Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Laguna 1.9dci vs..................

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

majarina написа:
    Бимеро утре през деня как си с времето мое да направиме сверката с Алфата ама ще тряя да е през деня,че вечерта съм на работа.
    През деня няма как..........може вечерта да измислим нещо!

Коментар

WhitePower написа:
      Бим , нещо за мене имаш ли с шотове без каквото имаш аз съм 1372кубика 8 клапана без тунинг карантия в мотора , само с шушуар, за да ми вее перчема
      Ти си в друга категория и ВСЕ още си баш"Батко"! Силна ти е колата и се е доказала като такава спрямо други мноого силни коли,НА този етап няма какво да ти предложа!Мен лично ще ми е АДСКИ интересен старт между теб и Пежото на Пешо(когато пръска 75/шота)от място!

Коментар

WhitePower написа:
        Бим , нещо за мене имаш ли с шотове без каквото имаш аз съм 1372кубика 8 клапана без тунинг карантия в мотора , само с шушуар, за да ми вее перчема
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Bimero написа:
          WhitePower написа:
          Ти си в друга категория и ВСЕ още си баш"Батко"! Силна ти е колата и се е доказала като такава спрямо други мноого силни коли,НА този етап няма какво да ти предложа!Мен лично ще ми е АДСКИ интересен старт между теб и Пежото на Пешо(когато пръска 75/шота)от място!
          ми аз пешо но го познавам така че ако уредиш няква гонка знаеш къде се събираме вечер аз нямам нищо против , дори и скайлан да докараш
          Power Under Pressure

Коментар

Коментар

Днес най-вероятно ще се състои гонка между мен(Лагуната) и колегата с Алфата 156 1.9jtd 115к.с!След 22:00 ще имаме резултат!

Коментар

Bimero написа:
                Днес най-вероятно ще се състои гонка между мен(Лагуната) и колегата с Алфата 156 1.9jtd 115к.с!След 22:00 ще имаме резултат!
                Значи с колегата majarina се чухме по телефона и се оговорихме да се замерим!Колегата е пич и всичко си беше така както се оговорихме!Значи имаше два летящи(от 30км/ч и от 60км/ч) старт от място нямаше(а там според мен ми беше силата),защото колегата имаше пробелем с едно от каретата си и решихме да не рискуваме да счупим Алфата!Та развоя на гонките беше следният!30км/ч до около 140-50км/ч около кола и половина ми направи(между двамата)!60км/ч-190км/ч ми направи 2 коли и малко(между двамата)!Не снимахме клип,защото ми се обади към 19:50 и се разбрахме за 21:30-или по-точно нямаше как да викнем някой да снима,а ние да снимаме с тези скорости не ми се струваше разумно!Говорихме,и спрямо разговора разбрах,че трябва да съм доволен от развоя на гонката,ЗАЩОТО колегата се е дърпал не веднъж с Алфата и по интересното е,че бие Алфа 2.4jtd 136к.с СТОК с малко по-малко разстояни от колкото ме бие мен(КОЕТО ЗА МЕН Е МНОГО ДОБРЕ)!Говорихме и за други гонки,и от това,което чух съм сигурен,че ЛАГУНАТА върви перфектно за това,което предлага,А именно приятно семейно комби!Евала още един път,за ентусиазма и затова,че в този форум има хора,които се и дърпат,а НЕ САМО ДА ЛАЯТ!През тази седмица съм зает-до другата неделя,но до тогава,може някой Фиат Мареа,Браво, 1.9jtd 105к.с ,Стило 1.9jtd 80к.с,Стило 1.9jtd 115к.с(комби),Крома 1.9 Мулти-Джет 120к.с,да излезне да видим какъв ще е развоят!

Коментар

Съществена разлика в КГ на Стило ЖТД 115 комби и 5 врати няма, та ако имам път към София може да се пробваме :D.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

оня рибата нема ли да го бие некой УНО или Пунто вече
                    Punto JTD
                    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
                      оня рибата нема ли да го бие некой УНО или Пунто вече
                      хахха никъв шанс
                      Power Under Pressure

Коментар

Той не е ли даже и по-малко от 1372 кубика ....

Коментар

RASTIL написа:
                          Той не е ли даже и по-малко от 1372 кубика ....
                          не е , 1.6 е и върти до 10000 оборота с огромен сешуар
                          Power Under Pressure

Коментар

Викаш за него баш 1372 куб.см и 8 клапана не са достатъчни .... От ремап нещо ни мой ли да го докараме

Коментар

RASTIL написа:
                              .... От ремап нещо ни мой ли да го докараме
                              Ми ти можеш , мапни и го мини
                              Power Under Pressure

Коментар

Ма аз съм 1998 куб.см. и 16 клапана Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ... дали е честно...

Коментар

Working...
                                X