Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво време дава колата ви ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Trojaneca написа:
    Тая Астра ще бие Пунтото и по вървеж, и по разход. Виж, ако Пунтото е GT, тогава нещата ще са съвсем различни.
    То пък ГТ-то или ще гърми, или ще пърди, или ще се оригва.....
    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

jimi69 написа:
      ivanko_rs написа:
      jimi69 написа:
      ... и аз си мислех, че , като италиянския дизел е споучлив, пъргав и икономичен мислех, че и бензина ще е така, но се оказа точно обратното...
      Ей това ще се направя че не съм го прочел
      Не ставаше въпрос, за легенди , като Ланчиа Делта Интеграле или ферари или ламбо, става дума за по обикновенни коли, примерно една алфа 150 коня или един фиат.Така да правите сметки колеги кой щял да бие нестава. Или да гледате клипове в Youtube. Хората са казали: Око да види, ръка да пипне тва е :D Аз съм карал HGT на браво, и не ми направи кефа въпреки, че беше пазено и подържано точно, когато трябва, просто не усетих каквото очаквах.Най добре, ще е , ако гонката се случи, колегата с Пунтото е от софия а там предполагам е пълно с "бегачки"
      Да дойде,в момента имам една Астра 17сек.(мерена).Колата е Х18хе(115к.с)!Ако има време да заповяда!Астрата пада от Алфа Ромео 1.8т-спарк(127к.с с модове),ако аз не съм с Астрата то МОЖЕ да се замери с Алфата!Ще се организираме и ще покараме!Само пишете предложения!Може ако искате УТРЕ да се видим на ОМВ Горубляне!

Коментар

Bimero, 1,8 ТS не е ли 144к.с. или говорим за по старите версии на мотора, предполагам това http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/70.html Ще пиша малко по късно дали ще успея за тая вечер да мина през Горубляне, ще видя и един приятел ако може и той да мине, той поне е с оригинални джанти, не като мен с 17" с гуми 205/45 отпред, ако не поне да се видим и запознаем, не претендирам, че съм бърз даже ще карам на газ
        punto HGT

Коментар

Чухме се с колегата didich,мисля,че ще спретнеме една срещичка!Ако дойде някой дизелов Фиат Браво,Лагуната довечера е налице и ще стартира с който поиска да стартира с нея!За Алфата-127к.с е колата(старата версия),но има подобрения като,маховик,инжектори,интейк,генерация(17.2сек.) на 400м!Довечера се събираме ВИСОКИ 16-секундни титани

Коментар

Bimero написа:
            Чухме се с колегата didich,мисля,че ще спретнеме една срещичка!Ако дойде някой дизелов Фиат Браво,Лагуната довечера е налице и ще стартира с който поиска да стартира с нея!За Алфата-127к.с е колата(старата версия),но има подобрения като,маховик,инжектори,интейк,генерация(17.2сек.) на 400м!Довечера се събираме ВИСОКИ 16-секундни титани
            ей тва е да живееш в софия винаги може да си го направиш интересно :D Колега с пунтото 1.8 , слагай 14ки отпреде, иначе забрави за добро време, просто такива джанти са друг модел коли (на гонки говорим).Абе кфа е тая алфа 17.2 с колко цола джанти кара с 22 ли ? Тя ако дава такова време наистина , или маняка неможе да кара или е мазохист да я кара с тия подобрения и накрая тва високо време
            Punto JTD
            http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
              Колега с пунтото 1.8 , слагай 14ки отпреде, иначе забрави за добро време, просто такива джанти са друг модел коли (на гонки говорим).
              Аз верно ако сложа 14" сигурно няма да си позная колата, ще кача поне 20к.с. отгоре За съжаление при атмосферките всяко едно кило си се усеща, все пак тия 164Нм нестигат до никъде, а при мен да беше +50кг, пак щеше да е добре, до колкото може да се вярва на кантара, последния път като се мерих бях по спомен над 1100кг. + мен 90кг и съм направо с теглото на голф 4 Колегата с другото пунто е на почивка и ще се прибере утре, но ако има хора и се организира за тая вечер ще гледам да мина
              punto HGT

Коментар

jimi69 написа:
                Bimero написа:
                ей тва е да живееш в софия винаги може да си го направиш интересно :D Колега с пунтото 1.8 , слагай 14ки отпреде, иначе забрави за добро време, просто такива джанти са друг модел коли (на гонки говорим).Абе кфа е тая алфа 17.2 с колко цола джанти кара с 22 ли ? Тя ако дава такова време наистина , или маняка неможе да кара или е мазохист да я кара с тия подобрения и накрая тва високо време
                Нем батка просто ти си в заблуда!Довечера като се видим,ще разбереш за какво ти говоря!С Додо(didich) ще замерим с Лагуната ми(която се надявам довечера да е подготвена да даде вреем от 16.9сек. на 400м)!Предполагам,че Алфата НЯМА да има нищо против да се замери с Пунтото на Додо,и да се види кое как стои!Нашият Г-тек ДАВА 1:1 с ВРЕМЕНАТА на Кондофрей(следователно трябва да е мерило според МЕН)и времената са доста актуални,които показват колите,които се мерят!Надявам се след тази вечер да мога с помоща на колегат ОТ ВАШИЯ форум да ти обясня,че има неща за,които грешиш(примерно мнението ТИ за Алфата,която си мислиш,че е СПРЯЛА с време 17.2).Нека мине вечерта и ще постна какво е станало!

Коментар

Само да кажа, че малкото ми име е Дидо , идва от Драгомир, може и Драго няма проблем Сега съобщих благата вест на жената, че довечера ще излизам с колата да си направя малко кефа и да се позабавлявам и стана страшно по телефона, хахах ейй не е лесно да си жив, няма угодия .... ще гледам да съм на линия.Аз предсказвам, че със сигурност няма да съм над 18 сек/400м ама знам ли, може и да се изложа , ако не другия път както вика колегата с едни 14-ки и може да падна с "някоя и друга секунда"
                  punto HGT

Коментар

didich написа:
                    Само да кажа, че малкото ми име е Дидо , идва от Драгомир, може и Драго няма проблем Сега съобщих благата вест на жената, че довечера ще излизам с колата да си направя малко кефа и да се позабавлявам и стана страшно по телефона, хахах ейй не е лесно да си жив, няма угодия .... ще гледам да съм на линия.Аз предсказвам, че със сигурност няма да съм над 18 сек/400м ама знам ли, може и да се изложа , ако не другия път както вика колегата с едни 14-ки и може да падна с "някоя и друга секунда"
                    Много извинявай Дидо(не е било нарочно)!Споко аз тренирам жената вече 7-години и все още е на "закъснение" като и съобщя за сбирка!

Коментар

Типото пада под 16те малко, Купето на 15ка...
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Значи сега се прибирам от бензиностанцията!Старт с Пунтото нямаше(колата изтропа ЛОШО)дано не се е счупила,но работата е ЗЛЕ!Иначе колегата Дидо падна от Алфата на летящ с повече от 2-коли между тях(аз падна с 1 кола от Алфата на летящ)!Обаче Лагуната замери на Г-тека и даде 17.098 с терминална 134.1км/ч!Което я поставя пред Алфата с време 17.3(терминална 133км/ч)!Аз съм доволен,като се оправи Пунтото излизам за старт,но си мисля,че ще е отзад!За съжаление,Пунтото не можа да премери на Г-тека(много желаещи имаше),но е средна 17-ка СПОРЕД МЕН,но това ще се види като замери,всичко друго е СМЕХ и приказки!Имам клип с ускорението на ЛЕТЯЩ на Пунтото,ще го кача (замерването е с мен в колата 105кг+)!Ето да видите графиките на Лагуната и на АлфатаЛагуната: http://imageshack.us/photo/my-images.../Алфата: http://imageshack.us/photo/my-images/6/72655930.jpg/

Коментар

За съжаление пунтото се предаде преди да го замерим, успях да се пусна само с алфата от летящ, определено доста се е отпушила с модовете, които са правени по ДВГ-то, но аз пък бях малко неподготвен, защото излязох в последния момент от нас, бях със столчето на детето, количката в багажника и за капак една бутилка минерална вода 10л , според мен ако дойда без багаж и с едни 15", може и да има интрига, но до тогава може само и единствено да се гадае След последния старт налягането на маслото от 3,4 бара на празен ход падна на 2 бара, или маслото ми е направило номер, че си е доста тънко 5W50 или просто на лагерите им е дошъл момента, като се отвори отдолу ще се види, тия дни ще се вкарва в бокса и след това съм пак на линия Задължително с лагуната ще направим един старт
                          punto HGT

Коментар

Или и двете са ти проблема , и маслото и лагерите и аз карам с 5 на 50 и то моя двигател е мноооого по натегнат от твоя , просто маслото ми е марково аз ти казах , има 2 фирми , мотул и кастрол и двете са изтесвани в годините си , всичко останало е .........
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              Или и двете са ти проблема , и маслото и лагерите и аз карам с 5 на 50 и то моя двигател е мноооого по натегнат от твоя , просто маслото ми е марково аз ти казах , има 2 фирми , мотул и кастрол и двете са изтесвани в годините си , всичко останало е .........
                              След ремонта със сигурност ще се вземе подобно масло, но при положение, че го харчи като за световно каква е файдата да и сипвам масло от +20лв/л, само за маслото на колата няма да работя всеки месец Най вероятно след ремонта ще се ориентирам към рейсинг масло 10W60 или една естерна синтетика на мотул.Аз вече няма да спамя в тази тема, нека колегите си дават времената и успех със стартовете и дано няма злополуки като при мен
                              punto HGT

Коментар

http://vbox7.com/play:5fc99ba4b9 -клип на ускорението на колата на колегата didich с мен вътре(като всичко друго е свалено от колата)!

Коментар

Working...
                                X