didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво време дава колата ви ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Незнам, аз изхождам от там, че пунто ХГТ го дават по разни каталози, че е около 16 и нещо 17сек от 0-400, при това му дават от 0-100 за 8,6сек, не ми се вярва бравото след ремап да върви по добре с около 1сек от пунто ХГТ, другия вариант е да се намери едно чипнато браво и да направим една сверка, макар че аз съм далеч от сток, защото съм го натоварил с едни 100-120кг отгоре, но нямам против ей така за спорта да направим една сверка , мисля си, че пунтото би трябвало пак да е отпред.punto HGT
Коментар
-
Аз не съм от софия, тряя някой от там да барнеш... и аз си мислех, че , като италиянския дизел е споучлив, пъргав и икономичен мислех, че и бензина ще е така, но се оказа точно обратното... И на мене ми се иска едно ХГТ (браво да кажем) да бяга колкото GSI таралясник или нещо от класа но уви... аз лично съм разочарован от италянски бензинови мотори, някак си .. кутия ли какво не е докарано, но мисля, че не вървят, като останалите марки в този клас.. да не говорим за VTI 5та генерация, там се едно караш по бърза кола с 50 коня от HGT-то пак ти казвам - каталозите не са верни, по бързо ще направиш 400 метра от 17 сек, мойто дизелче дава 17 сек.те не , че не са верни, просто колата е замерена по друг начин аз подкрепям, тезата, че колкото по стара кола, толкова по бърза постоянно се уверявам в тва.
Коментар
-
jimi69 написа:.. да не говорим за VTI 5та генерация, там се едно караш по бърза кола с 50 коня от HGT-тоpunto HGT
Коментар
-
На мен ми е интересно как ще се представи Пунто ХГТ срещу Астра ф 1.8 125 коня.Тук има един пич,който има такава и си я прави доста табиатлийската(оптичен тунинг) мотора му е сток и иска да се пуснем с КуВе-то,но си мисля,че няма да има интрига въпреки,че за 125-тте си коня върви доста добре,колегата ми има Пунто ХГТ и ми се иска да се замерят с Астрата,че ми е много интересно какво ще се случи.Хич не съм привърженик на немските автомобили,обаче не мога да си кривя душата,че тези варели(както и 2.0 ГСИ)вървят доста.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
pecata написа:Тук май ще настъпи смях.Силов тунинг на колело Yellow_Flash_Colorz_PDT_05п.п.Bravo 1.9 JTD що те хранят навсякъде човече !?leave something of the happiness you bring
Коментар
-
RASTIL написа:И аз съм фиат-аджия, ама ми се струва, че с Пунтото, няма да има интрига. Просто малкото ГСИ си върви повече. Интрига ще има с Куве-то ако е 2.0 и ако е в кондиция, щото всички знайм колко лесно губи кондиция Алфа TS матораAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Мда астрата сигурно ще ме тупне защото съм натоварил повече пунтото, иначе като гледам на килограми сме почти еднакви, тя е с 168Нм, а пунтото 164Нм, предполагам, че ако се намерят стокови без нищо да е пипано пак ще има интрига, астрата я дават 0-100 за 9сек, докато пунтото 8,6сек, но поради ръждата нищо чудно астрата да е под 1000кг, а от там и победатаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Мда астрата сигурно ще ме тупне защото съм натоварил повече пунтото, иначе като гледам на килограми сме почти еднакви, тя е с 168Нм, а пунтото 164Нм, предполагам, че ако се намерят стокови без нищо да е пипано пак ще има интрига, астрата я дават 0-100 за 9сек, докато пунтото 8,6сек, но поради ръждата нищо чудно астрата да е под 1000кг, а от там и победатаleave something of the happiness you bring
Коментар
-
ivanko_rs написа:jimi69 написа:... и аз си мислех, че , като италиянския дизел е споучлив, пъргав и икономичен мислех, че и бензина ще е така, но се оказа точно обратното...
Коментар
-
Никой не говори за автомобилите изброени от тебе.Явно никога не си се докосвал до истински читав ФИАТ-ски 2.0 16V и то в купе на Типо.Лично съм имал две,а също така на Ици Типо-то оригинално беше такова и то доста понавървяващо.Нормално е да не си се докосвал,те са доста редки,а вече и почти изчезнали и да допълня че Фиат Купе със същия мотор не върви колкото Типо,като разликата е в мотора ,не в килограмитеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:didich написа:Мда астрата сигурно ще ме тупне защото съм натоварил повече пунтото, иначе като гледам на килограми сме почти еднакви, тя е с 168Нм, а пунтото 164Нм, предполагам, че ако се намерят стокови без нищо да е пипано пак ще има интрига, астрата я дават 0-100 за 9сек, докато пунтото 8,6сек, но поради ръждата нищо чудно астрата да е под 1000кг, а от там и победатаpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар