hepatitora написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видео с гонки!
Collapse
X
-
братле малко да те надъхам за Хондите-1.8 атмосференhttp://www.vbox7.com/play:e3b0d4c31bСъжалявам за старта,бях със чисто нови зимни гуми,но си трябват сликове иначе нямам 1-ва и 2-ра
Коментар
-
pano написа:братле малко да те надъхам за Хондите-1.8 атмосференhttp://www.vbox7.com/play:e3b0d4c31bСъжалявам за старта,бях със чисто нови зимни гуми,но си трябват сликове иначе нямам 1-ва и 2-ра
Коментар
-
сутринта се гоних с голф 4 90коня + чеп и кулер и ме е много яд , че нямах с кво да направя клип, да гледате ластици, от старт и от летящ старт Спирам аз да си зареждам и некъв с голф ми вика - тва май е тунинг , като гледам стоповете... айде вика да ги гоним Тръгваме:1ва 2ра3та никъв шанс.Тя вика е по тежка мойта, добре, ок. До максимална скорост на правата. Тръгнахме от 90 след камерата до 180 един тир растояние Много ма е яд, че не го снимах, гонката се получи много добре. Мисля, да си инсталирам снимачна техника в колата, да покажа, че помпа дюза не е по добре от JTD комън рейла, тъй, като много обиждат JTD-to Коли до 120 коня освен хонда пунтото ги шамаросва много. Представям си, като го направя кво ше става, гоуфове моуфове , хаудита маудита ..... ше има да нареждат паккккк Само на думи много им бягат колите, иначе на гонките... почват управдания, като тоя с лагуната, много бягала ХА ХА ХА.Италянските може да не са най здравите, ама дизела е феномен просто, толкова зор и да неиска да се чупи... ПОКЛОН просто.
Коментар
-
jimi69 написа:сутринта се гоних с голф 4 90коня + чеп и кулер и ме е много яд , че нямах с кво да направя клип, да гледате ластици, от старт и от летящ старт Спирам аз да си зареждам и некъв с голф ми вика - тва май е тунинг , като гледам стоповете... айде вика да ги гоним Тръгваме:1ва 2ра3та никъв шанс.Тя вика е по тежка мойта, добре, ок. До максимална скорост на правата. Тръгнахме от 90 след камерата до 180 един тир растояние Много ма е яд, че не го снимах, гонката се получи много добре. Мисля, да си инсталирам снимачна техника в колата, да покажа, че помпа дюза не е по добре от JTD комън рейла, тъй, като много обиждат JTD-to Коли до 120 коня освен хонда пунтото ги шамаросва много. Представям си, като го направя кво ше става, гоуфове моуфове , хаудита маудита ..... ше има да нареждат паккккк Само на думи много им бягат колите, иначе на гонките... почват управдания, като тоя с лагуната, много бягала ХА ХА ХА.Италянските може да не са най здравите, ама дизела е феномен просто, толкова зор и да неиска да се чупи... ПОКЛОН просто.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
fast_ghost написа:jimi69 написа:сутринта се гоних с голф 4 90коня + чеп и кулер и ме е много яд , че нямах с кво да направя клип, да гледате ластици, от старт и от летящ старт Спирам аз да си зареждам и некъв с голф ми вика - тва май е тунинг , като гледам стоповете... айде вика да ги гоним Тръгваме:1ва 2ра3та никъв шанс.Тя вика е по тежка мойта, добре, ок. До максимална скорост на правата. Тръгнахме от 90 след камерата до 180 един тир растояние Много ма е яд, че не го снимах, гонката се получи много добре. Мисля, да си инсталирам снимачна техника в колата, да покажа, че помпа дюза не е по добре от JTD комън рейла, тъй, като много обиждат JTD-to Коли до 120 коня освен хонда пунтото ги шамаросва много. Представям си, като го направя кво ше става, гоуфове моуфове , хаудита маудита ..... ше има да нареждат паккккк Само на думи много им бягат колите, иначе на гонките... почват управдания, като тоя с лагуната, много бягала ХА ХА ХА.Италянските може да не са най здравите, ама дизела е феномен просто, толкова зор и да неиска да се чупи... ПОКЛОН просто.
Коментар
-
колега джими на летящ от 90-180 не че нещо но няма да можеш да видиш задния номер на голфа щом е с чип и още нещо голф тди-131кс на 400м вдига около 140км вие на каква дистанция се бягате щом сте равни до 120км това пунто стана новият хит след легендата ЕДНОИШЕС бяга всичко наредщом искаш коли до 120кс се пусни с една астра 2000куб 8кл 115кс и си вземи бинокъл пробвай и поло G-40 и тогава вдигаи летвата толкова високо а именно коли до 120ксзабравих пусни се и със стило жтд 115 но на 400м снимаи и пускаи клипчета и тогава се хвали че караш самолетBravo 1.9d 97г
Коментар
-
jimi69 написа:сутринта се гоних с голф 4 90коня + чеп и кулер Мисля, да си инсталирам снимачна техника в колата, да покажа, че помпа дюза не е по добре от JTD комън рейлаjimi69 написа:Иначе бързо пунто е на колегата Лайт Паъур, неговото бега, въпреки, че не съм гледал клип от вътре с ускорение, но съм му чел темата за проекта и бега добре :D
Коментар
-
nsn написа:колега джими на летящ от 90-180 не че нещо но няма да можеш да видиш задния номер на голфа щом е с чип и още нещо голф тди-131кс на 400м вдига около 140км вие на каква дистанция се бягате щом сте равни до 120км това пунто стана новият хит след легендата ЕДНОИШЕС бяга всичко наредщом искаш коли до 120кс се пусни с една астра 2000куб 8кл 115кс и си вземи бинокъл пробвай и поло G-40 и тогава вдигаи летвата толкова високо а именно коли до 120ксзабравих пусни се и със стило жтд 115 но на 400м снимаи и пускаи клипчета и тогава се хвали че караш самолет
Коментар
-
janyboy написа:jimi69 написа:сутринта се гоних с голф 4 90коня + чеп и кулер Мисля, да си инсталирам снимачна техника в колата, да покажа, че помпа дюза не е по добре от JTD комън рейлаjimi69 написа:Иначе бързо пунто е на колегата Лайт Паъур, неговото бега, въпреки, че не съм гледал клип от вътре с ускорение, но съм му чел темата за проекта и бега добре :D
Коментар
-
Така е, от чеп до чеп има разлика, особено тия дето си правят чепове за по 100-200 лв , при неизвестни лица са много странни.Гоуфа не е бърза кола и точка. Тва е семеен кошник за пазаруване 4 врати (дори и с 2 са мноо грозни), адски грозни фарове, и още по грозна задница, да не говорим, че е бавна и по тясна от пунтото , което даже е в класа на VW поло. Кое му е хубавото ? Българите сме ебахти копелдаците, с тия немски скъпи автомобили да се зарибяваме, всеки първи с голф и астра - "мноо върви братле, напрао късаааа". Тва са болни мозъци, хем виждат, че не върви и пак са хващат да ги тунинговат, адските тапети.Като хонда сивик 1.6 125 коня в-тек победи едно GSI знаеш ли , че идват и питат хондата кво имала. А тя даже с катализатор :D Така , че не гледайте на оня Андрей астрата, тя е нещо много отдалечено от астра за да мине ламбото...Ше си направя пунтото не само за моя кеф, ами и заради заблудените с немските бавни хавтомобили, да ги изпреварвам с италянския кошникПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
fast_ghost написа:Така е, от чеп до чеп има разлика, особено тия дето си правят чепове за по 100-200 лв , при неизвестни лица са много странни.Гоуфа не е бърза кола и точка. Тва е семеен кошник за пазаруване 4 врати (дори и с 2 са мноо грозни), адски грозни фарове, и още по грозна задница, да не говорим, че е бавна и по тясна от пунтото , което даже е в класа на VW поло. Кое му е хубавото ? Българите сме ебахти копелдаците, с тия немски скъпи автомобили да се зарибяваме, всеки първи с голф и астра - "мноо върви братле, напрао късаааа". Тва са болни мозъци, хем виждат, че не върви и пак са хващат да ги тунинговат, адските тапети.Като хонда сивик 1.6 125 коня в-тек победи едно GSI знаеш ли , че идват и питат хондата кво имала. А тя даже с катализатор :D Така , че не гледайте на оня Андрей астрата, тя е нещо много отдалечено от астра за да мине ламбото...Ше си направя пунтото не само за моя кеф, ами и заради заблудените с немските бавни хавтомобили, да ги изпреварвам с италянския кошникPower Under Pressure
Коментар
-
колега Джими мисля че съм написал какви коли имам но ако имаш пари за даване доста хора ще ти ги вземат и ще закъснееш със слагането на по-голямото турбо и аз като тебе преди 5г когато ми мапнаха колата мислех че съм от най-бързите до определени коне но не след дълго се осъзнах дано и ти го направиш та да не изглеждаш смешен със изказванията си и пусни клип със астрата дето си на веждата им и още нещо колко вдигаш на 400м повече няма да пиша че оспамихме добре започналата тема и успех в гонкитеBravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:колега Джими мисля че съм написал какви коли имам но ако имаш пари за даване доста хора ще ти ги вземат и ще закъснееш със слагането на по-голямото турбо и аз като тебе преди 5г когато ми мапнаха колата мислех че съм от най-бързите до определени коне но не след дълго се осъзнах дано и ти го направиш та да не изглеждаш смешен със изказванията си и пусни клип със астрата дето си на веждата им и още нещо колко вдигаш на 400м повече няма да пиша че оспамихме добре започналата тема и успех в гонките
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар