Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво време дава колата ви ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didich написа:
    Това браво сигурно трябва да е едни поне 150к.с. за да даде време 15,8-15,9 сек/400м, а с едни тръби и ремап ми се струва, че 45к.с. едва ли ще качи, а времето му от 0-100 сигурно трябва да е под 8 сек.
    колега, те и в завода казват "тази кола прави от 0 до 100 за 12сек" ама тя всъщност може да ги направи и за 10, като знаеш как се тръгва... Аз съм виждал времето на Г-тека, който е с 1-2 десети разлика от тоя на сливен, и за това вярвам, че ги прави. Ся... ако сложиш 17ки много ясно , че нема да ги направи, ама и тва имало значение явно. Мене лично ми харесва браво 105 коня след ремап, въпреки, че турбината не се бара (по желание де) пак върви добре :D
    Punto JTD
    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Незнам, аз изхождам от там, че пунто ХГТ го дават по разни каталози, че е около 16 и нещо 17сек от 0-400, при това му дават от 0-100 за 8,6сек, не ми се вярва бравото след ремап да върви по добре с около 1сек от пунто ХГТ, другия вариант е да се намери едно чипнато браво и да направим една сверка, макар че аз съм далеч от сток, защото съм го натоварил с едни 100-120кг отгоре, но нямам против ей така за спорта да направим една сверка , мисля си, че пунтото би трябвало пак да е отпред.
      punto HGT

Коментар

Аз не съм от софия, тряя някой от там да барнеш... и аз си мислех, че , като италиянския дизел е споучлив, пъргав и икономичен мислех, че и бензина ще е така, но се оказа точно обратното... И на мене ми се иска едно ХГТ (браво да кажем) да бяга колкото GSI таралясник или нещо от класа но уви... аз лично съм разочарован от италянски бензинови мотори, някак си .. кутия ли какво не е докарано, но мисля, че не вървят, като останалите марки в този клас.. да не говорим за VTI 5та генерация, там се едно караш по бърза кола с 50 коня от HGT-то пак ти казвам - каталозите не са верни, по бързо ще направиш 400 метра от 17 сек, мойто дизелче дава 17 сек.те не , че не са верни, просто колата е замерена по друг начин аз подкрепям, тезата, че колкото по стара кола, толкова по бърза постоянно се уверявам в тва.
        Punto JTD

Коментар

jimi69 написа:
          .. да не говорим за VTI 5та генерация, там се едно караш по бърза кола с 50 коня от HGT-то
          Абе все си мисля, че ако някой успее да направи пунтото да се върти до 9000 оборота като хондата без да му се разхвърчи мотора, тия хонди ще ядът дървото Специално за пунтото с 1,8 смея да твърдя, че достойно би се представило сред свойте конкуренти с подобни двигатели, че даже и сред 2,0-литровите, до някъде това е така, защото е малко по леко като кила спрямо примерно една алфа 1,8TS или голф АБФ примерно.
          punto HGT

Коментар

На мен ми е интересно как ще се представи Пунто ХГТ срещу Астра ф 1.8 125 коня.Тук има един пич,който има такава и си я прави доста табиатлийската(оптичен тунинг) мотора му е сток и иска да се пуснем с КуВе-то,но си мисля,че няма да има интрига въпреки,че за 125-тте си коня върви доста добре,колегата ми има Пунто ХГТ и ми се иска да се замерят с Астрата,че ми е много интересно какво ще се случи.Хич не съм привърженик на немските автомобили,обаче не мога да си кривя душата,че тези варели(както и 2.0 ГСИ)вървят доста.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

И аз съм фиат-аджия, ама ми се струва, че с Пунтото, няма да има интрига. Просто малкото ГСИ си върви повече. Интрига ще има с Куве-то ако е 2.0 и ако е в кондиция, щото всички знайм колко лесно губи кондиция Алфа TS матора
              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

pecata написа:
                Тук май ще настъпи смях.Силов тунинг на колело Yellow_Flash_Colorz_PDT_05п.п.Bravo 1.9 JTD що те хранят навсякъде човече !?
                насекъде във форума, шото аз друго регистрации нямам. А тука са повечето технически неуки хора и се правят тунинги и се нищо не правят. Тва Пунто обикаля цел ден Люлин и мопрала е толкова слаб че пада от Голф 3 ТДИ90 (тъмно зелен) хахах иначе той се прави тунинг ама не бе вие сте ходили по събори, по съзтезанияяяя. А не май не е такова ами е МК1-ца със абарт 14’’ джанти, и се много съска ахахах моля ви се вече стегнете се големи хора сте фейсбука ми е Сър Петьо Рангелов да ме добавят само хубави пичета
                leave something of the happiness you bring

