Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава 1.6 16v vs. Голф 3 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

besniq30 написа:
    Booby_88 написа:
    колеги аз имам брава 1.6 16в и имам и голфче 1.9 тди 90 кончета и фиата върви повече само на максимална скорост въпреки че е повече коне . печката съм я пускал с такъв 1.8 90-то кончета и му правя един икарус на 400 метра и мисля че и с фиата ще го направя
    Колега тук става дума за бензиново 90к.с. и за старт демек около 402м.твойто ТДИ няма как да е отпред освен ако не си въртял помпата или нямаш некви бесни модове по него !
    Renault Modus 1.2 16v 2006
    Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

Booby_88 написа:
      колеги аз имам брава 1.6 16в и имам и голфче 1.9 тди 90 кончета и фиата върви повече само на максимална скорост въпреки че е повече коне . печката съм я пускал с такъв 1.8 90-то кончета и му правя един икарус на 400 метра и мисля че и с фиата ще го направя
      бате давай тди-то аре вече ми писна говорим за сток да не е пипано нищо дати видя ластика на 400м. с един икарус като почнете да ги разтягате едни
      като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

chaveto написа:
        Тази темата преди да е започната е била за кофата. Защото на автора му се иска, но не му стиска.А на колегата с ръждата.... ще му кажа, че в Италия климата е много по мек и там химикали..... по пътя не се хвърлят. Другото за ръждата е удар. Ако колата е имала ожулване.... тогава има ръжда. Ако искаш мога да сляза до гаража и да ти направя снимка на ръждясала Мареа.
        Колега, пак прочети какво съм написал на първия пост и тогава говори, че не ми стиска... :D моля те не ми прави смях, че достатъчно му се смея на пича с Голфа дето иска да се дръпнем ама като му кажа "Аре бе давай я тая тройка да слагаме ключовете" и той почвч да ми се обяснява, че имал днес да сменя горивен филтър, утре пък ангернажен ремък му бил за смяна, др. ден пък бензин нямал.... :D :D :D :D Е как да се дръпнеш с такъв човек ми кажи... :D :D :D

Коментар

zelenilkata написа:
          ... нека модераторите да изчистят темата малко от спама
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
          X