Здравейте колеги,да разкажа първо за колите.Алфата ми не е в отлично здраве(понагорява масълце),а БМВ-то е повече от добре(аз съм му продавал частите и знам в какво състояние е).Снощи се състоя гонката до 140км/ч.Давайте предположения П.П.Забравих да спомена,че колите са напълно сток,само на Алфата е премахнато предпоследното гърне(общо са 3 и катализатор) и крайното е спортно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145 КуВе vs BMW E36 320 купе
Collapse
X
-
2 коли по 150 коня и 2000см3 едната 4цил.,другата 6.и някои заявява че едната бяга до 140 другата след това тръгвала,дай някво обяснение(смислено),че не загрявам.ще ти кажа моята теория:колкото по-голяма става скороста толкова повече са колите в полза на алфата.F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
Алфа 145 QV има два мотора,и двата са 2000 кубика стария е 150 коня,новия е 155(моя е стария).БМВ-то е със шпер и има ванус и направи много добър старт.Аз за първи път се гоня с алфата,по принцип не съм си я взел за гонки а за да ми прави кеф на душата,но съм много раздразнителен на тема италиански автомобили,а момчето с бавареца ми е приятел,но за него освен БМВ друга марка няма и както си пиехме количките снощи започна отново моето БМВ най-хубавото,най-бързото и аз се подпалих и застанахме на старта.На първа що годе бяхме на едно,обаче алфата като мина 3500 оборота и тръгна,на втора и трета му заминах доста стабилно и като напълних третата взех да намалям и му поопуших немската "бегачка"(както казах алфата понагорява масло и си попушва).Бих го с около 2 коли и като се има на предвид,че алфата не е много по-лека(1300кг.).БМВ-то има голямо преимущество заради двигателя,понеже е в много добро състояние,а Алфата ми не е за гумички,а направо за сегменти.Ако се пусне с читаво КуВе(и моето скоро ще е читаво) ще бъде доста жестоко разстреляно.Нямам нищо против БМВ,но все пак трябва да се осъзнае малко и да разбере,че 320-ката не е най-голямата бегачка.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
didich написа:Няма как тая 320-ка да те вземе при положение, че по каталог я дават даже малко по лека от тебе, но ускорението и до 100км/ч е близо 10сек., а при теб е 8,3-8,4сек, по скоро би имало някаква интрига ако си намериш някоя 323-ка за гонка.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Ibiza написа:323 не е ли 175 коня ? или нещо такова ако не се лъжа не съм експерт по бмв-татаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:didich написа:Няма как тая 320-ка да те вземе при положение, че по каталог я дават даже малко по лека от тебе, но ускорението и до 100км/ч е близо 10сек., а при теб е 8,3-8,4сек, по скоро би имало някаква интрига ако си намериш някоя 323-ка за гонка.punto HGT
Коментар
-
В СТОК СЪСТОЯНИЕ,ако ще 20-ката да е излязла от завода ПАДА подобаващо то QV-to!В грешка сте акло си мислите,че са близки на килограми(за мен разлика е когато говорим за над 40-50кг,защото това си отговаря на един пасажер в+)!QV-то 1250(мерили сме 5-6) 320-ката,1320кг(моята Е46-1360)!Имай в предвид,че 323-ка сток срещу 320-ка сток не прилича много,много на гонка................................(познай в полза на кой?!!!!!)!
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:323 пак е 3203.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:Bravo 1.9 JTD написа:323 пак е 320ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар