Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lancia Lybra vs Peugeot 106 Rally

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    Аз също искам да гледам.П.С. Станев сега е момента да пращаш файла да се мапвам
    Утре качвам файла в тая тема може да е полезен и на други хора
    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=100738

Коментар

Файлът... изтрит поради опасения.

Коментар

Чаве, драсни едно съобщение, като се мапнеш и си свободен

Коментар

Kuku Чавес мапнат ще те напука Залагам 1 бутилка ракия. :D :D
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Уточнявам, че модвания файл не е от най-агресивните, но гарантира икономия при нормално каране (изпитано на практика) и не пуши обилно (само припушва при мачкане). Ако искате серт мод - събирайте пари и ще си поръчаме един за зор заман...

Коментар

tyson написа:
                С това файлче Едва ли Дано не сте давали пари за тоя мап или ако сте давали - да са били много малко Чакаме видео материал

Коментар

janyboy написа:
                  С това файлче Едва ли Дано не сте давали пари за тоя мап или ако сте давали - да са били много малко
                  По-добре това файлче, отколкото този "свиреп" файл на "велик" мапер П.С. За този файл не нося никаква отгорорност!Файлът изтрит поради риск за потребителите!

Коментар

tyson написа:
                    Нямам грижи....Утре е един хубав ден за гонки

Коментар

Абе не знам аз кое е по-добре и колко е по-добре,ама според мен не е много добре да качвате такива файлове тук.Поне си ги пращайте на ЛС.ПС:между другото най-смотаните файлове са правени от най-гоуемите мапери ПС2:вторият файл(lybra2.4_35.mod) е за едц15ц5(136 коня демек)

Коментар

То всичко хубаво,ама и файла няма да помогне си мисля ако дребосъка е 1.6 120 коня..........
                        Italfan

Коментар

Требва да се види и аз залагам на Пижо той е голема сила
                          като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

janyboy написа:
                            Абе не знам аз кое е по-добре и колко е по-добре,ама според мен не е много добре да качвате такива файлове тук.Поне си ги пращайте на ЛС.
                            Точно това му написах на л.с. снощи още.Някой да не пуска тема после, къде съживяват ЕКУ-та.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

abart_ написа:
                              То всичко хубаво,ама и файла няма да помогне си мисля ако дребосъка е 1.6 120 коня..........
                              Между дребосъка и либра 136к.с разликата до 100 по каталог е 1+сек. в полза на дребосъка. Тази секунда спокойно може да се стопи от по добър старт на либрата и от още някой други. Лошото е, че дребосъка е почти два пъти по лек от моята либра. Защото на кантар аз съм доста тежък 1680кг.П.С. Станев този файл не докарваше ли нещата до към 180к.с. по някакви груби сметки. Защото казваш, че не бил агресивен, е ако 180к.с. не са агресивни то тогава от колко к.с. започват да стават агресивни маповете П.С2 защо при файла на станев има мапс 41бр. а при мен 39бр. а и също така по номерата нямат нищо общо. Да няма наистина тема защо ми умря ЕКУ-то

Коментар

chaveto написа:
                                Да няма наистина тема защо ми умря ЕКУ-то
                                За моя файл гарантирам! П.С. Да, няма нищо общо... няма нищо общо и на Пруфа с ори-то и с други 140 коньови орита с които съм го сравнявал... загадка

Коментар

Working...
                                X