как ще се развие според васмечо е 1555кг празен и е автомат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мечо очиларка Е300тд вс фиат купе 1.8
Collapse
X
-
Re: мечо очиларка Е300тд вс фиат купе 1.8
Александър Алексиев написа:как ще се развие според васмечо е 1555кг празен и е автоматВсяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
е компресора е 180-90 коня. фичката ми е 131 атмосферен.С това фиатче съм наказвал не един 220цди 150 коня и пасати 2.0тди 140...върви си както трябва вървеше де че сега е на газ ииии знаете какво се случва с дюзите...но скоро ще ги отпуша Нека някой с преки наблюдения върху двете коли да изкаже мнение...ако има такъв точно деfiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
injekciona написа:Имам купе 1.8, тези дни имах допир с точно същия мерцедес автомат и направо съм шокиран как върви този кораб. Според мен нямаш много шансfiat coupe 1.8 16V
Коментар
-
Александър Алексиев написа:injekciona написа:Имам купе 1.8, тези дни имах допир с точно същия мерцедес автомат и направо съм шокиран как върви този кораб. Според мен нямаш много шанс
Коментар
-
0-100 e 8,9 секунди за мерцедеса, макарона незнам с какво време е но 2,0 HGT e 8,5 секунди от 0 до 100. Баркета на базата на купето на пунто с мотор 1,8 дава 8,9 секунди.Според мен работата отива за мерцедеса да бие.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар