Аз пък съм навит да пробвам иноишес срещу фифи, ама никой неще, пуснах тема и преди два три месеца и рейсърите изчезнаха.А това да сменя предавките без да пуска газта искам да го видя, особенно приложено от някой който не чува оборотите на колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.6 16v vs. Голф 3 1.8
Collapse
X
-
Predatorsi написа:Аз с Типо-то съм се дърпал с такъв Голф...И Типото е 90 коня ,ама си го дръпнах...Даже и с бая го дръпнах...Предполагам ,че Бравото ще върви повече от Типото ,така че...
Коментар
-
zelenilkata написа:banski starec написа:Ами щом ти е казал че ще те бие, вероятно ще бие! Изхождам от себе си: Като кажа отивам до магазина...... наистина отивам. В книжките пише че БРАВА е по бърза до 100 с половин секунда, а до 115/120 (предполагам толкова ще е скоростта на 400) би трябвало моното да изостане още. То не че и 1.6 не умира след 100 ама монотата са трагедия , пък и трета на 1.6 почва в добри обороти и не чувства колко куц е в същност. Ако имаш прилични гуми и съединител си по вероятния победител. Да паднеш от Голфа е нещо като Левски да падне от Миньор, не е невъзможно ама е странно!
Коментар
-
biker_81 написа:1,8 има 75 и 90 коня ,90 те не знам как върви ама 1,8 75 коня съм го правил смешен с Лада Самара 1,5 от 0 до 160 му направих няколко коли разлика.
Коментар
-
Заводско на Мк 3 се монтират 1.8 (75/90). Тоя мотор за който говориш се слага на Мк 2 ГТИ и ако не се лъжа е прословутия КР/ПД или нещо подобно (1.8 16в МПИ). Само че е само за ГТИ версията на МК2. Сега не знам дали в така наречените междинни модели може да е прескочил някой стар мотор в новото купе ,но е малко вероятно. А присажданията са съвсем друга тема.
Коментар
-
banski starec написа:Заводско на Мк 3 се монтират 1.8 (75/90). Тоя мотор за който говориш се слага на Мк 2 ГТИ и ако не се лъжа е прословутия КР/ПД или нещо подобно (1.8 16в МПИ). Само че е само за ГТИ версията на МК2. Сега не знам дали в така наречените междинни модели може да е прескочил някой стар мотор в новото купе ,но е малко вероятно. А присажданията са съвсем друга тема.като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
uBaHoBB написа:Точно така!Голф 3 1.8 е или 75 или 90 коня.Всичко останало 1.8 не е излязло от завода в този си вид.А 2-ките имат много разновидности на 1.8 - 75, 90, 107, 112, 136 и 160 коня.zelenilkata написа:аре да спрем да говорим за тея голфове и да се вземе в ръце автора на темата и да прави теста и да дава клип кво се случва че вече 2-3 страници само голф-голф и само се коментират тея тояги
Коментар
-
Поредната клавиатурна гонка,тази тема ще иде в прахта и най вероятно нищо няма да се е случило или ако се случи(малко вероятно),няма да има клип а само честна дума !Към автора,колега не го мисли много а се пуснете,ако биеш екстра,ако паднеш няма лошо все пак нютоните са ти по малко...Стреми се да държиш Бравото в оптимални обороти поне 700,800 преди прекъсвач и гледай да не изпуснеш предавка,гоуфо ще падне на 402м.Brava td100 1999г.
CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
Форд Фокус 1.8 Тдди
http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945
Коментар
-
besniq30 написа:Поредната клавиатурна гонка,тази тема ще иде в прахта и най вероятно нищо няма да се е случило или ако се случи(малко вероятно),няма да има клип а само честна дума !Към автора,колега не го мисли много а се пуснете,ако биеш екстра,ако паднеш няма лошо все пак нютоните са ти по малко...Стреми се да държиш Бравото в оптимални обороти поне 700,800 преди прекъсвач и гледай да не изпуснеш предавка,гоуфо ще падне на 402м.като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Тази темата преди да е започната е била за кофата. Защото на автора му се иска, но не му стиска.А на колегата с ръждата.... ще му кажа, че в Италия климата е много по мек и там химикали..... по пътя не се хвърлят. Другото за ръждата е удар. Ако колата е имала ожулване.... тогава има ръжда. Ако искаш мога да сляза до гаража и да ти направя снимка на ръждясала Мареа.
Коментар
-
dikanio написа:crazy_bravo написа:90 коня е Гоуфо....
Коментар
-
Booby_88 написа:колеги аз имам брава 1.6 16в и имам и голфче 1.9 тди 90 кончета и фиата върви повече само на максимална скорост въпреки че е повече коне . печката съм я пускал с такъв 1.8 90-то кончета и му правя един икарус на 400 метра и мисля че и с фиата ще го направяBrava td100 1999г.
CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
Форд Фокус 1.8 Тдди
http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар