Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145 КуВе vs BMW E36 320 купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

БМВ-то е хубава кола, но да не я притежаваш, става само за гледане Онзи ден спирам на една бензиностанция, да зареждам и кво да видя, БМВ М6 хвърлило водите, вземаше го платформата, преди тва бях видял пак едно БМВ 730 2005 (мисля) хвърлило водите... Фиати миати, ама фиатите едно време ги правиха тия, сега вече го нямат тоя проблем, а баварките ...Колега, ще си разностоен от 100 нагоре с тва БМВ , може и да ти даде ластик на големи километри. Между другото, тая сутрин карах БМВ от 94 година 318 IS сток без катализатор, 230 на 5-та и прекъсвач, ей на тва мога да кажа живо BMW
    Punto JTD
    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
      БМВ-то е хубава кола, но да не я притежаваш, става само за гледане Онзи ден спирам на една бензиностанция, да зареждам и кво да видя, БМВ М6 хвърлило водите, вземаше го платформата, преди тва бях видял пак едно БМВ 730 2005 (мисля) хвърлило водите... Фиати миати, ама фиатите едно време ги правиха тия, сега вече го нямат тоя проблем, а баварките ...
      То гроздето кисело, кисело...
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

didich написа:
        Няма как тая 320-ка да те вземе при положение, че по каталог я дават даже малко по лека от тебе, но ускорението и до 100км/ч е близо 10сек., а при теб е 8,3-8,4сек, по скоро би имало някаква интрига ако си намериш някоя 323-ка за гонка.
        Не е чак толкова близо до 10-те секунди БМВ-то,по скоро 9.3-9.4 като вземем предвид и годината на производство.Не го казвам наизуст,просто сме я засичали с един приятел и неговата даде 9.5 до 100км/ч ,а по каталог я дават 9.2 .(гледам го това в auto-data)Колкото до самата гонка естествено че алфата ще финишира първа,по интересно ще е с 320 D 150hp (тези,които са след 1999г.)
        ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

320-ката точно на М52(новия мотор) му дават 9.9 от 0-100,а на Алфата и дават 8.4,но това си мисля,че не е критерии.Все пак и на двамата колите ни са 96-та година на доста километри в различно от заводското състояние,така че няма много място за сравнение със заводските данни.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Добре де, как стилото 1.6 е 10 сек до 100км/ч и тая кола със същото тегло и 150 коня и тя е 10 секунди... ?

Коментар

Момчета по каталог се дават коли замерени с нормално пуснат съединител все едно се тръгва от светофар и после мачкане, не тръгване на 3-4 000 оборота, има голяма разлика, така, че като се прави гонка колите ускоряват по бързо до 100 от колкото пише в книгите За това е разликата от няколко десети дори секунда
              Punto JTD

Коментар

rotdot написа:
                Добре де, как стилото 1.6 е 10 сек до 100км/ч и тая кола със същото тегло и 150 коня и тя е 10 секунди... ?
                Ми как много лесно.Различни скоростни кутии,различни предавки и те така.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  rotdot написа:
                  Возил съм се в такова, като ученик, преди мноого, много години.. и помня, че държеше по-високи обороти от Реното ми тогава.. 90 коня. Май не е само скоростни кутии работата...

Коментар

jimi69 написа:
                    БМВ-то е хубава кола, но да не я притежаваш, става само за гледане Онзи ден спирам на една бензиностанция, да зареждам и кво да видя, БМВ М6 хвърлило водите, вземаше го платформата, преди тва бях видял пак едно БМВ 730 2005 (мисля) хвърлило водите...
                    Мани мани, пълни боклуци правят...един приятел караше последен модел 7ма серия и го замени за Volkswagen Lupo, щото на БМВ-то дори не можело да се пали с ключа.........пълни боклуци А за Стило 1.6, мани го. Браво 1.6 дава под 8 секунди 0-100, в сток състояние!
                    3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
                      jimi69 написа:
                      БМВ-то е хубава кола, но да не я притежаваш, става само за гледане Онзи ден спирам на една бензиностанция, да зареждам и кво да видя, БМВ М6 хвърлило водите, вземаше го платформата, преди тва бях видял пак едно БМВ 730 2005 (мисля) хвърлило водите...
                      Мани мани, пълни боклуци правят...един приятел караше последен модел 7ма серия и го замени за Volkswagen Lupo, щото на БМВ-то дори не можело да се пали с ключа.........пълни боклуци А за Стило 1.6, мани го. Браво 1.6 дава под 8 секунди 0-100, в сток състояние!
                      8 секунди сигурно 2.0 20в неможе да даде, толкова спрял мотор , че.... HGT нищо особено не е
                      Punto JTD

Коментар

popara801 написа:
                        rotdot написа:
                        също по малко загуби, не върти кардан
                        FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                        FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

кво решаваме са от цялата раота фиат>бмв?
                          F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

То туй ясно - отдавна, ама и Браво 1,6 е по-бързо от 325....Тук работата отива към извода, че чак 328-цата е близка по динамични характеристики до браво 1,6 Има и друга тема.... пак тука в раздела, че Пунто 1,2 мачка А-4 1,8 20V И там работата изглежда така, че принципно 1,2 Пунтата е по "бръз" автомобил от Аудито МАНИЯААААА.....
                            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Остави това ами и собствениците на 1.4 12V стават реална заплаха за всичко около 150те кс... Страх ме хваща
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Голям кеф,добре че пуснах темата за да се позабавлявам малко.Преди Алфата имах Браво 1.6 ами да си призная то вървеше доста повече В Габрово има един блок Дунав на 20 и няколко етажа и с колегата се бъзикаме,че колите много вървят като се пуснат от покрива надолу,та 1.4 и 1.6 и те вървят така доста от блок Дунав надолу :D
                                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                                X