didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мечо очиларка Е300тд вс фиат купе 1.8
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Princo написа:Онази вечер си играхме доста с една 5ца 2.0 TDI.Ми някъде с една кола го бия,при положение че стилото може да се понапомпа.С АРЛ 150 съм се пускал,само че беше към 180 к.с с чип,до 3та сме на едно,сложи ли 4-та ми дърпа,не виждам какъв е проблема примерно ако стилото се мапне добре да го бие. П.П Дидич,само за спорта ми е изключително интересно да се пуснем,че в СтЗ няма пунто ХГТ ...Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Не,не беше чак толкова назобан голфа.Не знам дали е чип или пауър бокс,щото едни ми казаха че е с бокс,други с чип,при всички положения не беше сток. Пускал съм между другото и с голф4 1.9 ПД 131 мисля че се води,бия ама с кола и половина. П.П Тая вечер може да направя един клип как ми е ускорението ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:Не,не беше чак толкова назобан голфа.Не знам дали е чип или пауър бокс,щото едни ми казаха че е с бокс,други с чип,при всички положения не беше сток. Пускал съм между другото и с голф4 1.9 ПД 131 мисля че се води,бия ама с кола и половина. П.П Тая вечер може да направя един клип как ми е ускорението ...Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Princo, ако ARL-а е вървящ не можеш го би каквито и чипове да си слагаш на колата Такова стило съм карал и доста други дизелови коли и по еластичен мотор от ARL не съм карал спрямо мощността му, а ако се ремапне ARL-а какво правим тогава ?Какво ще трябва да смениш за да докараш 200к.с.Princo написа:Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Princo, ако ARL-а е вървящ не можеш го би каквито и чипове да си слагаш на колата Такова стило съм карал и доста други дизелови коли и по еластичен мотор от ARL не съм карал спрямо мощността му, а ако се ремапне ARL-а какво правим тогава ?Какво ще трябва да смениш за да докараш 200к.с.Princo написа:Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Valiosport написа:Princo, ако ARL-а е вървящ не можеш го би каквито и чипове да си слагаш на колата Такова стило съм карал и доста други дизелови коли и по еластичен мотор от ARL не съм карал спрямо мощността му, а ако се ремапне ARL-а какво правим тогава ?Какво ще трябва да смениш за да докараш 200к.с.Princo написа:Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Valiosport написа:Princo, ако ARL-а е вървящ не можеш го би каквито и чипове да си слагаш на колата Такова стило съм карал и доста други дизелови коли и по еластичен мотор от ARL не съм карал спрямо мощността му, а ако се ремапне ARL-а какво правим тогава ?Какво ще трябва да смениш за да докараш 200к.с.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
http://youtu.be/Nw8yAWQ2TRI - От място,че ме домързя да го кача снощи и него от телефона ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
nsn написа:Valiosport написа:Princo, ако ARL-а е вървящ не можеш го би каквито и чипове да си слагаш на колата Такова стило съм карал и доста други дизелови коли и по еластичен мотор от ARL не съм карал спрямо мощността му, а ако се ремапне ARL-а какво правим тогава ?Какво ще трябва да смениш за да докараш 200к.с.Princo написа:Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар