1.9dci, го има в две разновидности:1.9dci 105 коня 5 скорости1.9dci 120 коня 6 скорости
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Laguna 1.9dci vs..................
Collapse
X
-
nikolce написа:1.9dci, го има в две разновидности:1.9dci 105 коня 5 скорости1.9dci 120 коня 6 скоростиex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
-
Значи,аз първо искам да видя как ще вървя с СТОК jtd.Ako "препарирвам" наред вече ще има смисъл с чипнат екземпляр,НО ако вървя кантар или малко отпред...........................чипнато jtd ще ми сипе многоооооооо(поне 4-5 коли)!Мен въпроса ми е:Спрямо този клип: http://vbox7.com/play:b3f3e5a36d Как вървя със сток 1.9jtd(105,115к.с)!Ако има някой навит от София да замерим ще ми е интересно какъв ще е развоя!Сега,колата е на 80% сток(няма сериозни интервенций по нея)и ОЧЕВИДНО върви повече от СТОК такава Лагуна 1.9 120к.с!Аааааааааа и колата е Лагуна 1.9dci 120к.с 6-скорости(да не се бърка някой)!Та както казах,може някой от София да предложи да замеря със сток jtd-та да видим къде се класира Лагуната!
Коментар
-
Bimero написа:Значи,аз първо искам да видя как ще вървя с СТОК jtd.Ako "препарирвам" наред вече ще има смисъл с чипнат екземпляр,НО ако вървя кантар или малко отпред...........................чипнато jtd ще ми сипе многоооооооо(поне 4-5 коли)!Мен въпроса ми е:Спрямо този клип: http://vbox7.com/play:b3f3e5a36d Как вървя със сток 1.9jtd(105,115к.с)!Ако има някой навит от София да замерим ще ми е интересно какъв ще е развоя!Сега,колата е на 80% сток(няма сериозни интервенций по нея)и ОЧЕВИДНО върви повече от СТОК такава Лагуна 1.9 120к.с!Аааааааааа и колата е Лагуна 1.9dci 120к.с 6-скорости(да не се бърка някой)!Та както казах,може някой от София да предложи да замеря със сток jtd-та да видим къде се класира Лагуната!
Коментар
-
emzo написа:Bimero написа:Както се вижда на клипа след лекото освежаване,0-100км/ч около 9сек,което е с около 2сек. по-добро от заводските данни!
Коментар
-
majarina написа:Еми на миналата страница ти дадох клип,как върви стоково jtd 115,в купе от Алфа Ромео 156. Пиши в темата кога ще си на горубляне и може да премериме с Алфата ако имам възможност
Коментар
-
Еми са понадута или не,той си е казал кво е направил,всеки сам си преценява. Щом казва,че няма чип аз го приемам за истина,до сега не съм видял Бимеро да е излъгал някъде. Мен лично ще ми е интересно да премериме,особено като Лагуната си е освежена и поотпушена,така като гледам клипа си върви мъжйата за тоя мотор.
Коментар
-
Airfan написа:Колега, леко по-високото налягане може да ти свали ускорението с няколко секунди, колега. Но ти го знаеш, а и се вижда на клипа разлика от 2 секунди грубо.
Коментар
-
majarina написа:Еми са понадута или не,той си е казал кво е направил,всеки сам си преценява. Щом казва,че няма чип аз го приемам за истина,до сега не съм видял Бимеро да е излъгал някъде. Мен лично ще ми е интересно да премериме,особено като Лагуната си е освежена и поотпушена,така като гледам клипа си върви мъжйата за тоя мотор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар