Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Jimi69 vs Bimero

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jimi69 написа:
    Гонката ще се проведе в бургас но е тайна точно къде, и ще се реши в последния момент, щото има много уши и преди да сме отишли куките ше ни чакат, като се раздуе къде ше е гонката тия куки що не почнат да се занимават с престъпници, ами се занимават с млади момчета дето дават газ немоа разбера Писна ми от тях вече Бимеро, дай да видим тая лагуна как ускорява
    Ето: http://vbox7.com/play:b3f3e5a36d (на този клип ми е слаб старта и както виждаш 2-заглъхва,демек рано я сложих)!Нищо не каза за БМВ-то!

Коментар

на задна скорост щеси върнеш 20-те лв
      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Bimero написа:
        jimi69 написа:
        Гонката ще се проведе в бургас но е тайна точно къде, и ще се реши в последния момент, щото има много уши и преди да сме отишли куките ше ни чакат, като се раздуе къде ше е гонката тия куки що не почнат да се занимават с престъпници, ами се занимават с млади момчета дето дават газ немоа разбера Писна ми от тях вече Бимеро, дай да видим тая лагуна как ускорява
        Ето: http://vbox7.com/play:b3f3e5a36d (на този клип ми е слаб старта и както виждаш 2-заглъхва,демек рано я сложих)!Нищо не каза за БМВ-то!
        Тоя кораб му има нещо да прави от 0 до 100 за 9-100 сек , въпреки, че не се знае каква е температурата Снощи мойта от 0 до 100 ... толкова 9-10 сек при 30 градуса в 10 часа вечерта По пътя на логиката, щом ти правиш колкото мойта кола 1050кг от 0 до 100 а си с повече коне би трябвало да ме дръпнеш, щото конете след 100 помагат доста Обаче аз искам 2 от 3 не само 1 старт Няма кво да кажа за БМВ-то за мене тия коли са магистрални и са бързи в сравнение с мерцедес и ауди , исках много да си взема БМВ 330cd (като на Бай Илия) ама нямах толкова кинти, щото са си пара тия баварки.Но вече не ме кефят ,даже дизела не ме кефи но няма да си продам колата щото неще нафтата, кефят ме 8-9к оборота вече
        Punto JTD
        http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
          Bimero написа:
          jimi69 написа:
          Тоя кораб му има нещо да прави от 0 до 100 за 9-100 сек , въпреки, че не се знае каква е температурата Снощи мойта от 0 до 100 ... толкова 9-10 сек при 30 градуса в 10 часа вечерта По пътя на логиката, щом ти правиш колкото мойта кола 1050кг от 0 до 100 а си с повече коне би трябвало да ме дръпнеш, щото конете след 100 помагат доста Обаче аз искам 2 от 3 не само 1 старт Няма кво да кажа за БМВ-то за мене тия коли са магистрални и са бързи в сравнение с мерцедес и ауди , исках много да си взема БМВ 330cd (като на Бай Илия) ама нямах толкова кинти, щото са си пара тия баварки.Но вече не ме кефят ,даже дизела не ме кефи но няма да си продам колата щото неще нафтата, кефят ме 8-9к оборота вече
          да като сивик ег6 с б16 моторите 9.300 редлайн не е шега работа тва почти няма кво да го бие от тука от форума освен расови бегачи някви
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Bimero написа:
            S.W.A.T. написа:
            Аз ще ви снимам HD клип на битката на зверовете
            Ооооооооооооо и ти ще мернеш да видим на какво ниво си на нашия Г-тек(нали е песимистичен хахахахахахах)!
            Защо не, според мен колата сега е 16ка, но знам ли
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
              Bimero написа:
              S.W.A.T. написа:
              Аз ще ви снимам HD клип на битката на зверовете
              Ооооооооооооо и ти ще мернеш да видим на какво ниво си на нашия Г-тек(нали е песимистичен хахахахахахах)!
              Защо не, според мен колата сега е 16ка, но знам ли
              демек по бавно от типото ли бе ?
              Punto JTD

