Здравейте колеги.Карам Браво ХГТ 155-цата . Искам да попоитам с какви коли мога да я пробвам дали е арна или не . Всмисал пускал сам я срещу БМВ 324 бензинка и да ви кажа държа ме на нокти до края ... с не повече от кола растояние да съм го взел . Има едно фиат пунто 1.4 или 1.6 турбо (варненско) което от доста време иска да се пуснем но се засичаме само на бензиностанцията през деня когато и двамата не можем.. та въпроса ми е дали имам шанс със това пунто или не ... бравото ми е стокарка да кажа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ХГТ вс Пунто турбо ?
Collapse
X
-
Колега, сигурен ли си за БМВ-то, че е било 2.4 (вероятно имаш предвид 2.5). А щом си го бил, значи е било най-много 323-ка. В интерес на истината и ХГТ-то не е много пъргаво в ниските. И двете коли идват в час след 3000 оборота. На мен 325-ца ми се опъва, а съм с 2.4 с чип.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
-
Ами колега не сам сигурен за двигателя но след като свършихме с гонката се паркнахме на един паркинг и колегата със бмв-то слезе подивял и почна с висок тон да говори на мен и на приятеля които беше с мен . Вика ни ’’вий нормални ли сте кво карате ’’ а у от приказка на приказка го попитахме какво е бмв-то помня че каза че е около 200 коня и по изражението разбрах че мн съм му бръкнал в мозъка ... наистина беше почервенял от яд .. да се има на предвид че карам без дебитомер защото се скапи нещо а и не мога точно сега да се бръкна за 200 китна за нов ... и така колега нали ти казвам само за конете сам сигурен но за литража на двигателя не сам 100% сигурен
Коментар
-
Пусни се срещу 4-ри цилиндров атмосферен двигател, примерно браво или купе 1.8 или 2.00 и ще разбереш колко ти е бърза колата, нищо че е с 5 цилиндъра и 30-40 коня отгореКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Пусни се срещу 4-ри цилиндров атмосферен двигател, примерно браво или купе 1.8 или 2.00 и ще разбереш колко ти е бърза колата, нищо че е с 5 цилиндъра и 30-40 коня отгоре3.0CRD
Коментар
-
Пък и да го оплювате не се засягам от коментарите ви ... точно на такива като вас се радвам най-много защото наистина Фиат като марка не е кой знае каква кола но като се пънете зад едно такова и тогава ви хваща яд защото карате коли за по 5-6 хиляди и на горе а аз за 2 хиляди и малко и пак е по бърза от тези ’’гермаснки бегачки’’ АКО АДМИНА СЛЕДИ ТЕМАТА ДА Я ЗАКЛЮЧВА ЗАЩОТО ВИЕ ЯВНО НЕ ГЛЕДАТЕ КАКВО ПИТАМ А ГОВОРИТЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ не искам да обидя никоя марка автомобили само за ИНФО
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар