успяхте да промените тотално смисъла на темата ми, но тва е интересно и полезно да се знае все пак моята тема беше чикиджийска, да разбера как мислят фиат фанатиците :D ... преди 4 години и аз мислех че фичко е най-бърз...но кораба ми разби фантазийте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мечо очиларка Е300тд вс фиат купе 1.8
Collapse
X
-
majarina написа:Бимеро,пичага не рабираш кво ти казвам.Говорех предимно за коли 2002-2004 там за мене jtd-to e номер 1,под чадилка визирам най-вече тди все пак и тва е немски дизел,нали така? Бмв в тия години са слаби в малкия клас,на тях силата им е в 3те литра. Карал съм всичките изброени от тебе автомобили,колкото и да ти е чудно,та не е нужно да ми показваш нищо и да ме возиш в квото и да било. Подразни ме изказването ти за изоставането с некви години,което все още твърдя,че е нелепо,а това,че Бмв имат най-силния 3литров мотор никога не съм го отричал,напротив евала за Mpower дизела тая кола си е космос. От софия съм,ще следя темата и ако имам възможност,което рядко се случва,ще взема Алфата и ще дойда на горубляне да се реши въпроса на място и всичко ще е 6 точки. Не те нападам по никакъв начин,за мене тва е лаф и нищо др. Та така ако се случи така,че да се видиме задължително ще премериме силите и с немския,и с френския дизел.
Коментар
-
Kuku написа:Александър Алексиев написа:....fiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
от един замеделец в едно монтанско село. нов внос е... той го е взел на далавера но не му трябва, той си кара комбайните :P да му е правено.... помислих си го,но пък гледам дават му добро ускорение в нета. Бе то добре че е така че да скочиш от бърза на по-бавна кола е доста гадно, добре че е по-бързичка че иначе сигурно щях да я намразя след времеfiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
Bimero написа:Ти сериозно ли???????????И къде видя X-drive система в този тест????????????????????????Само се заяждате,тъпо е и не мисля,че някой ви предизвиква!
Коментар
-
Колеги..... са се сетих да ръчна пак в л*****а :P да видя какво ще кажете.... имах гонка с митсубиши галант 2.4 V6 24V...GDI го водят, то е около 1400+ кг аз 1550...разликата е стотина килограма. Гонките 3-4 бяха от старт до 220+ на 800 може би 1000м, то е с ръчни скорости аз автомат...айде да чуя...щото не повярвах на резултата аз самияfiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
Александър Алексиев написа:Колеги..... са се сетих да ръчна пак в л*****а :P да видя какво ще кажете.... имах гонка с митсубиши галант 2.4 V6 24V...GDI го водят, то е около 1400+ кг аз 1550...разликата е стотина килограма. Гонките 3-4 бяха от старт до 220+ на 800 може би 1000м, то е с ръчни скорости аз автомат...айде да чуя...щото не повярвах на резултата аз самияA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
rotdot
-
BO написа:Александър Алексиев написа:Колеги..... са се сетих да ръчна пак в л*****а :P да видя какво ще кажете.... имах гонка с митсубиши галант 2.4 V6 24V...GDI го водят, то е около 1400+ кг аз 1550...разликата е стотина килограма. Гонките 3-4 бяха от старт до 220+ на 800 може би 1000м, то е с ръчни скорости аз автомат...айде да чуя...щото не повярвах на резултата аз самияfiat coupe 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар