jimi69 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Jimi69 vs Bimero
Collapse
X
-
Bimero написа:jimi69 написа:Гонката ще се проведе в бургас но е тайна точно къде, и ще се реши в последния момент, щото има много уши и преди да сме отишли куките ше ни чакат, като се раздуе къде ше е гонката тия куки що не почнат да се занимават с престъпници, ами се занимават с млади момчета дето дават газ немоа разбера Писна ми от тях вече Бимеро, дай да видим тая лагуна как ускорява
Коментар
-
jimi69 написа:Bimero написа:jimi69 написа:Гонката ще се проведе в бургас но е тайна точно къде, и ще се реши в последния момент, щото има много уши и преди да сме отишли куките ше ни чакат, като се раздуе къде ше е гонката тия куки що не почнат да се занимават с престъпници, ами се занимават с млади момчета дето дават газ немоа разбера Писна ми от тях вече Бимеро, дай да видим тая лагуна как ускоряваleave something of the happiness you bring
Коментар
-
S.W.A.T. написа:За типото говоря, купето си чака валове и му се търсят 16ки джанти За ШОПСКИте джамбази видиш ли надраните шийки на валовете не са проблем за идеалната им стока
Коментар
-
jimi69 написа:S.W.A.T. написа:За типото говоря, купето си чака валове и му се търсят 16ки джанти За ШОПСКИте джамбази видиш ли надраните шийки на валовете не са проблем за идеалната им стокаleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:jimi69 написа:S.W.A.T. написа:За типото говоря, купето си чака валове и му се търсят 16ки джанти За ШОПСКИте джамбази видиш ли надраните шийки на валовете не са проблем за идеалната им стока
Коментар
-
Официално обръщение към колегата който няма кола, но много му се иска да има! Аз претенции нямам за правописа ми и правоговора, имам претенции към вашите агенти Само, че като се обадя и момчето от моргата едвам го разбирам, говори нещо страшно, нямам достатъчни умения да го опиша... Има възможност и азбуката ни да е кратка за словосъчетанията които чух ... МИСТЕРИЯ! Само дето Вие/под Вие визирам онези докачливи индивиди, които "не са от прованса" / имате претенции за СТОЛИЧАНИ, на какво основание... СЪЩО МИСТЕРИЯ )) По празниците столичани си отиват по родните места, което е всеобщ факт И ако не си гледаш работата, то моята си я остави аз да си я гледам и не ми се меси, ако обичаш'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Официално обръщение към колегата който няма кола, но много му се иска да има! Аз претенции нямам за правописа ми и правоговора, имам претенции към вашите агенти Само, че като се обадя и момчето от моргата едвам го разбирам, говори нещо страшно, нямам достатъчни умения да го опиша... Има възможност и азбуката ни да е кратка за словосъчетанията които чух ... МИСТЕРИЯ! Само дето Вие/под Вие визирам онези докачливи индивиди, които "не са от прованса" / имате претенции за СТОЛИЧАНИ, на какво основание... СЪЩО МИСТЕРИЯ )) По празниците столичани си отиват по родните места, което е всеобщ факт И ако не си гледаш работата, то моята си я остави аз да си я гледам и не ми се меси, ако обичаш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар