Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Laguna 1.9dci vs..................

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Laguna 1.9dci vs..................

Колеги здравейте!Преди 3-дена реших малко да пипна "семейната"кола в смисъл да почиста геометрията,измия/продухам турбо пътищата,сменя кулера,и сложих дебитомер от 2.2dci.Ето и клипове след промените:преди- http://vbox7.com/play:mcf0214a54след- http://vbox7.com/play:b3f3e5a36dИмам колеги,които доста ми се "подиграват",че с техните Фияти ще ми "пръснат мозъка" и от място и от летящ!Ако има интерес по темата ще напиша какви са моторите на двата Фиата!Но първо искам да видя така като гледате(от клиповете) на какво би се противопоставила Лагуната от моторната гама на Фиат(и дизел и бензин)!Поздрави!

1.6. . .
    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

wizard88 написа:
      1.6. . .
      Е не там ще падна.........................!

Коментар

Bimero написа:
        wizard88 написа:
        1.6. . .
        Е ми с 1.8 Къде си в Младост, и да имаш случайно номер 474 на страничното стъкло?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз карам 2.2 дци честичко и е много, много куц кон.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

S_BANKOV написа:
            Bimero написа:
            wizard88 написа:
            1.6. . .
            Е ми с 1.8 Къде си в Младост, и да имаш случайно номер 474 на страничното стъкло?
            Не в момента нямам стикери по колите си!Не съм точно в Младост,но 50% от времето си прекарвам там(детето е на частна ясла там,а жената работи в Hp-Hewlett-Packard)!Често се събираме на ОМВ-то на Горубляне да замерваме,може нещо за там да измислиме по натам да видим как ще седят нещата спрямо Фиатите!

Коментар

Според мен може да се пуснеш с ено и шес и ено и девет жтд (115ХП) ама без чип. ЖТД-то ако е чипнато ще те вземе.И да ти се скарам защо возиш детето така?
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                Според мен може да се пуснеш с ено и шес и ено и девет жтд (115ХП) ама без чип. ЖТД-то ако е чипнато ще те вземе.И да ти се скарам защо возиш детето така?
                Еми не е много,много правилно,но беше на място на,което не минават коли и има къде да се спре!Ако някой има интерес,когато се събираме на Горубляне,може да премерим сили(в тунинг.бг има тема"София-Горубляне")там инфо!

Коментар

emzo написа:
                  Аз карам 2.2 дци честичко и е много, много куц кон.
                  Правилно!Вчера припадна доволно-летящ 30-160км/ч! Както се вижда на клипа след лекото освежаване,0-100км/ч около 9сек,което е с около 2сек. по-добро от заводските данни!Ще ми е интересно с Либра 1.9 jtd(не ги знам с какви мотори са),но мисля,че мога да меря сили с 115к.с!

Коментар

Мой колега има такава лагуна 1.9dci/120к.с. . Точно като я взе се возихме, на един светофар на бул. България, се засекохме с общ познат с пежо 406 купе 2.2 HDI. Пежото загуби много гадно, мъчеха го много горкото Според мен или пежото нещо не беше в ред, или бе до шофьора, ама е факт че загуби.
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Според мене с jtd 115 ще има интрига. http://www.vbox7.com/play:f79658cd4c http://www.vbox7.com/play:9ac47f562f

Коментар

С чипосано 115 няма да има интрига, но с чипосано 105 ще има. Горе-долу така е моя параход с чипа, а чипосано браво 105 с мъничко ще те вземе.

Коментар

Airfan написа:
                          С чипосано 115 няма да има интрига, но с чипосано 105 ще има. Горе-долу така е моя параход с чипа, а чипосано браво 105 с мъничко ще те вземе.
                          каква интрига бе, такава лагуна 140 коня с чип с пунтото 110 коня дизел го мачкам половин кола тва нещо на 400м 105 коня с ремап ше тръгне на 2=ра и пак ше победи. Тва си е комфортна кола, нестава за гонка в класа си :D яд ме е , че нямам клип да го документираме
                          Punto JTD
                          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
                            Airfan написа:
                            каква интрига бе, такава лагуна 140 коня с чип с пунтото 110 коня дизел го мачкам половин кола тва нещо на 400м 105 коня с ремап ше тръгне на 2=ра и пак ше победи. Тва си е комфортна кола, нестава за гонка в класа си :D яд ме е , че нямам клип да го документираме
                            Не мога да кажа чак толкова категорично, тъй като не съм се закачал с такава, но от клипа добивам представа. Карал съм 2.2dci grand tour и си опъваше прилично като за такава кола, но не съм засичал стойности. Иначе тези лагуни 1.9 бяха към 105 коня, а 2.2 са 140-150, но със сигурност 1.9dci не е 140 коня.

Коментар

1.9 dci e 120к.с.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X