Доста пред тебе с минимум 4-5коли.Мерца за стартове не става-много е тромав и да не възникне спор,направи клип от място на 400м като преди старта си нулирай километража(ще пътуваш минимум 16сек)[/quote]то са заваля сняг така че няма да се правя на рацер скоро.... а то и мерак мина вече е да квото и да си приказваме бензин с турбо па дори и 1.4 срещу печка.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мечо очиларка Е300тд вс фиат купе 1.8
Collapse
X
-
Току-що се возих в 1 такъв Мечок - Е300 ТД, автомат. 1 приятел го намерил и иска да го купува, та ме повика с него. Ходихме на летището в Павликени, на което се провеждаха преди много гонки. Не съм го мерил колко е дълго. То е селскостопанско летище. Предполагам, че има 400 метра. С Фиата по спомен там спокойно правех 120-130 и имах време спокойно да си спра. Този Мечок с 3-ма души едвам закачи 130. Това нормално ли е или този е много спрял ? Уж се усеща, че има доста тяга, а нещо ускорение не се усеща...
Коментар
-
Bane
-
Аз съм карал с пунтото с/у мерцедес дизел 177к.с. Е клас /от по старите очиларки/, тоя мотор незнам с какъв обем беше, най вероятно е 3л., но гонка буквално нямаше, на всяка скорост си му слагам доволно, колко е бил в час мерца не мога да кажа, но тая кола определено не е за тая работа, по скоро да си джиткаш на климатик с 50-60км/ч из града и да ти е удобно в кожения салонpunto HGT
Коментар
-
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxСега съм с Рено, миниван - 75 коня и до сега съм наказал 2 Голф 3-ки на светофарни гонки и една 318-ка седан, Е36. Ама не смея да се пускам много, много... че направо мога да заспя, докато ускори това Ренде, макар че доста върви като за 75 коня кола... Приемам предизвикателства от съфорумци някое пунто 60 коня :D или Браво ТД75 или 1.4 75 коня :D Може и Стило. Те май имаха 1.2 мотор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар