Заглавието е на ЕN , но мисля че се сещате за какво става дума Все пак прочетете подробностите тука http://fanclub-alfaromeo.org/forum/viewtopic.php?t=819 ...колегите от Алфа-клуб ще се радват на участието ни :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dyno-day !
Collapse
X
-
Re: DynoDay
bebop написа:Mitko написа:Аз ако се кача ще прилича на bodycount. Т.е. да преброим умрелите Не мога да разбера защо ми беднее сместта.
Коментар
-
Re: DynoDay
jorko написа:bebop написа:Mitko написа:Аз ако се кача ще прилича на bodycount. Т.е. да преброим умрелите Не мога да разбера защо ми беднее сместта.Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
-
Това във софия ли ще е? И аз бих искал да видя за какво става въпрос с моята кола, понеже по принуда сложих спортен конусен филтър (пръсна ми се на оригиналния кутията от backfire от газовото) и имам един тунунгован чип, който не съм го сложил, щото повече карам на газ, и искам да пробвам дали изобщо има ефект този чип на бензин.
Коментар
-
Гост
Joro написа:Това във софия ли ще е? И аз бих искал да видя за какво става въпрос с моята кола, понеже по принуда сложих спортен конусен филтър (пръсна ми се на оригиналния кутията от backfire от газовото) и имам един тунунгован чип, който не съм го сложил, щото повече карам на газ, и искам да пробвам дали изобщо има ефект този чип на бензин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар