Trojaneca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво време дава колата ви ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bimero написа:jimi69 написа:купе 125 коня е 1000кг. Седана може да е 1100, всяка седмица съм на гонките и гледам кво става, победил е: Алфа 145 2.0 155 коня, фиат типо на колегата SWAT, сеат леон FR 150 коня печка... прави ми кефа да го гледам само , тва е мойта кола усещам, ама не седан, щото не ме кефи, истинската кола трябва да е с 2 врати! Официално най добро време 15.2 на сливен, толкова записа и сгъстен голф GTI 150+ генерация , кутия бенз регулатор, интейк, коя кола си заслужава според тебе ? Немската или японската ? От твойте клипове хондата тайп-р да не би да дава по високо време от 15 ?зависи за коя Б16 говориш, ако е за 6та генерация невъзможно е , ако е за 5та... имате си в софия предполагам, или питай рибата колко е вървяла ако въобще я е пробвал без турбо.Какви са джантите O.Z. ? Немога да си представя БМВ с по малка джанта от 16-17ка . За БМВ мога да кажа, че въпреки 17ки дизелака иска малко нафта да "върви" удобна е , като цяло, и сравнена с един голф 5 2.0 дизел са почти едни й същи килограми Кефи ме да си разкарвам жената и децата (ако имах такива )Колегата Дидо след, като махне тия тежки обръчи и сложи 14ки , я дайте на някой като WhitePower който има поне 50 старта зад гърба си, зад курмилното устройство също сваля десети и да споделя нещо, което пробвах: кола без седалки и резервни гуми , на 400 метра печели 1 кола, незнам колко десети но 1 кола се печели, изпробвах го лично, понеже си прах седалките отново И нали знаете какви коне трябват от 17ка да се падне на 16ка и какви коне са нужни от 13ка да се падне на 12ка стига спорове вече.моята барака 1250кг с чип на сливен дава 16.5.. и терминална 137км/ч Колега Бимеро при 17сек коли разликата с една кола е около 3-4 десети
Коментар
-
Тая тема ако продължава в тоя дух и тон я виждам как отива на заключване и в коша.Ако може да помоля модератора да затрие излишния спам включително и моето мнение и да останат само мненията, в които са пуснати времена от хора, които реално са се замерили на пътя, останалото си остава разтягане на локуми, единия вика "че може", другия вика "неможе", все едно слушам спора, кой е по добрия отбор - "Левски" или "ЦСКА"punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар