Хахаха...колега не ,че нещо , но мийта колкото и да не е перфектна , трябва да ти кажа , че и на първа няма да ти даде много да дръпнеш, камо ли вече от втора нататък... Незнам кой какво ти е говорил за дизелите , верно че Марето е доста по-тежко , но да си мислиш , че атмосферен двигател 80 коня , има шанс срещу турбиниран 100 коня ....... Виж само максималните въртящи моменти при какви обороти са за теб и за ТД-то , за мощноста мисля сам си си направил разликите...освен от 140-150 нагоре не мисля ,че имаш някакъв шанс , като все пак не знам как караш нито ти , нито собственика на Мареята , това също е много важно!И вместо това , що не отидете да му пиете по една водка , ами се чудите как да си тормозите колите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава vs Марея
Collapse
X
-
нямаш шанс... ти си бензин той е дизел...Да, ама дизел с Турбо....конете са не малко над твойте...обема на двигателя също(1.2 с/у 1.9)....доста си нахъсан колега :D инече махни филтъра (бръмчи по хубаво - все едно върви повече) махни и генерацията,и седалките, резервната гума, аптечката , жилетката и т.н.самозалъгваш се много
Коментар
-
Немаш шансове колега....ако искаш бърза фиатка си земи браво 1.6 ...тогава вече и на мариики 2.4 може да скачаш и да ги шамариш . Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 И все пак има начин да го биеш, изчакайте да стане Петров ден така да е по топло времето, и директно разкачай от пантите и петте врати, може и броните да свалиш, така ептем да олекне,а филтъра не го пипай че особенно в това студено време има много вируси, да не вземе да настине! Сега като се замислих броните да стоят че е по добре за аеродинамиката...но свали огледалата,антената и всякакви излишни емблеми от рода на СХ СЛХ.... .... А и ако си дебел, Отслабни Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Колега разбирай , че освен да заспи шофера , друг шанс не виждам да го дръпнеш...качи се в някоя дизеларка с турбо , направи едно кръгче и ще се убедиш каква е разликата Колега banski starec , не съм съвсем сигурен и с 1,6 дали има шанс , ама форума се напълни с тея легенди за двигателите "иноишес" , имам колега с такава Брава , и не мога да кажа , че моята кола е в идеално състояние , за разлика от неговата гледана Фиатка , но трудно ме стига дори , верно , че попушвам отзад , озорва ме сериозно , но все пак.....Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
banski starec написа:Немаш шансове колега....ако искаш бърза фиатка си земи браво 1.6 ...тогава вече и на мариики 2.4 може да скачаш и да ги шамариш . Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 И все пак има начин да го биеш, изчакайте да стане Петров ден така да е по топло времето, и директно разкачай от пантите и петте врати, може и броните да свалиш, така ептем да олекне,а филтъра не го пипай че особенно в това студено време има много вируси, да не вземе да настине! Сега като се замислих броните да стоят че е по добре за аеродинамиката...но свали огледалата,антената и всякакви излишни емблеми от рода на СХ СЛХ.... .... А и ако си дебел, Отслабни Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Колегите Джи 7776 и Томито, обърнете внимание че говоря за Браво 1,6 не за Брава. Пловдив ми е далечко, аудито поне на хартия трябва да е по бързо от Браво 1.6 , пък и първо трябва да го накарам да запали .Джи 7776 гледам че си сериозно момче и искаш да се сдавите с Марейката, така че действай, ако си бедно момче като мен поне гледай да се договорите за символична награда 50 стотинки примерно....В крайна сметка колега по нагоре беше написал че шофьора трябвало да е заспал, за да биеш, затова насрочвай дръпката в неделя от 7 сутринта и каквото сабя покаже
Коментар
-
Ако мареята не е изрядна никой неможе да изкаже точно мнение за гонката.Но ако и двете коли са изрядни...никъв шанс за малкия мотор.А въпросното audi 80 2.3 какво е точно...да не е audi 90 2.3 quattro ??? Кви коне е..че може да заформим някоя гонка<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
g7666 написа:Sparco написа:Ако мареята не е изрядна никой неможе да изкаже точно мнение за гонката.Но ако и двете коли са изрядни...никъв шанс за малкия мотор.А въпросното audi 80 2.3 какво е точно...да не е audi 90 2.3 quattro ??? Кви коне е..че може да заформим някоя гонка<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар