jimi69 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Jimi69 vs Bimero
Collapse
X
-
Bimero написа:jimi69 написа:Гонката ще се проведе в бургас но е тайна точно къде, и ще се реши в последния момент, щото има много уши и преди да сме отишли куките ше ни чакат, като се раздуе къде ше е гонкататия куки що не почнат да се занимават с престъпници, ами се занимават с млади момчета дето дават газ немоа разбера
Писна ми от тях вече
Бимеро, дай да видим тая лагуна как ускорява
Снощи мойта от 0 до 100 ... толкова 9-10 сек при 30 градуса в 10 часа вечерта
По пътя на логиката, щом ти правиш колкото мойта кола 1050кг от 0 до 100 а си с повече коне би трябвало да ме дръпнеш, щото конете след 100 помагат доста
Обаче аз искам 2 от 3 не само 1 старт
Няма кво да кажа за БМВ-то за мене тия коли са магистрални и са бързи в сравнение с мерцедес и ауди , исках много да си взема БМВ 330cd (като на Бай Илия) ама нямах толкова кинти, щото са си пара тия баварки.Но вече не ме кефят ,даже дизела не ме кефи но няма да си продам колата щото неще нафтата, кефят ме 8-9к оборота вече
Коментар
-
jimi69 написа:Bimero написа:jimi69 написа:Гонката ще се проведе в бургас но е тайна точно къде, и ще се реши в последния момент, щото има много уши и преди да сме отишли куките ше ни чакат, като се раздуе къде ше е гонкататия куки що не почнат да се занимават с престъпници, ами се занимават с млади момчета дето дават газ немоа разбера
Писна ми от тях вече
Бимеро, дай да видим тая лагуна как ускорява
Снощи мойта от 0 до 100 ... толкова 9-10 сек при 30 градуса в 10 часа вечерта
По пътя на логиката, щом ти правиш колкото мойта кола 1050кг от 0 до 100 а си с повече коне би трябвало да ме дръпнеш, щото конете след 100 помагат доста
Обаче аз искам 2 от 3 не само 1 старт
Няма кво да кажа за БМВ-то за мене тия коли са магистрални и са бързи в сравнение с мерцедес и ауди , исках много да си взема БМВ 330cd (като на Бай Илия) ама нямах толкова кинти, щото са си пара тия баварки.Но вече не ме кефят ,даже дизела не ме кефи но няма да си продам колата щото неще нафтата, кефят ме 8-9к оборота вече
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
S.W.A.T. написа:За типото говоря, купето си чака валове и му се търсят 16ки джантиЗа ШОПСКИте джамбази видиш ли надраните шийки на валовете не са проблем за идеалната им стока
Не си турбинира якото типо ..... поне си го пазиш и му знаеш кво му е , и е като ново :D
Коментар
-
jimi69 написа:S.W.A.T. написа:За типото говоря, купето си чака валове и му се търсят 16ки джантиЗа ШОПСКИте джамбази видиш ли надраните шийки на валовете не са проблем за идеалната им стока
Не си турбинира якото типо ..... поне си го пазиш и му знаеш кво му е , и е като ново :D
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:jimi69 написа:S.W.A.T. написа:За типото говоря, купето си чака валове и му се търсят 16ки джантиЗа ШОПСКИте джамбази видиш ли надраните шийки на валовете не са проблем за идеалната им стока
Коментар
-
Официално обръщение към колегата който няма кола, но много му се иска да има! Аз претенции нямам за правописа ми и правоговора, имам претенции към вашите агентиСамо, че като се обадя и момчето от моргата едвам го разбирам, говори нещо страшно, нямам достатъчни умения да го опиша... Има възможност и азбуката ни да е кратка за словосъчетанията които чух ... МИСТЕРИЯ! Само дето Вие/под Вие визирам онези докачливи индивиди, които "не са от прованса" / имате претенции за СТОЛИЧАНИ, на какво основание... СЪЩО МИСТЕРИЯ
)) По празниците столичани си отиват по родните места, което е всеобщ факт
И ако не си гледаш работата, то моята си я остави аз да си я гледам и не ми се меси, ако обичаш
'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Официално обръщение към колегата който няма кола, но много му се иска да има! Аз претенции нямам за правописа ми и правоговора, имам претенции към вашите агентиСамо, че като се обадя и момчето от моргата едвам го разбирам, говори нещо страшно, нямам достатъчни умения да го опиша... Има възможност и азбуката ни да е кратка за словосъчетанията които чух ... МИСТЕРИЯ! Само дето Вие/под Вие визирам онези докачливи индивиди, които "не са от прованса" / имате претенции за СТОЛИЧАНИ, на какво основание... СЪЩО МИСТЕРИЯ
)) По празниците столичани си отиват по родните места, което е всеобщ факт
И ако не си гледаш работата, то моята си я остави аз да си я гледам и не ми се меси, ако обичаш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар