Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Laguna 1.9dci vs..................

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.9dci, го има в две разновидности:1.9dci 105 коня 5 скорости1.9dci 120 коня 6 скорости
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
      1.9dci, го има в две разновидности:1.9dci 105 коня 5 скорости1.9dci 120 коня 6 скорости
      Ако е 105 коня,според мен ще изостане от 1.9 jtd (115) ,докато при 120 к.с. ще е много интересно пак срещу същото jtd.Вече ремапа ще наклони везните в полза на фиата.
      ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Значи,аз първо искам да видя как ще вървя с СТОК jtd.Ako "препарирвам" наред вече ще има смисъл с чипнат екземпляр,НО ако вървя кантар или малко отпред...........................чипнато jtd ще ми сипе многоооооооо(поне 4-5 коли)!Мен въпроса ми е:Спрямо този клип: http://vbox7.com/play:b3f3e5a36d Как вървя със сток 1.9jtd(105,115к.с)!Ако има някой навит от София да замерим ще ми е интересно какъв ще е развоя!Сега,колата е на 80% сток(няма сериозни интервенций по нея)и ОЧЕВИДНО върви повече от СТОК такава Лагуна 1.9 120к.с!Аааааааааа и колата е Лагуна 1.9dci 120к.с 6-скорости(да не се бърка някой)!Та както казах,може някой от София да предложи да замеря със сток jtd-та да видим къде се класира Лагуната!

Коментар

Bimero написа:
          Както се вижда на клипа след лекото освежаване,0-100км/ч около 9сек,което е с около 2сек. по-добро от заводските данни!
          Аз се сещам само за едно освежаване, дето може да свали 2сек. на 0-100 ....
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Bimero написа:
            Значи,аз първо искам да видя как ще вървя с СТОК jtd.Ako "препарирвам" наред вече ще има смисъл с чипнат екземпляр,НО ако вървя кантар или малко отпред...........................чипнато jtd ще ми сипе многоооооооо(поне 4-5 коли)!Мен въпроса ми е:Спрямо този клип: http://vbox7.com/play:b3f3e5a36d Как вървя със сток 1.9jtd(105,115к.с)!Ако има някой навит от София да замерим ще ми е интересно какъв ще е развоя!Сега,колата е на 80% сток(няма сериозни интервенций по нея)и ОЧЕВИДНО върви повече от СТОК такава Лагуна 1.9 120к.с!Аааааааааа и колата е Лагуна 1.9dci 120к.с 6-скорости(да не се бърка някой)!Та както казах,може някой от София да предложи да замеря със сток jtd-та да видим къде се класира Лагуната!
            Стоково Браво жтд 105 ще го хапнеш лесно, чипосано ще ти се озъби доста, а ако е в кондиция ще те вземе. Със стоково Стило 115 ще сте на кантар, а чипосано ще те вземе с доста предполагам.

Коментар

Еми на миналата страница ти дадох клип,как върви стоково jtd 115,в купе от Алфа Ромео 156. Пиши в темата кога ще си на горубляне и може да премериме с Алфата ако имам възможност

Коментар

emzo написа:
                Bimero написа:
                Както се вижда на клипа след лекото освежаване,0-100км/ч около 9сек,което е с около 2сек. по-добро от заводските данни!
                Аз се сещам само за едно освежаване, дето може да свали 2сек. на 0-100 ....
                http://www.tuning.bg/forums/index.php?/topic/64313-peugeot-205-19-vs-golf-3-19tdi-vs-renaut-laguna-19dci/page__st__20Сега няма да се правя на циганин..............................серизен съм.КОЛАТА НЯМА ЧИП!С малко по-високо налягане на турбото е,но ДОТАМ.Колата е с дебитомер от 2.2dci и в момента с този дебитомер и по-високото налягане колата НЕ ТРУПА/ДАВА ГРЕШКИ и върви наиситна ДОВОЛНО!Абсолютно всичко друго по колата е СТОК и не е докосвано(освен за да се провери дали е изправно ехнически)!

Коментар

majarina написа:
                  Еми на миналата страница ти дадох клип,как върви стоково jtd 115,в купе от Алфа Ромео 156. Пиши в темата кога ще си на горубляне и може да премериме с Алфата ако имам възможност
                  Следи тази тема,ако имаш интерес и ще разбереш кога се събираме.Ако ли не ще пишеш тук и ще се разберем!http://www.tuning.bg/forums/index.ph...f%d0%bd%d0%b5/

Коментар

Колега, леко по-високото налягане може да ти свали ускорението с няколко секунди, колега. Но ти го знаеш, а и се вижда на клипа разлика от 2 секунди грубо.

Коментар

Еми са понадута или не,той си е казал кво е направил,всеки сам си преценява. Щом казва,че няма чип аз го приемам за истина,до сега не съм видял Бимеро да е излъгал някъде. Мен лично ще ми е интересно да премериме,особено като Лагуната си е освежена и поотпушена,така като гледам клипа си върви мъжйата за тоя мотор.

Коментар

Airfan написа:
                        Колега, леко по-високото налягане може да ти свали ускорението с няколко секунди, колега. Но ти го знаеш, а и се вижда на клипа разлика от 2 секунди грубо.
                        Колата е СТОК!Сега,който разбира(говорим технически)знае какво искам да кажа!Колата НЕ дава ГРЕШКИ,стойностите от Клипа(диагностичната програма)показват,че колата приема стойностите,които са и зададени(въпреки нещата направени от мен).Най-големия проблем(кулера,който беше спукан)беше отстранен,и явно от там колата е трупала грешки(главно то дебитомера който е давал "не бивали" стойности).Важното е да даваме газ!Който иска да замерим да пише.Имам ли възможност ще откликна на всяко предложение!

Коментар

majarina написа:
                          Еми са понадута или не,той си е казал кво е направил,всеки сам си преценява. Щом казва,че няма чип аз го приемам за истина,до сега не съм видял Бимеро да е излъгал някъде. Мен лично ще ми е интересно да премериме,особено като Лагуната си е освежена и поотпушена,така като гледам клипа си върви мъжйата за тоя мотор.
                          Само да се оправи времето пиши ако си свободен да ходим да караме,пък и да падна за мен е важно да си правим кефа и да се учим един от друг.Пък видиш ли взема да се надъхам и Лагуната да засилвам(имаме в сервиза една турбина от Х5,правилният размер кулер ,и знам кой ще я мапне като хората не е далеч "само" на 120км пт София)!Сега се сетих!!!Съвсем ОФИЦИАЛНО предизвиквам някой каращ Браво 1.6 16в 103к.с!Какъвто иска старт НЯМАМ претенций,само и само да развенчая ЗА МЕН загадката:"Има ли нещо вярно в митовете за Ино и шееес.............."!Предложението ми е сериозно,видео ще има със сигурност какъвто и да е развоя!

Коментар

Колега търси 1.6 90к.с От 1.6 103 ще падаш.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              От опит глава не боли...................

Коментар

popara801 написа:
                                Проверено лично, и не вярно! тоя с иноишес да си носи бинокъл

Коментар

Working...
                                X