Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Laguna 1.9dci vs..................

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    Bimero написа:
    Atanas71 написа:
    Bimero написа:
    Аз разбрах какъв е проблема на колегата,просто не му се вярва как моят кораб "МАЙКА" ще върви кантар с неговото "НАЗОБЕНО" 1.6.............................ей там е цялата работа!
    Ооо няма да сме на кантар колега аз при това което показваш ще съм далеч назад , там някаде още на старта за да повдигна налягането на газовия инжекцион за втория старт. Със теб само на бензин мога да се пусна на газ няма да е готино , "кантар работа-вятър работа"
    Ако си от София казвай къде и кога да идвам да премерим сили с Лагуната!Ако наистина имаш 2.0 20в турбо,мога да ти излезна с 20-ката!За старта с Купето обаче за да сме равностойни ще пръскам Нитро(50 шота)!Ако си съгласен пиши излизам моментално!
    Как от София колега , не съм "пораснал" толкова за да живея в София :D Аз съм от далечната задръстена провинция Карлово и ми е по-близо Калояново. Как така излизаш моментално колега, ние от провинцията първо трябва да заделим парички от няколко заплати зада си позволим такива луксове . Тук е България не София ние сме назад във времето.....До скоро се гонехме със Жигулки та сега Купето е като космически кораб в Карлово. Еех далеч сме ний
    Много комплексарско не мислиш ли?В профила ти не пише о ткъде си,затова и питам!Излизам моментално за да стане интересно(да си правим кефа)!Не съм искал да обидя никого,просто не си правя вятър на ............. с приказките си,а съм сериозен!Както и да е 20-ката я оставете,давайте претенденти за Лагуната да стартираме!

Коментар

Bimero написа:
      Atanas71 написа:
      Bimero написа:
      Atanas71 написа:
      Bimero написа:
      Аз разбрах какъв е проблема на колегата,просто не му се вярва как моят кораб "МАЙКА" ще върви кантар с неговото "НАЗОБЕНО" 1.6.............................ей там е цялата работа!
      Ооо няма да сме на кантар колега аз при това което показваш ще съм далеч назад , там някаде още на старта за да повдигна налягането на газовия инжекцион за втория старт. Със теб само на бензин мога да се пусна на газ няма да е готино , "кантар работа-вятър работа"
      Ако си от София казвай къде и кога да идвам да премерим сили с Лагуната!Ако наистина имаш 2.0 20в турбо,мога да ти излезна с 20-ката!За старта с Купето обаче за да сме равностойни ще пръскам Нитро(50 шота)!Ако си съгласен пиши излизам моментално!
      Как от София колега , не съм "пораснал" толкова за да живея в София :D Аз съм от далечната задръстена провинция Карлово и ми е по-близо Калояново. Как така излизаш моментално колега, ние от провинцията първо трябва да заделим парички от няколко заплати зада си позволим такива луксове . Тук е България не София ние сме назад във времето.....До скоро се гонехме със Жигулки та сега Купето е като космически кораб в Карлово. Еех далеч сме ний
      Много комплексарско не мислиш ли?В профила ти не пише о ткъде си,затова и питам!Излизам моментално за да стане интересно(да си правим кефа)!Не съм искал да обидя никого,просто не си правя вятър на ............. с приказките си,а съм сериозен!Както и да е 20-ката я оставете,давайте претенденти за Лагуната да стартираме!
      Колега далеч съм от комплексите които мъчат дузина люде :D Написах го така с цел да те разсмея малко и да освежа настроението на четящите темата :D Друго щеше да звучи "немога от Карлово съм и няма как да стане на момента" Дано си ме разбрал правилно При някое от пътуванията ми до София не е проблем да направим някоя дръпка,но с Марчето че Купето не е за семейни пътувания а и още несъм му монтирал ГИ.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ще, ще , ще..... аре гонката чакаме..ако ти са стори малко 1.6 като кубатура търси хонда 1.6 и ше ти се разбият представите за победа над 1.6 , че и 1.5 на фиатите бензина им е слаб, бензиновите фияти някак си немогат да се докажат, като дизела (поне аз съм на тоя принцип, или дизел или няма да е фиат )постоянно гледам темата и чакам гонката, и съм потресен вече 5 страници само фафли , се едно съм в някой кръчма и чичетата много пияни спорят на кой му е по голям
        Punto JTD
        http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
          ще, ще , ще..... аре гонката чакаме..ако ти са стори малко 1.6 като кубатура търси хонда 1.6 и ше ти се разбият представите за победа над 1.6 , че и 1.5 на фиатите бензина им е слаб, бензиновите фияти някак си немогат да се докажат, като дизела (поне аз съм на тоя принцип, или дизел или няма да е фиат )постоянно гледам темата и чакам гонката, и съм потресен вече 5 страници само фафли , се едно съм в някой кръчма и чичетата много пияни спорят на кой му е по голям
          Не съм съгласен с теб има си доста пъргави фиатчета и бензинови , и дизелови , но от кола до кола има огромна разлика !
          Мощността продава коли, но въртящия момент печели състезания!

Коментар

Sony написа:
            Не съм съгласен с теб има си доста пъргави фиатчета и бензинови , и дизелови , но от кола до кола има огромна разлика !
            Мислиш ли Тази Лагуна като знам какъв параход е и за тези коне как върви...... е няма толкова пъргави фиатчета. Карал съм 2.0сс 115к.с. Лагуна и знам, че върви много по добре от който и да било модел на Фиат до тези коне ако не и по нагоре.

Коментар

Sony написа:
              jimi69 написа:
              карал съм и браво hgt, и пунто hgt ... неможаха да ми напраят кефа , сериозно ти казвам, не щото нямам бензин, щото съм ги пробвал още преди да си взема мойта кола. Незнам, поне на мене бензиновите не ми харесват така както дизела. И са доста по чупливи май май. Карабинерите в италия близо до мястото където живях, им купиха 2003 такива пунтота бензин 1.2 и 1.4 и след 1 година им ги смениха със такива JTD и М-jet сега... дали е, за икономия, дали е за здравина незнам... Дизела е феномен просто, JTD-to е невероятна машина но бензинките им някак си... незнам, само Lancia Delta мога да призная
              Punto JTD

Коментар

jimi69 написа:
                Sony написа:
                jimi69 написа:
                карал съм и браво hgt, и пунто hgt ... неможаха да ми напраят кефа , сериозно ти казвам, не щото нямам бензин, щото съм ги пробвал още преди да си взема мойта кола. Незнам, поне на мене бензиновите не ми харесват така както дизела. И са доста по чупливи май май. Карабинерите в италия близо до мястото където живях, им купиха 2003 такива пунтота бензин 1.2 и 1.4 и след 1 година им ги смениха със такива JTD и М-jet сега... дали е, за икономия, дали е за здравина незнам... Дизела е феномен просто, JTD-to е невероятна машина но бензинките им някак си... незнам, само Lancia Delta мога да призная
                Ммммм да газ за котлона нафта за трактора не село и бензин за да е кола .... колега земи се качи в бензинова кола а не в бензино подобна ти как очакваш да ти хареса бравото как върви като като и то като алфата няма живи съученици и за тези 12-20 години само му е вземано здравето ама то твоето пунто ще да е на реални километри
                Subaru B9 tribeca 3.0
                Peugeot 307 04
                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Колега качвал съм се във всяка една от тия хонди да я карам с които съм се гонил, като почнеш от 90 и стигнеш до VTI 160 коня и за тва ти казвам, че италянските бензинови коли не ме кефят. Алфа 156 2.0 т.спарк. е сравнително бавна кола сравнение с Хонда Сивик 1.6 113 коня англичанка. Един обикновен сивик 1.4 се стряска повече от браво 1.6. Нали ходя на гонки нали гледам кво става. Имаме един колега с типо 1.8 , 2 вала, правено там, незнам кво е правено и една тъпа английска хонда за 1500лв 113 коня върви почти колкото него, тва вървене ли му викаш на италянски бензин ?Типото е много яко, лично мене ми изглежда, като ново, и ме кефи, неискам колегата да се сърди ама тва е истината, с хонди да не се занимаваме.Дизела е ясно, че е всичко друго ама не и бърза кола, но за сметка на тва е по практична:по лесно се карапо добро сцепление има зиматапо бързо се изтегля от крастовищатамного по малко гориТрактор мрактор, ама дизел, като го напомпиш на 200 коня на гумите ти иска 7 литра нафта на 100км , я напомпи бензинка на 200 коня на гумите и ела ми кажи със 7 литра поне от бензиностанция до бензиностанция дали ще стигнеш.Тва няма нищо общо с темата ама даваме примери и искам да ти кажа, че дизела и по бавна да е, пак е по добре в някой случеи от бензина.Гледай сега, ако става дума за Ламбо и Ферари е така, както казваш, но в случея не се съгласявам с тебе.
                  Punto JTD

Коментар

Мойто пунто е на 289 000км в момента, поне така ми показа диагностиката, и всеки ден е гонкаджийски режим
                    Punto JTD

Коментар

Само да кажа,че днес Лагуната замери с така познатото ви Пунто,на което качвам клипове и негови стартове!Та в Лагуната бяхме 2-ма по 100кг+сандък с инструменти,в Пунтото само шофера!Старт от място до 120км/ч 3 коли за Лагуната,нагоре става грозно!

Коментар

Лагуната за мен си върви и това е положението, на много хора не им се ще да е така, но това си е истината.П.С Днес сложихме на едно Е46 320i диференциал от 320 дизел отново Е46 и на първа прави 70км

Коментар

chaveto написа:
                          Лагуната за мен си върви и това е положението, на много хора не им се ще да е така, но това си е истината.П.С Днес сложихме на едно Е46 320i диференциал от 320 дизел отново Е46 и на първа прави 70км
                          Чакай малко,на 320д Е46 дифа не е ли със същото предавателно число като на 320и Е46(а именно 3.45)!?

Коментар

Не знам колко е, но скоростите станаха страшно дълги.

Коментар

Бимеро утре през деня как си с времето мое да направиме сверката с Алфата ама ще тряя да е през деня,че вечерта съм на работа.

Коментар

Бим , нещо за мене имаш ли с шотове без каквото имаш аз съм 1372кубика 8 клапана без тунинг карантия в мотора , само с шушуар, за да ми вее перчема
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X