на дифа и предавателните числа на скоросите.Така че примерно за jtd105 ако има сила да влезе до 5000 оборота на 5-та с предписаните от завода гуми (185/60/14) скоростта ще е 224 km/h
            Значи викаш подбираме правилен диф и зъби на скоростите и без проблеми правим 320км/ч А относно клипа и то с 14-ки отпред и 15-ки отзад направо нямам думи. Може би колата се чувства като драгстер и за това е развила умопомрачаващите километри :D
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
              Значи викаш подбираме правилен диф и зъби на скоростите и без проблеми правим 320км/ч
              Точно ти много добре знаеш какво викам така че няма нужда от ирония, щото някои колеги могат да си направят грешни изводи

Коментар

BO написа:
                janyboy написа:
                Значи викаш подбираме правилен диф и зъби на скоростите и без проблеми правим 320км/ч А относно клипа и то с 14-ки отпред и 15-ки отзад направо нямам думи. Може би колата се чувства като драгстер и за това е развила умопомрачаващите километри :D
                210 са много за тая кола опасно е :Djanyboy - мога ли със FES да й сложа охраничител на по малки обороти ?
                Punto JTD
                http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
                  janyboy - мога ли със FES да й сложа охраничител на по малки обороти ?
                  Не.Трябва да се барне софта и пак да флашнеш ЕКУ-то.

Коментар

Working...
                  X