Еми то ти пишеш във всяка тема за тоя голф и аз за това се намесих,че не е толкова сложно едно стило жтд с хубав ремап да ти свие сърмите на тедеито ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мечо очиларка Е300тд вс фиат купе 1.8
Collapse
X
-
А бе каквото и да си говорим тогава, когато излезе АРЛ-а, това беше невероятен двигател.ФВ от тия 1.9 да изкарат 150кс, това се постигна 2 години по-късно от Фиат и то само с 2.4 двигател. Но пък за сметка на това дори и въртящия момент им остана по-назад.А и да не говорим, че този въртящ момент, от тази кубатура и до ден днешен от Фиат го "покриват" само в една специална Алфа и в една единствена Делта.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Valiosport написа:nsn, викаш, че биеш голф 4 ПД 130к.с. нещо клип за да го вида ?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:Valiosport написа:nsn, викаш, че биеш голф 4 ПД 130к.с. нещо клип за да го вида ?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
BO написа:Александър Алексиев написа:Колеги..... са се сетих да ръчна пак в л*****а :P да видя какво ще кажете.... имах гонка с митсубиши галант 2.4 V6 24V...GDI го водят, то е около 1400+ кг аз 1550...разликата е стотина килограма. Гонките 3-4 бяха от старт до 220+ на 800 може би 1000м, то е с ръчни скорости аз автомат...айде да чуя...щото не повярвах на резултата аз самияMercedes E300TD
Fiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
me4o1982 написа:BO написа:Александър Алексиев написа:Колеги..... са се сетих да ръчна пак в л*****а :P да видя какво ще кажете.... имах гонка с митсубиши галант 2.4 V6 24V...GDI го водят, то е около 1400+ кг аз 1550...разликата е стотина килограма. Гонките 3-4 бяха от старт до 220+ на 800 може би 1000м, то е с ръчни скорости аз автомат...айде да чуя...щото не повярвах на резултата аз самияFIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
мечока сигурно и това ще бие: http://auto.ferrari.com/en_EN/sports...ferrari-fxx-k/1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
vicool написа:me4o1982 написа:BO написа:Александър Алексиев написа:Колеги..... са се сетих да ръчна пак в л*****а :P да видя какво ще кажете.... имах гонка с митсубиши галант 2.4 V6 24V...GDI го водят, то е около 1400+ кг аз 1550...разликата е стотина килограма. Гонките 3-4 бяха от старт до 220+ на 800 може би 1000м, то е с ръчни скорости аз автомат...айде да чуя...щото не повярвах на резултата аз самияMercedes E300TD
Fiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
Valiosport написа:Добре ускорява Мерцедеса, само не разбрах кой точно модел и кой двигател?Mercedes E300TD
Fiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
На Булгара събота идва един колега с такъв мерцедес и замерихме един път, грозна гледка беше, мерца изостава с доста.Сега с друг такъв може и да е друг развоя, защото незнам конкретния мерц в какво състояние е, но ако си от София може да замерим при подходящо време, то където купе там и пунто, моторите са еднаквиpunto HGT
Коментар
-
didich написа:На Булгара събота идва един колега с такъв мерцедес и замерихме един път, грозна гледка беше, мерца изостава с доста.Сега с друг такъв може и да е друг развоя, защото незнам конкретния мерц в какво състояние е, но ако си от София може да замерим при подходящо време, то където купе там и пунто, моторите са еднаквиMercedes E300TD
Fiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
me4o1982 написа:Не съм от София. Купето не върви като пунтака, по-лекичък си. Мерил съм го с пунто, мисля че ГТ се водеше по-старото 1.4 турбо. След 130-40 вече му дърпам леко, но то беше пораздрънкано, сигурно читаво ще е пред менBravo 1.9d 97г
Коментар
-
me4o1982 написа:didich написа:На Булгара събота идва един колега с такъв мерцедес и замерихме един път, грозна гледка беше, мерца изостава с доста.Сега с друг такъв може и да е друг развоя, защото незнам конкретния мерц в какво състояние е, но ако си от София може да замерим при подходящо време, то където купе там и пунто, моторите са еднаквиpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар