Здражеите колеги...Искам да ви питам един вапрос има един с марея 1.9 TD 100кс.И иска да ги драпнем.аз имам фиат брава 1.2 16V 82кс.Отсечката е 400метра.Някои щте да де ли мнение по моя вапрос..Пак и тая марея е 1998г. и ми се струва издухана...Има и залог 100лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава vs Марея
Collapse
X
-
g7666 написа:пак дукато я вкара в обороти тоя дизел....
Коментар
-
g7666 написа:Колеги ако махна въздушния филтър щте има ли ефект за дръпката?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
g7666 написа:За 300метра няма кво да и стане!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колега,не си мъчи колицата,особено ако е хубава и запазена,ще е чисто издевателство.Ако е за спорта да,може да се пробваш,но за пари със свален филтър??Не е казано,че ще се счупи,но в тоя прахоляк в свръхобороти ще я напълниш с много боклуци и ще и скъсиш живота само.Моята кола е 70к.с. на газ,на 17години и съм се закачал с браво с двигател,като твоя и не се усети да е много по-мощно от мен,а беше в привидно перфектно състояние.Мареята наи-много да я взема от 0 до 30-40,ако и до там я взема.Не ме разбираи погрешно,приятен за шофиране е този двигател,доста пъргав,може би в Пунто Спортинг става и за заигравки,но в твоята кола определено не е за гонки от какъвто и да било характер.Караи си колата и си прави кефа,но от гонки със залози смисъл няма!Предполагам ти е нова и затова си толкова запален или си се подразнил,че някои с "раздрънкана" печка ти се пали,но освен една приятелска дръпка,да си начешеш крастата всичко друго е излишно.Пък и печките срещу по-скромни коли не са за подценяванеFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар