Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lancia Vs Honda

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега ще станеш пасивен пушач, в смисъл че ще му дишаш пушака.Тоя акорд набира зверски бързо, а на 400м. друго едва ли е от значение.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Стига сте гледали тия каталози бре...Няма нищо вярно в тях...Според мен колите ще са на кантар
      Renault Modus 1.2 16v 2006
      Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

Не е въпрос само да каталожни данни, просто Хонда-та ще е по-пъргава. Естествено само реален старт ще даде окончателен резултат в спора .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

кво става има ли развитие ? мисля че Хондата леко ще бие
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
            кво става има ли развитие ? мисля че Хондата леко ще бие
            А стига ве :D Колега ти къде се беше покрил? Таман беше станало скучно и ей та на! Как са при тебе нещата нещо ново, интересно? Браното как е - бега ли?
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Кво да прави сложил и двигател от реактивен самолет на бравото !!! Боядисал джантите със с спрей за 2 лв и дига 100 коня!!! И вече идва дар ни обяснява как да си правим колите и как да ги караме!!!ААА Бързата тойота мина ли 2000 коня ? Ти с твойте коли(bravo 1.9 gtd)минаваш звуковата бариера

Коментар

glupaka написа:
                Кво да прави сложил и двигател от реактивен самолет на бравото !!! Боядисал джантите със с спрей за 2 лв и дига 100 коня!!! И вече идва дар ни обяснява как да си правим колите и как да ги караме!!!ААА Бързата тойота мина ли 2000 коня ? Ти с твойте коли(bravo 1.9 gtd)минаваш звуковата бариера
                Петьо що те базикат така бе бате Бравото си е супер а за койота немам думи ама само хора дето са карали койота знаят за кво иде реч ми се струва аз поне от селиката бех доволен много
                като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

и ква е тая марева тва хладилник ли е или кола ахахахах ебати грозната кола я бегай да се факаш у гъзерето шибаняк киселписна ми от селски клесове по форумите, махайте ги такива секи ден им е подарен
                  leave something of the happiness you bring

Коментар

Пак стана интересно... Yellow_Flash_Colorz_PDT_44
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                      Пак стана интересно... Yellow_Flash_Colorz_PDT_44
                      Аха. Аз пък искам да поздравя колегата Bravo 1.9 JTD с една песен -> Banana song ..... Come mister tally man, tally me BANana Yellow_Flash_Colorz_PDT_05.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Какво значи "клес" ?Колегата с жълтото JTD пише пост и после бан няколко месеца,изтича бана,пак пост и пак бан.Порочен кръг.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                          Какво значи "клес" ?Колегата с жълтото JTD пише пост и после бан няколко месеца,изтича бана,пак пост и пак бан.Порочен кръг.
                          То затова всеки негов пост носи толкова мъдрост, все пак 3 месеца го е разработвал преди да го рилийзне
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

pecata написа:
                            Колега, доколкото знам се пише клеЗ и се използва в северозападна България (най-вече Видинско) като синоним на семенна течност :D
                            Renault Modus 1.2 16v 2006
                            Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

uBaHoBB написа:
                              pecata написа:
                              Колега, доколкото знам се пише клеЗ и се използва в северозападна България (най-вече Видинско) като синоним на семенна течност :D
                              Благодаря за превода.Обогатих се още малко по "обща култура"!
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

Re: Lancia Vs Honda

lanciakappasliven написа:
                                Здравейте на всички , наскоро едно приятелче си взе една хондичка , и ми я хвали че много върви , та затова мислим да направим едно гонка от летящ и от място ... ! А относно колите са Lancia Kappa 2.0 20V V.I.S 156hp а Хондата е Honda Accord (coupe) 2.0i es 147hp Дайте някакви прогнози
                                155 коня срещу 147. незнам.Твойта капа е като мойта.Капата е тежка и тромава в самото начало.Хондте са по леки и пъргави.Май хондата ще те бие.Ще ми е интересно да видя клип с въпросните коли.Несмая да правя предположения.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X