Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lancia Vs Honda

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lancia Vs Honda

Здравейте на всички , наскоро едно приятелче си взе една хондичка , и ми я хвали че много върви , та затова мислим да направим едно гонка от летящ и от място ... ! А относно колите са Lancia Kappa 2.0 20V V.I.S 156hp а Хондата е Honda Accord (coupe) 2.0i es 147hp Дайте някакви прогнози

Ще препаднеш от хондата

Коментар

Ще те бие доста сериозно според мен.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Зависи как си карате колите, принципно трябва да припаднеш...
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Глас за Ланчата
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
            Глас за Ланчата
            Не ми се вярва .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Надникнах набързо в един каталог какво им дават по книжка и нещата са доста на кантар,така че не се знае дали няма да вземе шамари купето.А пък и аман от прехвалени бързи Хонди честно казано...нещо не ме впечатляват лично мен и само дето се разправят тия легенди за тях
              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Везната май клони за ХОНДАТА , състоянието на колите и уменията на рейсърите са много важни :D
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Японските машинки са доста бързички така че и аз давам глас за Хондю.След старта кажи какво е станало.
                  Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                  Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                  Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Разбира се колега , но едва ли ще бъде скоро , все пак вече с колегата ми сме на възраст и толкова гонките не ни влечят но ще има , а относно състонието на автомобилите за хондата незнам , той наскоро си я взе , но за моята мога да твърдя че мотора е доста запазен й има още хляб в него .. ето и една любителска снимка на мотора

Коментар

Вътре е важно да е живо (:
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Глас за хонделата
                        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Тук най-сетне клип ще има ли?Или всичко пак ще си остане на думи...Моето мнение е, че Хондата ще те издуха. Много бързо се развъртат мършите.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Сега прегледах данните и на двете коли.На Капата й дават малко по-добри показатели, с цяла секунда по-бърза...хм.Аз не бих заложил пари все пак де.Иначе на Хондата максималната й мощност е на по-ниски обороти, а максималния въртящ момент - на по-високи. Хондата е с едни 60-70 кила по-лека... де да знам.От друга страна - тия данни дето ги гледам са най-вероятно неточни, тъй като на Капите има 2 типа скоростни кутии (power drive и comfort drive) и много зависи ти с коя си. На левия калник, като вдигнеш капака би трябвало да има една лепенка с нарисувана скоростна кутия и надпис. Ако си с comfort drive се откажи, с power drive вероятно имаш шанс.

Коментар

От разсъждения файда йок Toчно тоя акорд не го знам, с какъв двг е ама моя глас е за него.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X