Коментар

RASTIL написа:
                  И аз съм фиат-аджия, ама ми се струва, че с Пунтото, няма да има интрига. Просто малкото ГСИ си върви повече. Интрига ще има с Куве-то ако е 2.0 и ако е в кондиция, щото всички знайм колко лесно губи кондиция Алфа TS матора
                  Колкото и да ми е неприятно и аз си мисля,че малкото ГСИ ще удари Пунто ХГТ,иначе да КуВе-то ми е 2.0 150 коня и може би ще го бия,но с не много голяма разлика.Колега bravo 1.9 JTD първо се научи да пишеш грамотно,второ не мислиш ли,че в този форум има хора,които са мнооооого по-навътре от теб в устройството на автомобила(включително и аз).Или явно си мислиш,че ти си най-грамотния сред нас и започваш да ни обиждаш,че нищо не разбираме,и че нашите коли са бавни,ми заповядай с твоето "бързо" Браво да видя колко върви,също така ще се включи и колегата ми с Пунтото ХГТ да видиш и то колко не върви.Моля те не пиши глупости кой е грамотен и кой не без да познаваш хората.П.П.Вчера едно колело минава покрай мен и гледам пича като му стъпи на педалите и му кляка задницата,изпушва и заминава,да не е ходил при колегата да го мунингова(извинявам се,че използвам лафовете на RASTIL) Също се извинявам,че се заяждам с колегата,но каквото повикало такова се обадило.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

jimi69 написа:
                    ... и аз си мислех, че , като италиянския дизел е споучлив, пъргав и икономичен мислех, че и бензина ще е така, но се оказа точно обратното...
                    Ей това ще се направя че не съм го прочел
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Мда астрата сигурно ще ме тупне защото съм натоварил повече пунтото, иначе като гледам на килограми сме почти еднакви, тя е с 168Нм, а пунтото 164Нм, предполагам, че ако се намерят стокови без нищо да е пипано пак ще има интрига, астрата я дават 0-100 за 9сек, докато пунтото 8,6сек, но поради ръждата нищо чудно астрата да е под 1000кг, а от там и победата
                      punto HGT

Коментар

didich написа:
                        Мда астрата сигурно ще ме тупне защото съм натоварил повече пунтото, иначе като гледам на килограми сме почти еднакви, тя е с 168Нм, а пунтото 164Нм, предполагам, че ако се намерят стокови без нищо да е пипано пак ще има интрига, астрата я дават 0-100 за 9сек, докато пунтото 8,6сек, но поради ръждата нищо чудно астрата да е под 1000кг, а от там и победата
                        къде я дават толкова тая Астра в интернет ли прочете http://vbox7.com/play:4e9c9a8c0d удрииии джекиии
                        leave something of the happiness you bring

Коментар

ivanko_rs написа:
                          jimi69 написа:
                          ... и аз си мислех, че , като италиянския дизел е споучлив, пъргав и икономичен мислех, че и бензина ще е така, но се оказа точно обратното...
                          Ей това ще се направя че не съм го прочел
                          Не ставаше въпрос, за легенди , като Ланчиа Делта Интеграле или ферари или ламбо, става дума за по обикновенни коли, примерно една алфа 150 коня или един фиат.Така да правите сметки колеги кой щял да бие нестава. Или да гледате клипове в Youtube. Хората са казали: Око да види, ръка да пипне тва е :D Аз съм карал HGT на браво, и не ми направи кефа въпреки, че беше пазено и подържано точно, когато трябва, просто не усетих каквото очаквах.Най добре, ще е , ако гонката се случи, колегата с Пунтото е от софия а там предполагам е пълно с "бегачки"
                          Punto JTD

Коментар

Никой не говори за автомобилите изброени от тебе.Явно никога не си се докосвал до истински читав ФИАТ-ски 2.0 16V и то в купе на Типо.Лично съм имал две,а също така на Ици Типо-то оригинално беше такова и то доста понавървяващо.Нормално е да не си се докосвал,те са доста редки,а вече и почти изчезнали и да допълня че Фиат Купе със същия мотор не върви колкото Типо,като разликата е в мотора ,не в килограмите
                            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                              didich написа:
                              къде я дават толкова тая Астра в интернет ли прочете http://vbox7.com/play:4e9c9a8c0d удрииии джекиии
                              Специално за теб компетентния ето от къде го видях http://www.automedia.bg/catalog/car_...cartech_11974/ , ти ако не си виждал дадена кола за какво иде реч от къде разбираш и се осведомяваш с какви характеристики е или стоиш някъде на автостоп и като дойде точния модел кола, която търсиш я спираш качваш се и я мериш с г-тека колко вдига до 100км. и колко дава на 400м
                              punto HGT

Коментар

Тая Астра ще бие Пунтото и по вървеж, и по разход. Виж, ако Пунтото е GT, тогава нещата ще са съвсем различни.
                                3.0CRD

Коментар

Working...
                                X