Така, да живне малко раздела. Според вас при тези коли Lancia Lybra 2.4 jtd 140 к.с. и Peugeot 106 Rally 1,6 120 к.с. , аз съм с ланчията. Понеже има едно пежо което ми е много навито да ме дърпа с ланчията та да видя вашето мнение какво е. Като уточним че либрата е комби, и се чудя доста дали изобщо ще има интрига. Да малко е , да леко е , но все пак е 1.6 пежото и е 120 коня. Аз си мисля че ланчията ще дръпне. Споделете и вие а когато се случи тази дръпка ще кажа резултата. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lancia Lybra vs Peugeot 106 Rally
Collapse
X
-
Ти сток ли ще бъдеш или ремапнат?Ако си сток аз лично мисля, че нямаш шанс. Това ми е мнението.Ремапнат ли си - ще го биеш."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Тука вече трябва да има клип. Червено Куче да не забравиш да снимаш, какъвто и да е резултата.Не излагай школата и подай на Либрока цялата нафта :D :D :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
според мен лично зависи от разтоянието ако е на 400м. немаш никъв шанс и особенно ако Пижо е с редова скоростна кутия вервай ми че ще гледаш постоянно неговия номер щото има такива Пежа с редова скоростна и със шпер дето нема стигане на 400м. незнам пробвайте си за спорта па ще се види това е мое мнениеколега не че искам да те разочаровам ама е това Саксо е със същия мотор и си прави изводите http://www.youtube.com/watch?v=TxelgcOoWW8като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар