Колега ще станеш пасивен пушач, в смисъл че ще му дишаш пушака.Тоя акорд набира зверски бързо, а на 400м. друго едва ли е от значение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lancia Vs Honda
Collapse
X
-
Не е въпрос само да каталожни данни, просто Хонда-та ще е по-пъргава. Естествено само реален старт ще даде окончателен резултат в спора.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Кво да прави сложил и двигател от реактивен самолет на бравото !!! Боядисал джантите със с спрей за 2 лв и дига 100 коня!!! И вече идва дар ни обяснява как да си правим колите и как да ги караме!!!ААА Бързата тойота мина ли 2000 коня ? Ти с твойте коли(bravo 1.9 gtd)минаваш звуковата бариера
Коментар
-
glupaka написа:Кво да прави сложил и двигател от реактивен самолет на бравото !!! Боядисал джантите със с спрей за 2 лв и дига 100 коня!!! И вече идва дар ни обяснява как да си правим колите и как да ги караме!!!ААА Бързата тойота мина ли 2000 коня ? Ти с твойте коли(bravo 1.9 gtd)минаваш звуковата бариеракато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Predatorsi написа:Пак стана интересно... Yellow_Flash_Colorz_PDT_44
Banana song
..... Come mister tally man, tally me BANana Yellow_Flash_Colorz_PDT_05.
Коментар
-
uBaHoBB написа:pecata написа:Какво значи "клес" ?Колегата с жълтото JTD пише пост и после бан няколко месеца,изтича бана,пак пост и пак бан.Порочен кръг.:D
Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Re: Lancia Vs Honda
lanciakappasliven написа:Здравейте на всички , наскоро едно приятелче си взе една хондичка , и ми я хвали че много върви , та затова мислим да направим едно гонка от летящ и от място ... ! А относно колите са Lancia Kappa 2.0 20V V.I.S 156hp а Хондата е Honda Accord (coupe) 2.0i es 147hp Дайте някакви прогнозипървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар