Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава vs Марея

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sparco написа:
    g7666 написа:
    Sparco написа:
    Ако мареята не е изрядна никой неможе да изкаже точно мнение за гонката.Но ако и двете коли са изрядни...никъв шанс за малкия мотор.А въпросното audi 80 2.3 какво е точно...да не е audi 90 2.3 quattro ??? Кви коне е..че може да заформим някоя гонка
    Колега AUDI B-3 2.3 20V...
    Ами ся гледам из нета ама не намирам точно такова В3 с 2.3 петак.Ако е към 130 коня може да замерим с моето купе....
    AUDI 2.3 133кс. COUPE

Коментар

g7666 написа:
      Sparco написа:
      g7666 написа:
      Sparco написа:
      Ако мареята не е изрядна никой неможе да изкаже точно мнение за гонката.Но ако и двете коли са изрядни...никъв шанс за малкия мотор.А въпросното audi 80 2.3 какво е точно...да не е audi 90 2.3 quattro ??? Кви коне е..че може да заформим някоя гонка
      Ами ся гледам из нета ама не намирам точно такова В3 с 2.3 петак.Ако е към 130 коня може да замерим с моето купе....
      AUDI 2.3 133кс. COUPE
      Ахааа...ясно... еми ако искаш аз имам Coupe 131 коня Само малко да се стопли времето
      <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
      Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

ако не ти се наложи да превключваш на трета, може и да имаш шанс. зависи от шоферите основно.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
          ако не ти се наложи да превключваш на трета, може и да имаш шанс. зависи от шоферите основно.
          Колега и аз така мисля понеже отсечката е 400м...Пак да ти кажа за 1.2 16V 82кс. бая си е пъргавка....

Коментар

Sparco написа:
            g7666 написа:
            Sparco написа:
            g7666 написа:
            Sparco написа:
            AUDI 2.3 133кс. COUPE
            Ахааа...ясно... еми ако искаш аз имам Coupe 131 коня Само малко да се стопли времето
            2.3 20v не е ли 170к.с. И аз искам да участвам :D

Коментар

Kuku написа:
              Sparco написа:
              g7666 написа:
              Sparco написа:
              g7666 написа:
              Sparco написа:
              AUDI 2.3 133кс. COUPE
              2.3 20v не е ли 170к.с. Там някаде е ама не са останали много от конете....Иначхе е бегачка...Но извинявам се обарках мотора е 2.2 20V понеже сам го дал на брат ми да го кара....И аз искам да участвам :D

Коментар

Чакай, чакай, чакай - 2.2 20v e с турбо :D

Коментар

Kuku написа:
                  Чакай, чакай, чакай - 2.2 20v e с турбо :D
                  Да тои брат ми го кара...Защото много гори...Но да с турбо е....

Коментар

Значи си се объркал с около 100 единици в мощността - 230 Сигурно има и Куатро, а сигурно и сте му понаправили това-онова

Коментар

Тука вече съвсем се ОЛЯХА нещата , все още ли става въпрос за НЯКАКВО АЛди , което е 2,3 или 2,2 вече и аз не мога да разбера от тея постове и е с турбо и е ту 133 коня , ту 170 , ту пък 230 ....аЛдита поне съм карал и съм виждал и то много , и то нагласени , и то 20V , ама ще взема и аз да се разходя да го видя що за чудо кара брат ти и що за разход дава това нещо....?И то с тУрбо..?
                      Fiat Marea Weekend
                      HLX 1,9 TD 100
                      1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

g7666 написа:
                        slonikon написа:
                        Колега и аз така мисля понеже отсечката е 400м...Пак да ти кажа за 1.2 16V 82кс. бая си е пъргавка....
                        Тука нещо съвсем се объркахте ..... Ако за 400 метра не вкл. трета би следвало да завършиш с терминална скорост 80/90/100 (не знам колко ти е макс. на втора) което пък означава че по скоро трябва да мериш с Тико или Сузуки Марути примерно, а не с турбо печки! Промени залога на един шамар зад врата ако е възможно вместо пари и се пускайте, че ми е интересно какво ще стане!

Коментар

g7666 написа:
                          Е колега, колко да е пъргава.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Ауди-то май е виртуално...
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

И аз вече почвам да си мисля , че хАлди може и да нЕма , ама АКО има ще е хубаво да се видиА след много бързите Фиатове "иноишес" май се заражда нова сила във високите скорости ....16V 1.2. нещо средно между пъргава и бегачка...ПЪРГАЧКА
                              Fiat Marea Weekend
                              HLX 1,9 TD 100
                              1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

шшшш, ало! не се смейте, че вчера два трактора и един камаз ми дишаха праха по беленския баир!и две каруци ги изпреварих, все едно бяха спрели а не бяха...
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X