Аз ако се кача ще прилича на bodycount. Т.е. да преброим умрелите Не мога да разбера защо ми беднее сместта.
Otidi da widim kakyw e body counta ... Che da znaem kolko kone e srednostatisticheskiq takyw dwigatel.
с тоя песимизъм доникъде няма да стигнем
Az imam slednoto pitane. Na towa mqsto sys stenda wyzmovno li da e se preprogramira tablicata na predwarenieto na wyprosniq awtomobil? Ako da kolko $ bi izlqzlo towa?PS. Adski syvalqwam za cirilicata.
Това във софия ли ще е? И аз бих искал да видя за какво става въпрос с моята кола, понеже по принуда сложих спортен конусен филтър (пръсна ми се на оригиналния кутията от backfire от газовото) и имам един тунунгован чип, който не съм го сложил, щото повече карам на газ, и искам да пробвам дали изобщо има ефект този чип на бензин.
Това във софия ли ще е? И аз бих искал да видя за какво става въпрос с моята кола, понеже по принуда сложих спортен конусен филтър (пръсна ми се на оригиналния кутията от backfire от газовото) и имам един тунунгован чип, който не съм го сложил, щото повече карам на газ, и искам да пробвам дали изобщо има ефект този чип на бензин.
Коментар