WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво време дава колата ви ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
-
За колегите с конете и килограмите, да ви покажа малко рънове колата е Пунто Гт сток с ревизирана глава и махнат катализатор гуми 185/55/14 килограми на кантар мерена 1000 кг и аз 100кила дебелак = 1100кг. http://imageshack.us/photo/my-images/213/21250596.jpg/ Аааа и колата мерена на дино е 138 коня. http://clubalfaromeo.com/forum/attac...3&d=1341996343
Коментар
-
thecleaner написа:За колегите с конете и килограмите, да ви покажа малко рънове колата е Пунто Гт сток с ревизирана глава и махнат катализатор гуми 185/55/14 килограми на кантар мерена 1000 кг и аз 100кила дебелак = 1100кг. http://imageshack.us/photo/my-images/213/21250596.jpg/ Аааа и колата мерена на дино е 138 коня. http://clubalfaromeo.com/forum/attac...3&d=1341996343
Коментар
-
jimi69 написа:купе 125 коня е 1000кг. Седана може да е 1100, всяка седмица съм на гонките и гледам кво става, победил е: Алфа 145 2.0 155 коня, фиат типо на колегата SWAT, сеат леон FR 150 коня печка... прави ми кефа да го гледам само , тва е мойта кола усещам, ама не седан, щото не ме кефи, истинската кола трябва да е с 2 врати! Официално най добро време 15.2 на сливен, толкова записа и сгъстен голф GTI 150+ генерация , кутия бенз регулатор, интейк, коя кола си заслужава според тебе ? Немската или японската ? От твойте клипове хондата тайп-р да не би да дава по високо време от 15 ?зависи за коя Б16 говориш, ако е за 6та генерация невъзможно е , ако е за 5та... имате си в софия предполагам, или питай рибата колко е вървяла ако въобще я е пробвал без турбо.Какви са джантите O.Z. ? Немога да си представя БМВ с по малка джанта от 16-17ка . За БМВ мога да кажа, че въпреки 17ки дизелака иска малко нафта да "върви" удобна е , като цяло, и сравнена с един голф 5 2.0 дизел са почти едни й същи килограми Кефи ме да си разкарвам жената и децата (ако имах такива )Колегата Дидо след, като махне тия тежки обръчи и сложи 14ки , я дайте на някой като WhitePower който има поне 50 старта зад гърба си, зад курмилното устройство също сваля десети и да споделя нещо, което пробвах: кола без седалки и резервни гуми , на 400 метра печели 1 кола, незнам колко десети но 1 кола се печели, изпробвах го лично, понеже си прах седалките отново И нали знаете какви коне трябват от 17ка да се падне на 16ка и какви коне са нужни от 13ка да се падне на 12ка стига спорове вече.
Коментар
-
digitalundgrd написа:Абе на Яго голфа след толкоз тунинг 16 секунди ли дава по г-тека на Мурдера? А иначе за протокола моята 147 2.0тс тежи около 1320-1330кг с мен вътре, също така е със гуми 225/45/17 и пълен интериор дава 15.9-16 по същия този г-тек (на мурдера)...
Коментар
-
Джантите ти написах,че са специална серия БМВ-моторспорт(ОРИГИНАЛНИ),а за това за размера джантите(как изглежда едно БМВ) и там не си в час(има си цели движения,начин на тунинговане-ВИЗУАЛНО).!За това колко е една кола при 17сек. коли,мииииииии около 1-десета(0.1)!Пак ти казвам,далеч си от истината(СЪВСЕМ КОЛЕГИАЛНО ТИ ГО КАЗВАМ)!Лошото е,че те хващам,че не четеш постовете НИ,и не "вдяваш" какво ти пиша![/quote] ВАШТЕ ПОСТОВЕ нещо, като библията в драг-а ли да разбираме Да почвам и аз внимателно да чета .... белким са приближа до истината Батка, за скромността и за красотата ти говоря .... се"ш се за поговорката нали?Истината е една, просто всеки сам си избира пътя до нея! Що тря да натрапваш твоя или вашия път? И що въобще си мислиш, че макар и по твоя /вашия/ път, ти си близо до истината ps Я за това "движение за визуално тунинговане на БМВ" сподели нещо повече. Стаа дума, че движението е такова, че малките джанти почват да изглеждат по-красиво в калници с големи отвори ..... тъй ли или какТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
RASTIL написа:Джантите ти написах,че са специална серия БМВ-моторспорт(ОРИГИНАЛНИ),а за това за размера джантите(как изглежда едно БМВ) и там не си в час(има си цели движения,начин на тунинговане-ВИЗУАЛНО).!За това колко е една кола при 17сек. коли,мииииииии около 1-десета(0.1)!Пак ти казвам,далеч си от истината(СЪВСЕМ КОЛЕГИАЛНО ТИ ГО КАЗВАМ)!Лошото е,че те хващам,че не четеш постовете НИ,и не "вдяваш" какво ти пиша!
Коментар
-
nsn написа:моята барака 1250кг с чип на сливен дава 16.5.. и терминална 137км/чКолега Бимеро при 17сек коли разликата с една кола е около 3-4 десети
Коментар
-
Bimero написа:RASTIL написа:Джантите ти написах,че са специална серия БМВ-моторспорт(ОРИГИНАЛНИ),а за това за размера джантите(как изглежда едно БМВ) и там не си в час(има си цели движения,начин на тунинговане-ВИЗУАЛНО).!За това колко е една кола при 17сек. коли,мииииииии около 1-десета(0.1)!Пак ти казвам,далеч си от истината(СЪВСЕМ КОЛЕГИАЛНО ТИ ГО КАЗВАМ)!Лошото е,че те хващам,че не четеш постовете НИ,и не "вдяваш" какво ти пиша!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
RASTIL написа:Bimero написа:RASTIL написа:Джантите ти написах,че са специална серия БМВ-моторспорт(ОРИГИНАЛНИ),а за това за размера джантите(как изглежда едно БМВ) и там не си в час(има си цели движения,начин на тунинговане-ВИЗУАЛНО).!За това колко е една кола при 17сек. коли,мииииииии около 1-десета(0.1)!Пак ти казвам,далеч си от истината(СЪВСЕМ КОЛЕГИАЛНО ТИ ГО КАЗВАМ)!Лошото е,че те хващам,че не четеш постовете НИ,и не "вдяваш" какво ти пиша!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар