biser_as написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим сверка?! '147 1.9 JTD' :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:Нещо конкретно ли каза по въпроса ми или отговора ти е за спорта или трупане на мнения...
Коментар
-
biser_as написа:BO написа:Нещо конкретно ли каза по въпроса ми или отговора ти е за спорта или трупане на мнения...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Поздрави към теб и се надявам да не отговаряш на моя пореден въпрос, поне не без конкретни цифри.
Коментар
-
biser_as написа:BO написа:Поздрави към теб и се надявам да не отговаряш на моя пореден въпрос, поне не без конкретни цифри.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
D. Stanev написа:Американските дизелови зверчета (пикапи разни) слизат на 8 за 1/4 миля пък не знам за бензиновите...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:D. Stanev написа:Американските дизелови зверчета (пикапи разни) слизат на 8 за 1/4 миля пък не знам за бензиновите...Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
BO написа:ici написа:айде, за дизел маняците дето се обиждат като се каже че турбодизелите са просто едни приятно бързи ежедневки Ето това са топ клас дизел-драгстери, и наистина кефят - не пушат като кораба Радецки, а и понавървяват с доста нитро http://www.youtube.com/watch?v=dKc7d...eature=related
Коментар
-
Бинокъл,ама като гледаш на обратно през него....нали знаеш как се вижда http://vbox7.com/play:8ac03c87Italfan
Коментар
-
ici написа:BO написа:ici написа:айде, за дизел маняците дето се обиждат като се каже че турбодизелите са просто едни приятно бързи ежедневки Ето това са топ клас дизел-драгстери, и наистина кефят - не пушат като кораба Радецки, а и понавървяват с доста нитро http://www.youtube.com/watch?v=dKc7d...eature=relatedA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:А колко дават тези, които работят на бензин с нитро? Само с бензин, не тези с алтернативни горива.Защото като използваш етанол, то имаш визможост да използваш доста големи степени на сгъстяване и от там знаем какви са ползите. За това въпроса ми е конкретно за тези двигатели, които работят само на бензин.
Коментар
-
biser_as написа:BO написа:А колко дават тези, които работят на бензин с нитро? Само с бензин, не тези с алтернативни горива.Защото като използваш етанол, то имаш визможост да използваш доста големи степени на сгъстяване и от там знаем какви са ползите. За това въпроса ми е конкретно за тези двигатели, които работят само на бензин.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар