Trojaneca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво време дава колата ви ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
jimi69 написа:ivanko_rs написа:jimi69 написа:... и аз си мислех, че , като италиянския дизел е споучлив, пъргав и икономичен мислех, че и бензина ще е така, но се оказа точно обратното...
Коментар
-
Bimero, 1,8 ТS не е ли 144к.с. или говорим за по старите версии на мотора, предполагам това http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/70.html Ще пиша малко по късно дали ще успея за тая вечер да мина през Горубляне, ще видя и един приятел ако може и той да мине, той поне е с оригинални джанти, не като мен с 17" с гуми 205/45 отпред, ако не поне да се видим и запознаем, не претендирам, че съм бърз даже ще карам на газpunto HGT
Коментар
-
Чухме се с колегата didich,мисля,че ще спретнеме една срещичка!Ако дойде някой дизелов Фиат Браво,Лагуната довечера е налице и ще стартира с който поиска да стартира с нея!За Алфата-127к.с е колата(старата версия),но има подобрения като,маховик,инжектори,интейк,генерация(17.2сек.) на 400м!Довечера се събираме ВИСОКИ 16-секундни титани
Коментар
-
Bimero написа:Чухме се с колегата didich,мисля,че ще спретнеме една срещичка!Ако дойде някой дизелов Фиат Браво,Лагуната довечера е налице и ще стартира с който поиска да стартира с нея!За Алфата-127к.с е колата(старата версия),но има подобрения като,маховик,инжектори,интейк,генерация(17.2сек.) на 400м!Довечера се събираме ВИСОКИ 16-секундни титани
Коментар
-
jimi69 написа:Колега с пунтото 1.8 , слагай 14ки отпреде, иначе забрави за добро време, просто такива джанти са друг модел коли (на гонки говорим).punto HGT
Коментар
-
jimi69 написа:Bimero написа:Чухме се с колегата didich,мисля,че ще спретнеме една срещичка!Ако дойде някой дизелов Фиат Браво,Лагуната довечера е налице и ще стартира с който поиска да стартира с нея!За Алфата-127к.с е колата(старата версия),но има подобрения като,маховик,инжектори,интейк,генерация(17.2сек.) на 400м!Довечера се събираме ВИСОКИ 16-секундни титани
Коментар
-
Само да кажа, че малкото ми име е Дидо , идва от Драгомир, може и Драго няма проблем Сега съобщих благата вест на жената, че довечера ще излизам с колата да си направя малко кефа и да се позабавлявам и стана страшно по телефона, хахах ейй не е лесно да си жив, няма угодия .... ще гледам да съм на линия.Аз предсказвам, че със сигурност няма да съм над 18 сек/400м ама знам ли, може и да се изложа , ако не другия път както вика колегата с едни 14-ки и може да падна с "някоя и друга секунда"punto HGT
Коментар
-
didich написа:Само да кажа, че малкото ми име е Дидо , идва от Драгомир, може и Драго няма проблем Сега съобщих благата вест на жената, че довечера ще излизам с колата да си направя малко кефа и да се позабавлявам и стана страшно по телефона, хахах ейй не е лесно да си жив, няма угодия .... ще гледам да съм на линия.Аз предсказвам, че със сигурност няма да съм над 18 сек/400м ама знам ли, може и да се изложа , ако не другия път както вика колегата с едни 14-ки и може да падна с "някоя и друга секунда"
Коментар
-
Значи сега се прибирам от бензиностанцията!Старт с Пунтото нямаше(колата изтропа ЛОШО)дано не се е счупила,но работата е ЗЛЕ!Иначе колегата Дидо падна от Алфата на летящ с повече от 2-коли между тях(аз падна с 1 кола от Алфата на летящ)!Обаче Лагуната замери на Г-тека и даде 17.098 с терминална 134.1км/ч!Което я поставя пред Алфата с време 17.3(терминална 133км/ч)!Аз съм доволен,като се оправи Пунтото излизам за старт,но си мисля,че ще е отзад!За съжаление,Пунтото не можа да премери на Г-тека(много желаещи имаше),но е средна 17-ка СПОРЕД МЕН,но това ще се види като замери,всичко друго е СМЕХ и приказки!Имам клип с ускорението на ЛЕТЯЩ на Пунтото,ще го кача (замерването е с мен в колата 105кг+)!Ето да видите графиките на Лагуната и на АлфатаЛагуната: http://imageshack.us/photo/my-images.../Алфата: http://imageshack.us/photo/my-images/6/72655930.jpg/
Коментар
-
За съжаление пунтото се предаде преди да го замерим, успях да се пусна само с алфата от летящ, определено доста се е отпушила с модовете, които са правени по ДВГ-то, но аз пък бях малко неподготвен, защото излязох в последния момент от нас, бях със столчето на детето, количката в багажника и за капак една бутилка минерална вода 10л , според мен ако дойда без багаж и с едни 15", може и да има интрига, но до тогава може само и единствено да се гадае След последния старт налягането на маслото от 3,4 бара на празен ход падна на 2 бара, или маслото ми е направило номер, че си е доста тънко 5W50 или просто на лагерите им е дошъл момента, като се отвори отдолу ще се види, тия дни ще се вкарва в бокса и след това съм пак на линия Задължително с лагуната ще направим един стартpunto HGT
Коментар
-
WhitePower написа:Или и двете са ти проблема , и маслото и лагерите и аз карам с 5 на 50 и то моя двигател е мноооого по натегнат от твоя , просто маслото ми е марково аз ти казах , има 2 фирми , мотул и кастрол и двете са изтесвани в годините си , всичко останало е .........punto HGT
Коментар
-
http://vbox7.com/play:5fc99ba4b9 -клип на ускорението на колата на колегата didich с мен вътре(като всичко друго е свалено от колата)!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар