Trojaneca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво време дава колата ви ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
jimi69 написа:ivanko_rs написа:jimi69 написа:... и аз си мислех, че , като италиянския дизел е споучлив, пъргав и икономичен мислех, че и бензина ще е така, но се оказа точно обратното...
Коментар
-
Bimero, 1,8 ТS не е ли 144к.с. или говорим за по старите версии на мотора, предполагам това http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/70.html Ще пиша малко по късно дали ще успея за тая вечер да мина през Горубляне, ще видя и един приятел ако може и той да мине, той поне е с оригинални джанти, не като мен с 17" с гуми 205/45 отпред, ако не поне да се видим и запознаем, не претендирам, че съм бърз даже ще карам на газpunto HGT
Коментар
-
Чухме се с колегата didich,мисля,че ще спретнеме една срещичка!Ако дойде някой дизелов Фиат Браво,Лагуната довечера е налице и ще стартира с който поиска да стартира с нея!За Алфата-127к.с е колата(старата версия),но има подобрения като,маховик,инжектори,интейк,генерация(17.2сек.) на 400м!Довечера се събираме ВИСОКИ 16-секундни титани
Коментар
-
Bimero написа:Чухме се с колегата didich,мисля,че ще спретнеме една срещичка!Ако дойде някой дизелов Фиат Браво,Лагуната довечера е налице и ще стартира с който поиска да стартира с нея!За Алфата-127к.с е колата(старата версия),но има подобрения като,маховик,инжектори,интейк,генерация(17.2сек.) на 400м!Довечера се събираме ВИСОКИ 16-секундни титани:D Колега с пунтото 1.8 , слагай 14ки отпреде, иначе забрави за добро време, просто такива джанти са друг модел коли (на гонки говорим).Абе кфа е тая алфа 17.2 с колко цола джанти кара с 22 ли ? Тя ако дава такова време наистина , или маняка неможе да кара или е мазохист да я кара с тия подобрения и накрая тва високо време
Коментар
-
jimi69 написа:Колега с пунтото 1.8 , слагай 14ки отпреде, иначе забрави за добро време, просто такива джанти са друг модел коли (на гонки говорим).За съжаление при атмосферките всяко едно кило си се усеща, все пак тия 164Нм нестигат до никъде, а при мен да беше +50кг, пак щеше да е добре, до колкото може да се вярва на кантара, последния път като се мерих бях по спомен над 1100кг. + мен 90кг и съм направо с теглото на голф 4
Колегата с другото пунто е на почивка и ще се прибере утре, но ако има хора и се организира за тая вечер ще гледам да мина
punto HGT
Коментар
-
jimi69 написа:Bimero написа:Чухме се с колегата didich,мисля,че ще спретнеме една срещичка!Ако дойде някой дизелов Фиат Браво,Лагуната довечера е налице и ще стартира с който поиска да стартира с нея!За Алфата-127к.с е колата(старата версия),но има подобрения като,маховик,инжектори,интейк,генерация(17.2сек.) на 400м!Довечера се събираме ВИСОКИ 16-секундни титани:D Колега с пунтото 1.8 , слагай 14ки отпреде, иначе забрави за добро време, просто такива джанти са друг модел коли (на гонки говорим).Абе кфа е тая алфа 17.2 с колко цола джанти кара с 22 ли ? Тя ако дава такова време наистина , или маняка неможе да кара или е мазохист да я кара с тия подобрения и накрая тва високо време
Коментар
-
Само да кажа, че малкото ми име е Дидо, идва от Драгомир, може и Драго няма проблем
Сега съобщих благата вест на жената, че довечера ще излизам с колата да си направя малко кефа и да се позабавлявам и стана страшно по телефона, хахах ейй не е лесно да си жив, няма угодия .... ще гледам да съм на линия.Аз предсказвам, че със сигурност няма да съм над 18 сек/400м ама знам ли, може и да се изложа
, ако не другия път както вика колегата с едни 14-ки и може да падна с "някоя и друга секунда"
punto HGT
Коментар
-
didich написа:Само да кажа, че малкото ми име е Дидо, идва от Драгомир, може и Драго няма проблем
Сега съобщих благата вест на жената, че довечера ще излизам с колата да си направя малко кефа и да се позабавлявам и стана страшно по телефона, хахах ейй не е лесно да си жив, няма угодия .... ще гледам да съм на линия.Аз предсказвам, че със сигурност няма да съм над 18 сек/400м ама знам ли, може и да се изложа
, ако не другия път както вика колегата с едни 14-ки и може да падна с "някоя и друга секунда"
Коментар
-
Значи сега се прибирам от бензиностанцията!Старт с Пунтото нямаше(колата изтропа ЛОШО)дано не се е счупила,но работата е ЗЛЕ!Иначе колегата Дидо падна от Алфата на летящ с повече от 2-коли между тях(аз падна с 1 кола от Алфата на летящ)!Обаче Лагуната замери на Г-тека и даде 17.098 с терминална 134.1км/ч!Което я поставя пред Алфата с време 17.3(терминална 133км/ч)!Аз съм доволен,като се оправи Пунтото излизам за старт,но си мисля,че ще е отзад!За съжаление,Пунтото не можа да премери на Г-тека(много желаещи имаше),но е средна 17-ка СПОРЕД МЕН,но това ще се види като замери,всичко друго е СМЕХ и приказки!Имам клип с ускорението на ЛЕТЯЩ на Пунтото,ще го кача (замерването е с мен в колата 105кг+)!Ето да видите графиките на Лагуната и на АлфатаЛагуната: http://imageshack.us/photo/my-images.../Алфата: http://imageshack.us/photo/my-images/6/72655930.jpg/
Коментар
-
За съжаление пунтото се предаде преди да го замерим, успях да се пусна само с алфата от летящ, определено доста се е отпушила с модовете, които са правени по ДВГ-то, но аз пък бях малко неподготвен, защото излязох в последния момент от нас, бях със столчето на детето, количката в багажника и за капак една бутилка минерална вода 10л, според мен ако дойда без багаж и с едни 15", може и да има интрига, но до тогава може само и единствено да се гадае
След последния старт налягането на маслото от 3,4 бара на празен ход падна на 2 бара, или маслото ми е направило номер, че си е доста тънко 5W50 или просто на лагерите им е дошъл момента, като се отвори отдолу ще се види, тия дни ще се вкарва в бокса и след това съм пак на линия
Задължително с лагуната ще направим един старт
punto HGT
Коментар
-
WhitePower написа:Или и двете са ти проблема , и маслото и лагерите и аз карам с 5 на 50 и то моя двигател е мноооого по натегнат от твоя , просто маслото ми е марково аз ти казах , има 2 фирми , мотул и кастрол и двете са изтесвани в годините си , всичко останало е .........Най вероятно след ремонта ще се ориентирам към рейсинг масло 10W60 или една естерна синтетика на мотул.Аз вече няма да спамя в тази тема, нека колегите си дават времената и успех със стартовете и дано няма злополуки като при мен
punto HGT
Коментар
-
http://vbox7.com/play:5fc99ba4b9 -клип на ускорението на колата на колегата didich с мен вътре(като всичко друго е свалено от колата)!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар