Bimero написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Laguna 1.9dci vs..................
Collapse
X
-
Bimero написа:Значи,аз първо искам да видя как ще вървя с СТОК jtd.Ako "препарирвам" наред вече ще има смисъл с чипнат екземпляр,НО ако вървя кантар или малко отпред...........................чипнато jtd ще ми сипе многоооооооо(поне 4-5 коли)!Мен въпроса ми е:Спрямо този клип: http://vbox7.com/play:b3f3e5a36d Как вървя със сток 1.9jtd(105,115к.с)!Ако има някой навит от София да замерим ще ми е интересно какъв ще е развоя!Сега,колата е на 80% сток(няма сериозни интервенций по нея)и ОЧЕВИДНО върви повече от СТОК такава Лагуна 1.9 120к.с!Аааааааааа и колата е Лагуна 1.9dci 120к.с 6-скорости(да не се бърка някой)!Та както казах,може някой от София да предложи да замеря със сток jtd-та да видим къде се класира Лагуната!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Не е менте - чува се въздушната струя. С повдигнат преден мост оборотите ще се вдигнат много много брутално по-бързо. Скоростомерът пропада, защото върти гуми през цялата първа предавка и след като включи втора гумите зацепват и нормално пада в този момент скоростта, тъй като оборотите намаляват. На 80-90 ти пада за момент поради връщането на газта и превключването на предавките.
Коментар
-
popara801 написа:Колега търси 1.6 90к.с От 1.6 103 ще падаш.Мощността продава коли, но въртящия момент печели състезания!
Коментар
-
Airfan написа:Не е менте - чува се въздушната струя. С повдигнат преден мост оборотите ще се вдигнат много много брутално по-бързо. Скоростомерът пропада, защото върти гуми през цялата първа предавка и след като включи втора гумите зацепват и нормално пада в този момент скоростта, тъй като оборотите намаляват. На 80-90 ти пада за момент поради връщането на газта и превключването на предавките.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Airfan написа:Не е менте - чува се въздушната струя. С повдигнат преден мост оборотите ще се вдигнат много много брутално по-бързо. Скоростомерът пропада, защото върти гуми през цялата първа предавка и след като включи втора гумите зацепват и нормално пада в този момент скоростта, тъй като оборотите намаляват. На 80-90 ти пада за момент поради връщането на газта и превключването на предавките.
Коментар
-
Atanas71 написа:Airfan написа:Не е менте - чува се въздушната струя. С повдигнат преден мост оборотите ще се вдигнат много много брутално по-бързо. Скоростомерът пропада, защото върти гуми през цялата първа предавка и след като включи втора гумите зацепват и нормално пада в този момент скоростта, тъй като оборотите намаляват. На 80-90 ти пада за момент поради връщането на газта и превключването на предавките.Atanas71 написа:Bimero написа:Значи,аз първо искам да видя как ще вървя с СТОК jtd.Ako "препарирвам" наред вече ще има смисъл с чипнат екземпляр,НО ако вървя кантар или малко отпред...........................чипнато jtd ще ми сипе многоооооооо(поне 4-5 коли)!Мен въпроса ми е:Спрямо този клип: http://vbox7.com/play:b3f3e5a36d Как вървя със сток 1.9jtd(105,115к.с)!Ако има някой навит от София да замерим ще ми е интересно какъв ще е развоя!Сега,колата е на 80% сток(няма сериозни интервенций по нея)и ОЧЕВИДНО върви повече от СТОК такава Лагуна 1.9 120к.с!Аааааааааа и колата е Лагуна 1.9dci 120к.с 6-скорости(да не се бърка някой)!Та както казах,може някой от София да предложи да замеря със сток jtd-та да видим къде се класира Лагуната!колела кво те гони бе колега :D
Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Как ще е във въздуха бе пич,ти кола карал ли си някога?Много ясно,че ще подскача на горе на долу километража като колата все още върти гуми а той сменя предавка за да не губи време в буксуване,при положение,че колата има сила да поеме на по-високата предавка.И между др. откъде тия 340 нютона,аз в нета виждам 270?А и мое да остаиш 1 телефон на ЛС кат се опраи времето да сверяваме.
Коментар
-
majarina написа:Как ще е във въздуха бе пич,ти кола карал ли си някога?Много ясно,че ще подскача на горе на долу километража като колата все още върти гуми а той сменя предавка за да не губи време в буксуване,при положение,че колата има сила да поеме на по-високата предавка.И между др. откъде тия 340 нютона,аз в нета виждам 270?А и мое да остаиш 1 телефон на ЛС кат се опраи времето да сверяваме.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
majarina написа:Как ще е във въздуха бе пич,ти кола карал ли си някога?Много ясно,че ще подскача на горе на долу километража като колата все още върти гуми а той сменя предавка за да не губи време в буксуване,при положение,че колата има сила да поеме на по-високата предавка.И между др. откъде тия 340 нютона,аз в нета виждам 270?А и мое да остаиш 1 телефон на ЛС кат се опраи времето да сверяваме.
Коментар
-
majarina написа:Как ще е във въздуха бе пич,ти кола карал ли си някога?Много ясно,че ще подскача на горе на долу километража като колата все още върти гуми а той сменя предавка за да не губи време в буксуване,при положение,че колата има сила да поеме на по-високата предавка.И между др. откъде тия 340 нютона,аз в нета виждам 270?А и мое да остаиш 1 телефон на ЛС кат се опраи времето да сверяваме.Започнал съм да карам много отдавна.Не е нужно да задаваш такива въпроси за да изпъкнеш като голям рацер разбирач :D Сам си задавай и отговаряй на подобни въпроси как този кораб с тази мощност ще върти гуми при 60км/ч ...
Рибарлъка е забранен в момента. Мога лично да ти покажа ускорение с настоящото ми Купе 20В турбо 220к.с. чисто заводско изпълнение с малко поизбягали коне пилене на гуми и на трета , но това вече е друга бира. Лично ако имаш желание може да те повозя , но без клипове . Често пътувам към София. Ако решиш нещо пиши на Л.С. да ти кажа кога ще пътувам. И нищо лично ще пием и по бира след това. :D
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Bimero написа:Аз разбрах какъв е проблема на колегата,просто не му се вярва как моят кораб "МАЙКА" ще върви кантар с неговото "НАЗОБЕНО" 1.6.............................ей там е цялата работа!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Bimero написа:Аз разбрах какъв е проблема на колегата,просто не му се вярва как моят кораб "МАЙКА" ще върви кантар с неговото "НАЗОБЕНО" 1.6.............................ей там е цялата работа!
Коментар
-
Bimero написа:Atanas71 написа:Bimero написа:Аз разбрах какъв е проблема на колегата,просто не му се вярва как моят кораб "МАЙКА" ще върви кантар с неговото "НАЗОБЕНО" 1.6.............................ей там е цялата работа!ние сме назад във времето.....До скоро се гонехме със Жигулки та сега Купето е като космически кораб в Карлово. Еех далеч сме ний
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар