Значи,много приказки малко покритие,А АЗ съм човек на място!Била ми бавна колата,бил съм палячо и тем подобни!И защото се знам с няколко човека от Бургас(рейсъри),пишеме си с още няколко,та реших да "НАВЕСТЯ" нашия колега jimi69 с "голямата" уста в Бургас(там където се подвизава)!Ще има възможност ДА ОПИТА да ми говори по този начин,а след това ще дойде момента и на идеята на темата!Ще дойда със "софийския" Г-тек с бавната Лагуна(която дава 17.09 и ще дам възможност на jimi69 да застане зад думите си и да докаже това,което твърди(а именно,че БМВ-то ми е бавно),а и всикчи ДРУГИ МОИ КОЛИ(включвам и тези от Софийската група)!Та знаем,че неговия Фият дава 16.97 на "ВАРЕЛ",застава срещу Лагуната,получава телепортиране ИЛИ НЕ и после на ЖИВО му обяснявам колко е далеч от вървежа на "СПРЯЛОТО" МИ БМВ(което е наистина спряло,но застанало до истински коли)и му обяснявам(ако иска да слуша) колко НАИСТИНА далеч е от истината!Срещата е уговорена(с рейсърите от Бургас),Г-тека е уреден,мястото ще се знае/каже скоро!След това мероприятие се НАДЯВАМ някой хора да се "осъзнаят"(както искат да го разбират)!Ще се опитам да МУ обясня какво съм искал да му кажа,ще му кажа с какво се занимавам,за да ме разбере,защо имам мнение по много въпроси(къде вярно къде не,МЛАДИ СМЕ учиме се)!Надявам се темата да е интересна,ако има някой Фиат от околноста е добре дошъл да мери на "Софийския" Г-тек!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Jimi69 vs Bimero
Collapse
X
-
Бимбо, гледам заключили др тема, та ще пиша тук Едната ми кола е пунто като на ’’Джими69’’ ( с който не се познаваме )- 1.9 ЖТД ....... искаш ли да направим някой старт с тоя ’’вашия’’ Г-тек , да видим кво време ще даде ..... тъкмо да го сравня с ’’неговото’’ - ако реши да се замери ( като им гостуваш ) :D
-
neonman написа:Бимбо, гледам заключили др тема, та ще пиша тук Едната ми кола е пунто като на ’’Джими69’’ ( с който не се познаваме )- 1.9 ЖТД ....... искаш ли да направим някой старт с тоя ’’вашия’’ Г-тек , да видим кво време ще даде ..... тъкмо да го сравня с ’’неговото’’ - ако реши да се замери ( като им гостуваш ) :D
Коментар
-
Bimero написа:neonman написа:Бимбо, гледам заключили др тема, та ще пиша тук Едната ми кола е пунто като на ’’Джими69’’ ( с който не се познаваме )- 1.9 ЖТД ....... искаш ли да направим някой старт с тоя ’’вашия’’ Г-тек , да видим кво време ще даде ..... тъкмо да го сравня с ’’неговото’’ - ако реши да се замери ( като им гостуваш ) :D
Коментар
-
Re: Jimi69 vs Bimero
Bimero написа:Значи,много приказки малко покритие,А АЗ съм човек на място!Била ми бавна колата,бил съм палячо и тем подобни!И защото се знам с няколко човека от Бургас(рейсъри),пишеме си с още няколко,та реших да "НАВЕСТЯ" нашия колега jimi69 с "голямата" уста в Бургас(там където се подвизава)!Ще има възможност ДА ОПИТА да ми говори по този начин,а след това ще дойде момента и на идеята на темата!Ще дойда със "софийския" Г-тек с бавната Лагуна(която дава 17.09 и ще дам възможност на jimi69 да застане зад думите си и да докаже това,което твърди(а именно,че БМВ-то ми е бавно),а и всикчи ДРУГИ МОИ КОЛИ(включвам и тези от Софийската група)!Та знаем,че неговия Фият дава 16.97 на "ВАРЕЛ",застава срещу Лагуната,получава телепортиране ИЛИ НЕ и после на ЖИВО му обяснявам колко е далеч от вървежа на "СПРЯЛОТО" МИ БМВ(което е наистина спряло,но застанало до истински коли)и му обяснявам(ако иска да слуша) колко НАИСТИНА далеч е от истината!Срещата е уговорена(с рейсърите от Бургас),Г-тека е уреден,мястото ще се знае/каже скоро!След това мероприятие се НАДЯВАМ някой хора да се "осъзнаят"(както искат да го разбират)!Ще се опитам да МУ обясня какво съм искал да му кажа,ще му кажа с какво се занимавам,за да ме разбере,защо имам мнение по много въпроси(къде вярно къде не,МЛАДИ СМЕ учиме се)!Надявам се темата да е интересна,ако има някой Фиат от околноста е добре дошъл да мери на "Софийския" Г-тек!
Коментар
-
Re: Jimi69 vs Bimero
jimi69 написа:Bimero написа:Значи,много приказки малко покритие,А АЗ съм човек на място!Била ми бавна колата,бил съм палячо и тем подобни!И защото се знам с няколко човека от Бургас(рейсъри),пишеме си с още няколко,та реших да "НАВЕСТЯ" нашия колега jimi69 с "голямата" уста в Бургас(там където се подвизава)!Ще има възможност ДА ОПИТА да ми говори по този начин,а след това ще дойде момента и на идеята на темата!Ще дойда със "софийския" Г-тек с бавната Лагуна(която дава 17.09 и ще дам възможност на jimi69 да застане зад думите си и да докаже това,което твърди(а именно,че БМВ-то ми е бавно),а и всикчи ДРУГИ МОИ КОЛИ(включвам и тези от Софийската група)!Та знаем,че неговия Фият дава 16.97 на "ВАРЕЛ",застава срещу Лагуната,получава телепортиране ИЛИ НЕ и после на ЖИВО му обяснявам колко е далеч от вървежа на "СПРЯЛОТО" МИ БМВ(което е наистина спряло,но застанало до истински коли)и му обяснявам(ако иска да слуша) колко НАИСТИНА далеч е от истината!Срещата е уговорена(с рейсърите от Бургас),Г-тека е уреден,мястото ще се знае/каже скоро!След това мероприятие се НАДЯВАМ някой хора да се "осъзнаят"(както искат да го разбират)!Ще се опитам да МУ обясня какво съм искал да му кажа,ще му кажа с какво се занимавам,за да ме разбере,защо имам мнение по много въпроси(къде вярно къде не,МЛАДИ СМЕ учиме се)!Надявам се темата да е интересна,ако има някой Фиат от околноста е добре дошъл да мери на "Софийския" Г-тек!
Коментар
-
neonman написа:Джими, аз пак не разбрах 2 неща :- усети ли по-силна колата след намесата на ИФИДИК ? и: - времето 16.9 след ремапа ли го мери или преди ? ( по Гтек или на писта ?)
Коментар
-
Днес стартирах с човек !Спринтьор(дисциплината му е 100м)!Та имаше спор(дали ще го бия на разстояние 10м),знаех,че ще падна,но нали трябва да си правим готиното!Залога беше 20лв!Победи...............ЧОВЕКЪТ с разлика точно един човек!Ето и клипът(мерене на 10м и "драга")!http://www.youtube.com/watch?v=9tDyj...ature=youtu.be
Коментар
-
Гонката ще се проведе в бургас но е тайна точно къде, и ще се реши в последния момент, щото има много уши и преди да сме отишли куките ше ни чакат, като се раздуе къде ше е гонката тия куки що не почнат да се занимават с престъпници, ами се занимават с млади момчета дето дават газ немоа разбера Писна ми от тях вече Бимеро, дай да видим тая лагуна как ускорява
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар