Колеги, според вас кой ще е пръв на финала на 400 метра? Момчето с Голфа ми казва, че щял да ме бие ама все не иска да се дръпнем. Ще ми се да разбера какъв ли би бил резултата от такава гонка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.6 16v vs. Голф 3 1.8
Collapse
X
-
Абе как да ти кажа кой ще е първи, ако някой от вас кара като баба, което ние няма как да знаем, как да ти кажем кой ще е първи.Ако на някой колата му не е виждала ремонт и подръжка повече от година, как да ти кажем, а и да ти кажа тоя голф 1.8 моно предполагам, може да се направи много злобен, поради опростения начин на впръскване на горивото.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами щом ти е казал че ще те бие, вероятно ще бие! Изхождам от себе си: Като кажа отивам до магазина...... наистина отивам. В книжките пише че БРАВА е по бърза до 100 с половин секунда, а до 115/120 (предполагам толкова ще е скоростта на 400) би трябвало моното да изостане още. То не че и 1.6 не умира след 100 ама монотата са трагедия , пък и трета на 1.6 почва в добри обороти и не чувства колко куц е в същност. Ако имаш прилични гуми и съединител си по вероятния победител. Да паднеш от Голфа е нещо като Левски да падне от Миньор, не е невъзможно ама е странно!
Коментар
-
бате тия 1.8 момо са куци магарета. требе да го отнесеш като куцо пиле домат :ДПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Ами аз на Бравата съм пред смяна на масло и филтри, а Голфа е с прясно сменени. Това дали ще е от значение? И двамата караме прилично... Само се чудя за такива дръпки до колко оборота да вкарвам Фиата, че до сега когато съм правил гонки съм го цедил колкото може преди да мина на по-висока предавка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар