Значи,много приказки малко покритие,А АЗ съм човек на място!Била ми бавна колата,бил съм палячо и тем подобни!И защото се знам с няколко човека от Бургас(рейсъри),пишеме си с още няколко,та реших да "НАВЕСТЯ" нашия колега jimi69 с "голямата" уста в Бургас(там където се подвизава)!Ще има възможност ДА ОПИТА да ми говори по този начин,а след това ще дойде момента и на идеята на темата!Ще дойда със "софийския" Г-тек с бавната Лагуна(която дава 17.09
и ще дам възможност на jimi69 да застане зад думите си и да докаже това,което твърди(а именно,че БМВ-то ми е бавно),а и всикчи ДРУГИ МОИ КОЛИ(включвам и тези от Софийската група)!Та знаем,че неговия Фият дава 16.97 на "ВАРЕЛ",застава срещу Лагуната,получава телепортиране ИЛИ НЕ и после на ЖИВО му обяснявам колко е далеч от вървежа на "СПРЯЛОТО" МИ БМВ(което е наистина спряло,но застанало до истински коли)и му обяснявам(ако иска да слуша) колко НАИСТИНА далеч е от истината!Срещата е уговорена(с рейсърите от Бургас),Г-тека е уреден,мястото ще се знае/каже скоро!След това мероприятие се НАДЯВАМ някой хора да се "осъзнаят"(както искат да го разбират)!Ще се опитам да МУ обясня какво съм искал да му кажа,ще му кажа с какво се занимавам,за да ме разбере,защо имам мнение по много въпроси(къде вярно къде не,МЛАДИ СМЕ учиме се)!Надявам се темата да е интересна,ако има някой Фиат от околноста е добре дошъл да мери на "Софийския" Г-тек!
![Cool](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cool.gif)
Коментар