Коментар

За типото говоря, купето си чака валове и му се търсят 16ки джанти За ШОПСКИте джамбази видиш ли надраните шийки на валовете не са проблем за идеалната им стока
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  За типото говоря, купето си чака валове и му се търсят 16ки джанти За ШОПСКИте джамбази видиш ли надраните шийки на валовете не са проблем за идеалната им стока
                  типото щом дърпа англичанката , която е 16 (тая вечер падна под 16) би трябвало да е по бързо.Шопите са най големите мушеници бе, хората са казали - на роднини не тряя се има вяра, да не говорим за шопи Не си турбинира якото типо ..... поне си го пазиш и му знаеш кво му е , и е като ново :D
                  Punto JTD

Коментар

Коя е тая англичанка ? то и типото си пада под 16, ако е на кеф
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

jimi69 написа:
                      S.W.A.T. написа:
                      типото щом дърпа англичанката , която е 16 (тая вечер падна под 16) би трябвало да е по бързо.Шопите са най големите мушеници бе, хората са казали - на роднини не тряя се има вяра, да не говорим за шопи Не си турбинира якото типо ..... поне си го пазиш и му знаеш кво му е , и е като ново :D
                      ама шопите живееме у столицата а не сме селски гларуси и да говорим неправилно против всякви норми на българския книжовен правоговорен език
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        ама шопите живееме у столицата а не сме селски гларуси и да говорим неправилно против всякви норми на българския книжовен правоговорен език
                        Струва ми се че обиждаш .
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                          jimi69 написа:
                          S.W.A.T. написа:
                          Я ходи пий два витамина и се успокой!Теб сме те виждали колко правилно ПИШЕШ(да пази Господ)!Човеко стига!И впрочем ти,защо не дойдеш на Горубляне да те видим,както теб така и колата ти?

Коментар

Официално обръщение към колегата който няма кола, но много му се иска да има! Аз претенции нямам за правописа ми и правоговора, имам претенции към вашите агенти Само, че като се обадя и момчето от моргата едвам го разбирам, говори нещо страшно, нямам достатъчни умения да го опиша... Има възможност и азбуката ни да е кратка за словосъчетанията които чух ... МИСТЕРИЯ! Само дето Вие/под Вие визирам онези докачливи индивиди, които "не са от прованса" / имате претенции за СТОЛИЧАНИ, на какво основание... СЪЩО МИСТЕРИЯ )) По празниците столичани си отиват по родните места, което е всеобщ факт И ако не си гледаш работата, то моята си я остави аз да си я гледам и не ми се меси, ако обичаш
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                              Официално обръщение към колегата който няма кола, но много му се иска да има! Аз претенции нямам за правописа ми и правоговора, имам претенции към вашите агенти Само, че като се обадя и момчето от моргата едвам го разбирам, говори нещо страшно, нямам достатъчни умения да го опиша... Има възможност и азбуката ни да е кратка за словосъчетанията които чух ... МИСТЕРИЯ! Само дето Вие/под Вие визирам онези докачливи индивиди, които "не са от прованса" / имате претенции за СТОЛИЧАНИ, на какво основание... СЪЩО МИСТЕРИЯ )) По празниците столичани си отиват по родните места, което е всеобщ факт И ако не си гледаш работата, то моята си я остави аз да си я гледам и не ми се меси, ако обичаш
                              Батка предполагам,че си разбрал,че поста ми беше към "ФОРУМНИЯ" юзър Браво 1.9......................той горкичкия е толкова заблуден и депресиран,че освен да пише глупости друго не знае!Аз му предложих-казва кога,идва на Горубляне и НИ обяснява кое,как и защо!Всичко друго написано от него е ...............ЛАЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!

Коментар

кво е значението как пиша, нал ма разбираш В софия кво да правя да дойда освен да хвана самолета за някъде нищо друго повече нема да видя от бургас В софия добрето й е , че има повече работа от другите градове и хората 1000лв не ги харесват някъде , аз тва по добро виждам друго не
                                Punto JTD

Коментар

Working...
                                X