Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Laguna 1.9dci vs..................
Collapse
X
-
-
Bimero написа:Atanas71 написа:Bimero написа:Atanas71 написа:Bimero написа:Аз разбрах какъв е проблема на колегата,просто не му се вярва как моят кораб "МАЙКА" ще върви кантар с неговото "НАЗОБЕНО" 1.6.............................ей там е цялата работа!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ще, ще , ще..... аре гонката чакаме..ако ти са стори малко 1.6 като кубатура търси хонда 1.6 и ше ти се разбият представите за победа над 1.6 , че и 1.5 на фиатите бензина им е слаб, бензиновите фияти някак си немогат да се докажат, като дизела (поне аз съм на тоя принцип, или дизел или няма да е фиат )постоянно гледам темата и чакам гонката, и съм потресен вече 5 страници само фафли , се едно съм в някой кръчма и чичетата много пияни спорят на кой му е по голям
Коментар
-
jimi69 написа:ще, ще , ще..... аре гонката чакаме..ако ти са стори малко 1.6 като кубатура търси хонда 1.6 и ше ти се разбият представите за победа над 1.6 , че и 1.5 на фиатите бензина им е слаб, бензиновите фияти някак си немогат да се докажат, като дизела (поне аз съм на тоя принцип, или дизел или няма да е фиат )постоянно гледам темата и чакам гонката, и съм потресен вече 5 страници само фафли , се едно съм в някой кръчма и чичетата много пияни спорят на кой му е по голямМощността продава коли, но въртящия момент печели състезания!
Коментар
-
Sony написа:Не съм съгласен с теб има си доста пъргави фиатчета и бензинови , и дизелови , но от кола до кола има огромна разлика !
Коментар
-
Sony написа:jimi69 написа:ще, ще , ще..... аре гонката чакаме..ако ти са стори малко 1.6 като кубатура търси хонда 1.6 и ше ти се разбият представите за победа над 1.6 , че и 1.5 на фиатите бензина им е слаб, бензиновите фияти някак си немогат да се докажат, като дизела (поне аз съм на тоя принцип, или дизел или няма да е фиат )постоянно гледам темата и чакам гонката, и съм потресен вече 5 страници само фафли , се едно съм в някой кръчма и чичетата много пияни спорят на кой му е по голям
Коментар
-
jimi69 написа:Sony написа:jimi69 написа:ще, ще , ще..... аре гонката чакаме..ако ти са стори малко 1.6 като кубатура търси хонда 1.6 и ше ти се разбият представите за победа над 1.6 , че и 1.5 на фиатите бензина им е слаб, бензиновите фияти някак си немогат да се докажат, като дизела (поне аз съм на тоя принцип, или дизел или няма да е фиат )постоянно гледам темата и чакам гонката, и съм потресен вече 5 страници само фафли , се едно съм в някой кръчма и чичетата много пияни спорят на кой му е по голямSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Колега качвал съм се във всяка една от тия хонди да я карам с които съм се гонил, като почнеш от 90 и стигнеш до VTI 160 коня и за тва ти казвам, че италянските бензинови коли не ме кефят. Алфа 156 2.0 т.спарк. е сравнително бавна кола сравнение с Хонда Сивик 1.6 113 коня англичанка. Един обикновен сивик 1.4 се стряска повече от браво 1.6. Нали ходя на гонки нали гледам кво става. Имаме един колега с типо 1.8 , 2 вала, правено там, незнам кво е правено и една тъпа английска хонда за 1500лв 113 коня върви почти колкото него, тва вървене ли му викаш на италянски бензин ?Типото е много яко, лично мене ми изглежда, като ново, и ме кефи, неискам колегата да се сърди ама тва е истината, с хонди да не се занимаваме.Дизела е ясно, че е всичко друго ама не и бърза кола, но за сметка на тва е по практична:по лесно се карапо добро сцепление има зиматапо бързо се изтегля от крастовищатамного по малко гориТрактор мрактор, ама дизел, като го напомпиш на 200 коня на гумите ти иска 7 литра нафта на 100км , я напомпи бензинка на 200 коня на гумите и ела ми кажи със 7 литра поне от бензиностанция до бензиностанция дали ще стигнеш.Тва няма нищо общо с темата ама даваме примери и искам да ти кажа, че дизела и по бавна да е, пак е по добре в някой случеи от бензина.Гледай сега, ако става дума за Ламбо и Ферари е така, както казваш, но в случея не се съгласявам с тебе.
Коментар
-
chaveto написа:Лагуната за мен си върви и това е положението, на много хора не им се ще да е така, но това си е истината.П.С Днес сложихме на едно Е46 320i диференциал от 320 дизел отново Е46 и на първа прави 70км
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар