На последните дръпки в наше село се замерих на майтап с една кола и после с още няколко!1.Алфа 156 1.9 ЖТД 105 коня2. Ауди 90 1.9ТД( уж нещо пипано) коне неясни3.Опел Вектра Б ДТЛ (некъв дизел не му знма конете)4.Фиат Крома 2.5ТД( с подобрения) коне бол5. Вектра Б 1.8 16(не знам колко коня беше)6.Мареа комби ТД100Нито искам да доказвам на някой нещо или пък , че колата ми е самолет просто искам да чуя мнението ви за горе споменатите автомобили. Клипове няма, с моето участие но имаше свидетели, както в този и в един друг форум. Даже някой от собствениците на някой от автомобилите писаха след мой пост Та какво мислите Вие, с кого как съм завършил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea Weekend 1.8 16v vs ......
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само Кромата ме преби и то с много Въпросната Крома е с по-голяма турбина, налягане, сменен кулер и пътища. Тази същата крома се пуска на стартове с коли над 150 коня, че и с 200 коня Баварци....колегите от ВТ са я виждали в действие. Има битки с Астра ХЕ, Уно турбо, БМВ 328, 330 ci, 320i, Сеат Леон ТДИ с чип, Ауди А4 2.5 ТДИ и др.Бензиновата Вектра се опъна най-много, но уви загуби с една предница на моя автомобил.Сега да кажа за дистанцията между мен и другите автомобили варираше между почти 2 и близо 3 коли. Колата ми е напълно сток в добро здраве! Пълна с нужното си оборудванеnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Само Кромата ме преби и то с много Въпросната Крома е с по-голяма турбина, налягане, сменен кулер и пътища. Тази същата крома се пуска на стартове с коли над 150 коня, че и с 200 коня Баварци....колегите от ВТ са я виждали в действие. Има битки с Астра ХЕ, Уно турбо, БМВ 328, 330 ci, 320i, Сеат Леон ТДИ с чип, Ауди А4 2.5 ТДИ и др.Бензиновата Вектра се опъна най-много, но уви загуби с една предница на моя автомобил.Сега да кажа за дистанцията между мен и другите автомобили варираше между почти 2 и близо 3 коли. Колата ми е напълно сток в добро здраве! Пълна с нужното си оборудванеРемонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
pipkata написа:dimmX написа:Само Кромата ме преби и то с много Въпросната Крома е с по-голяма турбина, налягане, сменен кулер и пътища. Тази същата крома се пуска на стартове с коли над 150 коня, че и с 200 коня Баварци....колегите от ВТ са я виждали в действие. Има битки с Астра ХЕ, Уно турбо, БМВ 328, 330 ci, 320i, Сеат Леон ТДИ с чип, Ауди А4 2.5 ТДИ и др.Бензиновата Вектра се опъна най-много, но уви загуби с една предница на моя автомобил.Сега да кажа за дистанцията между мен и другите автомобили варираше между почти 2 и близо 3 коли. Колата ми е напълно сток в добро здраве! Пълна с нужното си оборудванеnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 10:13 pm Заглавие:Само Кромата ме преби и то с много Въпросната Крома е с по-голяма турбина, налягане, сменен кулер и пътища. Тази същата крома се пуска на стартове с коли над 150 коня, че и с 200 коня Баварци....колегите от ВТ са я виждали в действие. Има битки с Астра ХЕ, Уно турбо, БМВ 328, 330 ci, 320i, Сеат Леон ТДИ с чип, Ауди А4 2.5 ТДИ и др. Бензиновата Вектра се опъна най-много, но уви загуби с една предница на моя автомобил. Сега да кажа за дистанцията между мен и другите автомобили варираше между почти 2 и близо 3 коли. Колата ми е напълно сток в добро здраве! Пълна с нужното си оборудванеF.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
wizard88 написа:dimmX Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 10:13 pm Заглавие:Само Кромата ме преби и то с много Въпросната Крома е с по-голяма турбина, налягане, сменен кулер и пътища. Тази същата крома се пуска на стартове с коли над 150 коня, че и с 200 коня Баварци....колегите от ВТ са я виждали в действие. Има битки с Астра ХЕ, Уно турбо, БМВ 328, 330 ci, 320i, Сеат Леон ТДИ с чип, Ауди А4 2.5 ТДИ и др. Бензиновата Вектра се опъна най-много, но уви загуби с една предница на моя автомобил. Сега да кажа за дистанцията между мен и другите автомобили варираше между почти 2 и близо 3 коли. Колата ми е напълно сток в добро здраве! Пълна с нужното си оборудванеМощността продава коли, но въртящия момент печели състезания!
Коментар
-
Sony Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 1:19 am Заглавие:wizard88 написа:ЦитатimmX Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 10:13 pm Заглавие: Само Кромата ме преби и то с много Въпросната Крома е с по-голяма турбина, налягане, сменен кулер и пътища. Тази същата крома се пуска на стартове с коли над 150 коня, че и с 200 коня Баварци....колегите от ВТ са я виждали в действие. Има битки с Астра ХЕ, Уно турбо, БМВ 328, 330 ci, 320i, Сеат Леон ТДИ с чип, Ауди А4 2.5 ТДИ и др. Бензиновата Вектра се опъна най-много, но уви загуби с една предница на моя автомобил. Сега да кажа за дистанцията между мен и другите автомобили варираше между почти 2 и близо 3 коли. Колата ми е напълно сток в добро здраве! Пълна с нужното си оборудванещото ако ги няма тия изброените работи ено и шес бяга повече с гаранция. . .Защо си толкова сигурен ?F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
wizard88 написа:Sony Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 1:19 am Заглавие:wizard88 написа:ЦитатimmX Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 10:13 pm Заглавие: Само Кромата ме преби и то с много Въпросната Крома е с по-голяма турбина, налягане, сменен кулер и пътища. Тази същата крома се пуска на стартове с коли над 150 коня, че и с 200 коня Баварци....колегите от ВТ са я виждали в действие. Има битки с Астра ХЕ, Уно турбо, БМВ 328, 330 ci, 320i, Сеат Леон ТДИ с чип, Ауди А4 2.5 ТДИ и др. Бензиновата Вектра се опъна най-много, но уви загуби с една предница на моя автомобил. Сега да кажа за дистанцията между мен и другите автомобили варираше между почти 2 и близо 3 коли. Колата ми е напълно сток в добро здраве! Пълна с нужното си оборудванещото ако ги няма тия изброените работи ено и шес бяга повече с гаранция. . .Защо си толкова сигурен ?Мощността продава коли, но въртящия момент печели състезания!
Коментар
-
wizard88 написа:Sony Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 1:19 am Заглавие:wizard88 написа:ЦитатimmX Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 10:13 pm Заглавие: Само Кромата ме преби и то с много Въпросната Крома е с по-голяма турбина, налягане, сменен кулер и пътища. Тази същата крома се пуска на стартове с коли над 150 коня, че и с 200 коня Баварци....колегите от ВТ са я виждали в действие. Има битки с Астра ХЕ, Уно турбо, БМВ 328, 330 ci, 320i, Сеат Леон ТДИ с чип, Ауди А4 2.5 ТДИ и др. Бензиновата Вектра се опъна най-много, но уви загуби с една предница на моя автомобил. Сега да кажа за дистанцията между мен и другите автомобили варираше между почти 2 и близо 3 коли. Колата ми е напълно сток в добро здраве! Пълна с нужното си оборудванещото ако ги няма тия изброените работи ено и шес бяга повече с гаранция. . .Защо си толкова сигурен ?Italfan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар