БМВ-то е хубава кола, но да не я притежаваш, става само за гледане Онзи ден спирам на една бензиностанция, да зареждам и кво да видя, БМВ М6 хвърлило водите, вземаше го платформата, преди тва бях видял пак едно БМВ 730 2005 (мисля) хвърлило водите... Фиати миати, ама фиатите едно време ги правиха тия, сега вече го нямат тоя проблем, а баварките ...Колега, ще си разностоен от 100 нагоре с тва БМВ , може и да ти даде ластик на големи километри. Между другото, тая сутрин карах БМВ от 94 година 318 IS сток без катализатор, 230 на 5-та и прекъсвач, ей на тва мога да кажа живо BMW
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145 КуВе vs BMW E36 320 купе
Collapse
X
-
jimi69 написа:БМВ-то е хубава кола, но да не я притежаваш, става само за гледане Онзи ден спирам на една бензиностанция, да зареждам и кво да видя, БМВ М6 хвърлило водите, вземаше го платформата, преди тва бях видял пак едно БМВ 730 2005 (мисля) хвърлило водите... Фиати миати, ама фиатите едно време ги правиха тия, сега вече го нямат тоя проблем, а баварките ...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
didich написа:Няма как тая 320-ка да те вземе при положение, че по каталог я дават даже малко по лека от тебе, но ускорението и до 100км/ч е близо 10сек., а при теб е 8,3-8,4сек, по скоро би имало някаква интрига ако си намериш някоя 323-ка за гонка.ex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
-
320-ката точно на М52(новия мотор) му дават 9.9 от 0-100,а на Алфата и дават 8.4,но това си мисля,че не е критерии.Все пак и на двамата колите ни са 96-та година на доста километри в различно от заводското състояние,така че няма много място за сравнение със заводските данни.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
rotdot
Добре де, как стилото 1.6 е 10 сек до 100км/ч и тая кола със същото тегло и 150 коня и тя е 10 секунди... ?
Коментар
-
Момчета по каталог се дават коли замерени с нормално пуснат съединител все едно се тръгва от светофар и после мачкане, не тръгване на 3-4 000 оборота, има голяма разлика, така, че като се прави гонка колите ускоряват по бързо до 100 от колкото пише в книгите За това е разликата от няколко десети дори секунда
Коментар
-
rotdot
popara801 написа:rotdot написа:Добре де, как стилото 1.6 е 10 сек до 100км/ч и тая кола със същото тегло и 150 коня и тя е 10 секунди... ?
Коментар
-
jimi69 написа:БМВ-то е хубава кола, но да не я притежаваш, става само за гледане Онзи ден спирам на една бензиностанция, да зареждам и кво да видя, БМВ М6 хвърлило водите, вземаше го платформата, преди тва бях видял пак едно БМВ 730 2005 (мисля) хвърлило водите...3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:jimi69 написа:БМВ-то е хубава кола, но да не я притежаваш, става само за гледане Онзи ден спирам на една бензиностанция, да зареждам и кво да видя, БМВ М6 хвърлило водите, вземаше го платформата, преди тва бях видял пак едно БМВ 730 2005 (мисля) хвърлило водите...
Коментар
-
То туй ясно - отдавна, ама и Браво 1,6 е по-бързо от 325....Тук работата отива към извода, че чак 328-цата е близка по динамични характеристики до браво 1,6 Има и друга тема.... пак тука в раздела, че Пунто 1,2 мачка А-4 1,8 20V И там работата изглежда така, че принципно 1,2 Пунтата е по "бръз" автомобил от Аудито МАНИЯААААА.....ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Голям кеф,добре че пуснах темата за да се позабавлявам малко.Преди Алфата имах Браво 1.6 ами да си призная то вървеше доста повече В Габрово има един блок Дунав на 20 и няколко етажа и с колегата се бъзикаме,че колите много вървят като се пуснат от покрива надолу,та 1.4 и 1.6 и те вървят така доста от блок Дунав надолу :DAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар