E моя пост е за гларусите и чайките, не е насочен към теб
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Jimi69 vs Bimero
Collapse
X
-
jimi69 написа:кво е значението как пиша, нал ма разбираш В софия кво да правя да дойда освен да хвана самолета за някъде нищо друго повече нема да видя от бургас В софия добрето й е , че има повече работа от другите градове и хората 1000лв не ги харесват някъде , аз тва по добро виждам друго неFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:jimi69 написа:кво е значението как пиша, нал ма разбираш В софия кво да правя да дойда освен да хвана самолета за някъде нищо друго повече нема да видя от бургас В софия добрето й е , че има повече работа от другите градове и хората 1000лв не ги харесват някъде , аз тва по добро виждам друго не
Коментар
-
jimi69 написа:... в града нестава въобще за гонки вече, движението е много голямо,.....
Коментар
-
jimi69 написа:Ibiza написа:jimi69 написа:кво е значението как пиша, нал ма разбираш В софия кво да правя да дойда освен да хвана самолета за някъде нищо друго повече нема да видя от бургас В софия добрето й е , че има повече работа от другите градове и хората 1000лв не ги харесват някъде , аз тва по добро виждам друго не
Коментар
-
Bimero написа:jimi69 написа:Ibiza написа:jimi69 написа:кво е значението как пиша, нал ма разбираш В софия кво да правя да дойда освен да хвана самолета за някъде нищо друго повече нема да видя от бургас В софия добрето й е , че има повече работа от другите градове и хората 1000лв не ги харесват някъде , аз тва по добро виждам друго не
Коментар
-
Бимеро загуби служебно, поради тва, че не ме потърси, аз немога да отгатна кога щеше да идва ....Колата дава 16.7 със седалки и боклуци в багажника зимата ще падне още и прави 210 , със 30лв до сливен и обратната без да се подържа една й съща скорост, немога повече да искам от тая кола http://www.facebook.com/photo.php?v=438668856171514 Имаше едно момче с бяло пунто записваше 16.9 - 17.0 на сливен Фиата е по бърз при положение, че е със нищожно турбо, което след 4000 спира и е без геометрия, и дава по добри времена от коли по 100 коня бензинови по 1000кг добра ли е, или не сами си правете изводи
Коментар
-
На 200км/ч ли ти светва ръчната или по дефаулт си свети? Че малко блести на клипа и не се вижда добре :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар